Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.2.2019, 03:53
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Kali Yuga - ULUITOARE DESCRIERI PROFETICE ALE PERIOADEI DE DECĂDERE SPIRITUALĂ ȘI DE OBSCURITATE" 
Author Message
Fire
Initiator
Initiator


PostPosted: 7.8.2010, 02:03    Post subject: În loc de prefata Reply with quote

ÎN LOC DE PREFAȚĂ        "Această broșură (text) deocamdată unică în felul ei, urmărește să vă facă să realizați că destinul umanității, oricât de sumbru ar putea fi (datorită greșelilor (păcatelor) făptuite de umanitate în trecut), nu este niciodată ireversibil.

       Tocmai din această cauză, mulți dintre cei care fac profeții înspăimântătoare despre cataclisme și alte rele (pe deplin MERITATE) care urmează să se producă în viitor drept răsplată pentru păcatele lumii, au o mare responsabilitate. În asemenea cazuri, acești PROFEȚI AI RELELOR MERITATE CE VOR VENI creează imagini mentale negative care antrenează uriașe curente subtile de opinie în masă, iar atunci, datorită proceselor de rezonanță cu energiile subtile corespondente, ale răului din MACROCOSMOS, predicțiile lor nefaste determină o parte din nenorocirile noastre.

       Aproape toți avem, mai mult sau mai puțin tendința să‑i ascultăm și să‑i consultăm pe clarvăzători, manifestând uneori o excesivă sugestibilitate la tot ceea ce ei ne comunică. Fiecare dintre noi vrea să știe cu anticipație ce se va întâmpla în viitor. În Occident, de exemplu, la sfârșitul fiecărui an apar în presă predicțiile comparate ale prezicătorilor recunoscuți și confirmați.

       Un mare profet, atunci când este totodată DUBLAT și de un mare înțelept, nu se mulțumește numai să avertizeze, ci în același timp el arată mai multe căi care într‑o DESFĂȘURARE VIITOARE sunt cu anticipație posibile (PÂNĂ ÎN MOMENTUL 0 AL DECLANȘĂRII), căci în realitate omul este făuritorul propriului său viitor (DESTIN) dacă știe cum și când să se folosescă de liberul său arbitru.

       Să ne amintim totdeauna atunci când ne îndoim de acest adevăr povestea biblică plină de tâlc ce se referă la profețiile lui JONAS în legătură cu orașul NINIVE ce urma să fie supus ÎN VIITOR mâniei îndreptățite a lui DUMNEZEU pentru păcatele grave acumulate datorită răutății și pervertirii locuitorilor săi. Locuitorii l‑au ascultat atunci cu luare aminte pe profet și, dând dovadă de BUNĂCREDINȚĂ, orașul întreg s‑a căit rugându‑se cu umilință lui DUMNEZEU și postind LA UNISON (toți în același timp). Acționând cu toții astfel, atât ei cât și orașul NINIVE au fost salvați.

       Această povestire biblică importantă pe care mulți creștini o uită sau o trec cu vederea, dând dovadă de o crasă prostie sau cel mai adesea complăcându‑se într‑un fatalism aberant, arată (DAR NUMAI PENTRU CEI CU ADEVĂRAT CAPABILI SĂ ÎNȚELEAGĂ (cine are urechi de auzit să audă)) că NICIODATĂ DUMNEZEU NU VREA MOARTEA SAU CHINUL PĂCĂTOȘILOR CI ÎNDREPTAREA LOR. Postul, rugăciunea la unison, meditația colectivă, chemarea sincronizată în ajutor a celor 10 Mari Puteri Cosmice ale lui DUMNEZEU, toate acestea și fiecare în parte sunt modalităti eficiente care ne permit să evităm (PRIN ANGRENARE COLECTIVĂ) un destin planetar cumplit ce ne așteaptă în viitor și pe care îl merităm cu prisosință pentru toate greșelile noastre (păcatele grave) din trecut și din prezent.

       În momentul de față asistăm cu toții, APARENT NEPUTINCIOȘI, la o veritabilă convergență a avertismentelor de diferite feluri, ce provin fiecare din surse diverse.

       Tragediile cumplite ce deja se profilează atât în viitorul apropiat cât și la orizontul anilor 2000 VOR PUTEA să se producă exact așa cum sunt descrise cu anticipație în textele PROFETICE FAIMOASE dacă majoritatea națiunilor care la nivelul planetei Pământ alcătuiesc umanitatea (prin însumare) nu vor acționa (ACUM CÂND ÎNCĂ SE MAI POATE) benefic, la unison, rugându‑se pline de umilință lui DUMNEZEU și postind pentru ca planeta noastră să fie salvată și să se evite situațiile apocaliptice care ne așteaptă în VIITOR.

       Mesajul acestei cărți nu este acceptarea pasivă a unui destin planetar cumplit, APARENT INEXORABIL și nici fatalismul care, în viziunea celor înțelepți, este antiteza evoluției. Dacă majoritatea cititorilor acestei lucrări se vor angrena cât mai repede pozitiv, benefic și vor acționa la unison prin apel (rugă) către DUMNEZEU și post negru VINEREA și DUMINICA, vom putea vorbi în curând despre Speranță și despre posibilitatea umanității de a deturna chiar cu AJUTORUL ATOTPUTERNICULUI NOSTRU DUMNEZEU mersul aparent inexorabil al evenimentelor apocaliptice despre care vorbesc textele profetice tradiționale.

       La ora actuală este evident pentru cei (cu adevărat) capabili să‑și dea seama că suntem asaltați de soluții aberante sau parțiale bazate pe intenții diferite și îndoielnice. La prima vedere totul pare din punct de vedere logic, fără rezolvare. Această logică carteziană sărăcăcioasă, limitată doar la cele trei dimensiuni este la ora actuală forțată printr‑un simplu raționament de bun simț să admită că situația mondială este angoasantă și am putea spune chiar explozivă.

       Privind totul cu atenție și folosindu‑ne simultan intuiția, ne apare destul de clar că lipsesc anumite date esențiale din enunțul problemei și tocmai din această cauză omul pare deocamdată incapabil să o rezolve. În datele acestei probleme am putea spune că aproape lipsește dimensiunea Spiritului, recunoașterea deplină și cunoașterea unei Esențe Dumnezeiești Universale care permanent animă și susține atât vizibilul cât și invizibilul, ceea ce este cunoscut și necunoscut.

       Această Sursă Centrală Primordială din care totul provine și în care totul se reântoarce ciclic este DUMNEZEU cel Unic. Mai mult ca oricând este evident acum că omul trebuie să reexamineze viitorul umanității, privindu‑l de această dată dintr‑o perspectivă planetară preponderent divină.

       În dimensiunea divină a eternității sale, omul trebuie să devină cât mai repede conștient de destinul său sublim. Înțelepciunea umană este din plin capabilă și trebuie doar să perceapă acea Sursă Unică (DUMNEZEU), diferențiată doar în manifestările sale efemere. Realizând plenar condiția sa divină, omul trebuie să raporteze la aceasta toate raționamentele sale asupra sensului și finalității ființei umane și a întregii creații.

       Milioane de ființe umane cred, la ora actuală, în Reâncarnare. De la o reâncarnare la alta, aflați în afara corpului nostru fizic, noi existăm astfel într‑un corp subtil invizibil de lumină, într‑o lume subtilă invizibilă pentru oamenii obișnuiți, o lume subtilă cu diferite planuri sau tărâmuri în care ființele trăiesc după așa‑zisa moarte fizică, ierarhizate în funcție de nivelul lor de evoluție. Acolo, într‑o măsură mai mare sau mai mică, noi rămânem conștienți de continuitatea propriei noastre existențe profunde. Unele ființe superioare acceptă voluntar să revină din acele planuri subtile beatifice pentru "a da o mână de ajutor" celor de pe Pământ (sau chiar de pe o altă planetă pe care există viață fizică).

       Aceștia, chiar când revin printre noi, au în anumite situații excepționale, o memorie ce urmează firul conducător al destinului lor dincolo de aparența umană. EI ȘTIU CU EXACTITATE CINE SUNT și sunt total conștienți de tot ceea ce au în continuare de făcut.

       Să admitem că aceste ființe reâncarnate pot rămâne în contact cu ființe superioare mult mai elevate ce există în tărâmuri PARALELE (sau lumi) mai evoluate decât planeta noastră. Într‑o asemenea situație, ei vor putea recepționa (primi) de acolo informații, energii benefice și instrucțiuni pentru a ne ajuta în mod eficient. Acela sau aceea care în fața unei asemenea explicații spune: "Este imposibil", negând cu vehemență totul fără să știe, are atitudinea prostească a omului retrograd ori a celui laș și orgolios. Știm cu toții din experiență că necunoscutul este provizoriu, iar istoria ne‑ a învățat că mai mereu au existat precursori, pionieri ‑ deschizători de drumuri ‑ care "cunoșteau" și "știau" înaintea celorlalți felul care se vor derula evenimentele în viitorul apropiat sau îndepărtat. Știind toate acestea este urgent necesar să acceptăm ca probabil posibilă realizarea acestor profeții apocaliptice fără să le considerăm CA FIIND FATALE ȘI INEXORABILE pentru a favoriza o resemnare supusă. Lecturând cu atenție aceste profeții, noi trebuie mai degrabă să ne spunem: 1) Manifestările avertismentelor foarte utile pentru noi ce provin din alte lumi sunt acum evidente ca lumina zilei. Plini de deschidere și intuitivi noi ne așteptăm la multe surprize din această parte. Conducătorii statelor își asumă o gravă responsabilitate, ocultând ceea ce ei consideră ÎN MOD ABERANT că ar putea provoca panică datorită lipsei de informații. O astfel de ocultare condamnabilă este cea a celui de al treilea secret al FATIMEI. Privind lucrurile în ansamblu se știe că Vaticanul trebuia să reveleze acest mesaj către pământ la data de 8 decembrie 1975. Multe evenimente divine și benefice s‑ar fi putut manifesta de atunci încoace în decursul timpului dacă papalitatea s‑ar fi supus cu adevărat ordinelor divine. 2) Reapariția curentelor spirituale autentice, printre care se află și YOGA, este semnul unei intervenții providențiale ce este conformă cu marele plan al lui DUMNEZEU.

       Privind din acest punct de vedere, atât profețiile cu privire la KALI YUGA cât și Apocalipsa nu înseamnă deloc sfârșitul lumii sau un șir de catastrofe îngrozitoare ci numai niște Revelații. Conform Vechiului Testament și apoi Noului Testament, noi trebuie să intrăm într‑o a Treia Alianță în care va predomina Spiritul‑Mamă. În noua eră în care deja am intrat (VĂRSĂTORUL) totul trebuie să fie revelat și demistificat pentru ca ființa umană să realizeze o divină sinteză păstrând doar ce este BUN.

       Ființele inspirate de DUMNEZEU, alese, care sunt adevărate poduri vii între vizibil și invizibil, între cunoscut și necunoscut, Marii Inițiați și Marii yoghini care dețin cu adevărat acea Cunoaștere divină ce va revoluționa lumea științifică și care va permite rezolvarea înțeleaptă a tuturor problemelor ce frământă la ora actuală umanitatea, sunt deja printre noi. Ei așteaptă numai ca OAMENII SĂ MANIFESTE ÎN PRIMUL RÂND DORINȚA DE A ȘTI ȘI SĂ FIE PE DEPLIN PREGĂTIȚI SĂ PRIMEASCĂ SOLUȚII TOTAL NOI CARE SUNT PLINE DE ÎNȚELEPCIUNE.

       Îndepărtat sau foarte apropiat în timp, benefic sau dramatic, destinul nostru planetar este și va fi RECOMPENSA MERITATĂ la tot ceea ce oamenii au făcut sau fac în prezent, căci omul este responsabil atât individual cât și colectiv pentru destinul pe care îl are.

       Fiecare ființă umană are exact destinul pe care îl merită IAR PLANETA LA RÂNDUL EI ARE DESTINUL PE CARE ÎL MERITĂ PRIN ÎNSUMAREA VECTORIALĂ A DESTINELOR TUTUROR FIINȚELOR UMANE DE PE PĂMÂNT. Știind toate acestea, noi trebuie să încetăm să ne mai plecăm înăbușiți de fatalism în fața predicțiilor funeste, aparent inevitabile, ce generează cel mai adesea o veritabilă paralizie a liberului nostru arbitru.

       Dacă vrea cu adevărat să evite ACUM (când încă se mai poate) APOCALIPSA, umanitatea trebuie să pună cât mai repede în acțiune toate mijloacele DIVINE, ATOTPUTERNICE de care DEJA DISPUNE pentru a suspenda definitiv probabilitățile unor desfășurări VIITOARE dezastruoase. Prin unirea eforturilor adecvate și prin angrenare la unison, noi toți vom putea primi de la DUMNEZEU puterea și mijloacele de a anula sau modifica cursul evenimentelor dezastruoase care urmează să se declanșeze în viitor.

     MOMENTUL ALEGERII A SOSIT!

       Iubirea divină, infinită, atotputernică ce nu poate fi nici măsurată, nici limitată, trebuie să fie cheia de boltă a tuturor aspirațiilor noastre ce pot depăși în rezultate miraculoase orice imaginație.

       Asimilați în continuare din această carte cuvintele inspiratoare ale înțelepților și nu uitați că ele sunt "sarea pământului" și "murmurul divin al luminii stelelor". Nu uitați că A ȘTI ȘI A NU ACȚIONA ESTE SUPREMA LAȘITATE.

       În aceste momente în care planeta Pământ se îndreaptă către cumplite situații care URMEAZĂ SĂ SE PRODUCĂ ÎN VIITORUL APROPIAT (DACĂ UMANITATEA NU VA FACE EFORTURI PENTRU A EVITA DEZASTRELE APOCALIPTICE), ÎNCĂ SE MAI POATE FACE TOTUL PÂNĂ CÂND NU VA FI PREA TÂRZIU. Să nu pierdem niciodată din vedere că A ȘTI ÎNSEAMNĂ A PREVEDEA, IAR A PREVEDEA ÎNSEAMNĂ A PUTEA SĂ ACȚIONEZI EFICIENT."


Sfîrșit
_________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !