Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 16:03
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Kali Yuga - ULUITOARE DESCRIERI PROFETICE ALE PERIOADEI DE DECĂDERE SPIRITUALĂ ȘI DE OBSCURITATE" 
Author Message
Fire
Initiator
Initiator


PostPosted: 7.8.2010, 02:16    Post subject: KALI YUGA, AȘA CUM ESTE DESCRISĂ în LINGA PURANA Reply with quote

KALI YUGA, AȘA CUM ESTE DESCRISĂ ÎN LINGA PURANA
(cap. 40):

       "Marea majoritate a oamenilor din KALI YUGA vor fi stăpâniți de cele mai joase instincte. Ei își vor alege de regulă idealuri cu totul aberante sau false. Unii nu vor ezita să-i persecute cu îndârjire pe cei întelepți și evoluați spiritual. Dorințele inferioare sau rele îi vor tulbura neâncetat. Neglijența, boala, foamea, egoismul, viciile, suspiciunea, absența dragostei și frica se vor răspândi printre ei. Se vor îndesi de asemenea perioadele de mari secete. Diversele regiuni sau provincii ale aceleiași țări se vor lupta cu îndârjire între ele. Cărțile Sacre vor fi disprețuite și nu vor mai fi apreciate la justa lor valoare.

       Oamenii vor fi aproape complet lipsiți de principii morale, iritabili și, în acea epocă (KALI YUGA), se vor răspândi și vor fi cu ușurintă îmbrățișate o mulțime de false doctrine și căi spirituale eronate, care vor face să apară scrieri mincinoase. Oamenilor le va fi adeseori teamă fără motiv pentru că vor neglija prescripțiile divine lăsate de înțelepți și, fiind incapabili să înțeleagă ce fac, nu vor mai realiza corect riturile (sau, altfel spus, vor pierde "cheia" integrării divine armonioase a ființei umane în natură și nu vor mai ascensiona decât foarte rar pe nivelele elevate și divine ale manifestării).

       Mulți vor pieri pentru că se vor intoxica cu fumul frunzelor otrăvitoare (TUTUNUL) sau cu alimente otrăvite și denaturate prin ignoranța lor. Numărul celor de viță nobilă și aleasă, precum și acela al agricultorilor va scădea gradat. Clasele muncitoare și ignorante vor tinde să-și împartă atribuțiile, puterea, masa și patul vechilor regi. Majoritatea noilor conducători vor fi de origine muncitorească sau joasă. Ei vor prigoni cu îndârjire și cruzime preoții și deținătorii cunoașterii divine autentice (marii yoghini, inițiați, marii mistici și sfinți).

       Vor fi uciși pruncii în pântecele mamelor lor, iar eroii vor fi asasinați. SHUDRA ("lucrătorii") vor pretinde să se comporte ca niște BRAHMANI ("înțelepți inițiați"), iar preoții ca niște muncitori (desacralizare și profanare).

       Hoții cei mai mari vor deveni regi cu ajutorul banilor, iar ceilalți regi vor deveni în cel mai scurt timp niște hoți. Numeroase vor fi femeile care pe bani și pe alte favoruri își vor vinde trupul cu ușurință și vor avea raporturi sexuale cu mulți bărbați, fără ca să-i iubească. Stabilitatea și echilibrul celor patru clase sociale cât și a celor patru perioade de viață ale ființei umane aproape că vor dispărea pretutindeni.

       Pământul va rodi foarte mult în unele locuri și prea puțin în altele. Conducătorii vor confisca sau vor jefui adeseori proprietatea individuală și apoi o vor utiliza în mod dezastruos sau o vor opri pentru ei. Ei vor înceta să mai protejeze și să iubească poporul.

       Oamenii răi, care vor dobândi cu ajutorul inteligenței o anumită cunoaștere, fără a atinge însă înțelepciunea care singură le permite să o poată utiliza, în mod binefăcător, divin, vor fi onorați ca niște înțelepți, cu toate că în realitate, de cele mai multe ori, ei vor fi înzestrați cu o inteligență diabolică.

       Oamenii care nu vor avea deloc virtuți de eroi și luptători vor deveni regi. Savanții vor fi adeseori în serviciul oamenilor mediocri, vanitoși și ranchiunoși. Preoții se vor degrada vânzând cu nerușinare riturile și sacramentele. Vor fi multe persoane ce vor prezenta diferite forme de nebunie sau vor fi grav tulburate psihic, rătăcind dintr-o țară în alta. Numărul bărbaților va scădea, iar cel al bărbaților puternici și virili se va diminua și mai mult, cel al femeilor în schimb va crește.

       Animalele sălbatice vor fi din ce în ce mai violente. Oamenii cinstiți și integri vor fi adeseori persecutați și ponegriți până când vor renunța să mai joace un rol activ în societate.

       Hrana deja gătită cu mult timp în urmă va fi pusă în vânzare (CONSERVELE). Cărțile Sacre vor fi vândute ca orice marfă la colț de stradă. Fetele tinere vor face cu viclenie comerț cu virginitatea lor. Zeul norilor va fi incoerent în distribuirea ploilor. Negustorii vor recurge frecvent la trucuri păcălitoare (PUBLICITATE) și la multe acțiuni necinstite. Ei vor fi înconjurați de falși filosofi care vor critica totul și vor fi steril pretențioși. Vor fi mulți cerșetori și foarte mulți oameni fără lucru. Toată lumea va folosi mai mereu la necaz cuvinte dure, obscene și grosiere (ÎNJURĂTURI). Aproape nimeni nu va mai fi cinstit și demn de încredere.

       Lumea va fi rea și invidioasă pe orice. Degradarea accentuată a virtuților și cenzura îndârjită a puritanilor ipocriți și steril moralizatori va caracteriza perioada sfârșitului lui KALI YUGA. Atunci, cei mai mulți oameni vor fi săraci și nu vor mai exista regi, bogăția și recoltele vor scădea neâncetat, grupuri puternice de bandiți se vor organiza în orașe și în sate. Apa va lipsi, iar fructele vor fi din ce în ce mai rare. Cei care vor trebui să asigure protecția sănătății cetățenilor nu o vor face. Mare va fi în acele vremuri numărul hoților. Violurile și homosexualitatea vor fi frecvente. Mulți oameni vor fi perfizi, desfrânați, răi și impertinenți. Ei își vor purta părul în dezordine. Mulți copii dintre cei care se vor naște atunci vor avea o slabă speranță de viață ce nu va depăși 16 ani.

       Aventurierii care urmăresc să exploateze credulitatea oamenilor vor lua aparența de călugări cu capul ras, vor purta ostentativ veștminte portocalii și vor impresiona doar prin rozariile ținute în jurul gâtului. Se vor fura stocurile de cereale. Hoții vor fura pe alți hoți. Oamenii vor deveni pasivi, letargici și vor fi aproape complet lipsiți de un scop bine definit și elevat în viață. Bolile, șobolanii și substanțele nocive care se vor pune în alimente îi vor zdruncina și îi vor îmbolnăvi. Unii dintre cei slăbiți de foame și teamă se vor refugia înspăimântați și lipsiți de orice speranțe în adăposturi subterane (KAUSHIKA).

       Extrem de rari vor fi aceia care vor trăi 100 de ani. Textele sacre pline de înțelepciune și clar scrise vor fi răstălmăcite și pervertite. Riturile divine vor fi neglijate sau batjocorite. Vagabonzii vor fi numeroși în toate țările și mulți dintre ei vor asculta înnebuniți (isterizați) o stranie muzică îngrozitoare, care va trezi și va amplifica în ei pornirile rele și viciile (prevestirea "FANILOR" dezaxați ai "muzicii" ROCK, METALICA, TRASH etc).

       Ereticii se vor opune principiului celor patru caste și îi vor opri pe ceilalți să realizeze acțiunile caracteristice celor patru stadii de viață. Oameni total incompetenți și impostorii vor trece drept mari experți în materie de morală și religie sau vor fi considerați Mari maeștri spirituali.

       Bărbații vor bate, vor chinui și vor masacra femeile, copiii, vacile și adeseori se vor ucide unii pe alții."

       "În timpul perioadei de crepuscul care va încheia KALI YUGA, legiuitorul lumilor va declanșa un Mare Război cumplit și nimicitor, care în scurt timp îi va ucide pe cei răi. El se va întrupa atunci pe Pământ și se va naște din dinastia lunară. Numele lui va fi Război (SAMITI). El va străbate atunci întregul pământ cu o mare armată pentru a curăța de cei răi Pământul. Îi va distruge pe barbarii cei cruzi și pe degenerați (MLECCHA). Tot el îi va distruge atunci pe cei foarte inferiori și pe toți cei involuați, care și-au atribuit în mod abuziv puterea regală și el îi va extermina de asemenea pe falșii filosofi, pe criminalii și pe cei înrăiți și cu sângele amestecat. El își va începe această misiune în cel de-al 32-lea an al său de viață și o va continua neobosit timp de 20 ani. Atunci el va ucide milioane de oameni foarte răi, iar pământul va fi pustiit.

       Oamenii foarte răi se vor ucide atunci și singuri unii pe alții cu furie. La sfârșit vor rămâne doar pe ici și pe colo grupuri răzlețe de oameni care se vor ucide înebuniți de furie între ei pentru a se jefui reciproc. Agitați și confuzi, mulți oameni răi își vor abandona atunci femeile și casele. Ei vor fi complet lipsiți de educație, fără nici o lege, fără rușine și fără iubire. Mulți dintre ei își vor abandona locurile natale pentru a emigra în afara frontierelor țării lor.

       În acele cumplite vremuri, aceia puțini care totuși vor supravețui se vor hrăni cu vin, carne, rădăcini și fructe și vor fi îmbrăcați cu scoarțe de copaci, frunze și piei de animale. Ei nu vor mai folosi deloc banii. Le va fi foame, vor fi mulți bolnavi și vor cunoaște o îngrozitoare disperare. De-abia atunci unii vor începe să reflecteze la starea de maximă involuție spirituală în care au ajuns."
_________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !