Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 20:28
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Discutii despre MISA" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 5.9.2006, 15:54    Post subject: Mostra de agitator si "om de bine" Reply with quote

Hi ya!
Nici ca se putea o mai buna interventie care sa arate exact ce doream sa transmit in mesajul meu de inceput, si anume un astfel de individ si o astfel de atitudine precum descriam acolo. Veti avea cu totii cei care veti citi afirmatiile acestui user, care probabil este acelasi user (naga) care pe forumul softpedia si care se prezinta acolo ca si "aparator al adevarului", "omul de bine", "demascatorul relelor de la MISA", care nici mai mult nici mai putin declara public ca face asta ca sa se razbune pe Grig si in acest mod, total "obiectiv" si "bine intentionat", prezinta "adevarurile" despre MISA. Pentru cei ce nu au timp si chef sa parcurga kilometri de mesaje pe softpedia sa vada ce "cuvinte si actiuni divine" foloseste acest "om", le sugerez sa citeasca randurile si printre randurile mesajelor lui de aici.
Naga man, tu esti ? Mai faci invocatii satanice catre "dusmanii" tai, asa cum ai facut si pe forumul softpedia ? Sper ca aici pe forum sa nu ti se permita mizerabilele tale actiuni si blesteme cum ti s-au permis pe softpedia. Iti multumesc pentru linkul acestui forum oferit acolo pe softpedia. Ce m-as fi facut fara tine ?  applause De fapt si eu si cei multi care vor urma linkul oferit de tine ? Ai si tu un rol "important" in aceasta sceneta tragico-comica. Dar ca orice se face in lumea asta, cu totii, indiferent de rolul jucat, vom plati pentru faptele si spusele noastre. Apropos, ai citit ce scrie in mesajul "anunt" al acestui forum?:

"Cu bucurie si multumire va anuntam ca azi, 9 Martie 2005, a fost deschis in mod oficial publicului larg acest forum-portal spiritual !". Greu te misti de ti-a trebuit mai bine de un an sa ne dai si pe noua o veste buna. coolspeak

Si acum sa raspund acestui "inteligent" si "binevoitor" si "divin" mesaj al tau. As ruga totusi moderatorii sau administratorii sa mute aceste mesaje cu discutii intr-o "arie" mai adecvata acestor discutii. Merci.


yamantaka07 @ Luni 04 Sep, 2006 11:09 wrote:
1la%, care zici tu ca sunt alea 3-5 tehnici ale MISA de care se tot vorbeste in presa si pe internet? slash
E vorba cumva si de "Rugaciunea de 24 de ore" printre ele? Daca da, atunci cum interpretezi tu unele rezultate obtinute de anumiti cursanti sau instructori prin utilizarea respectivei tehnici?
Si chiar as fi curios sa vad ce parere iti exprimi tu aici despre mega-"mesajele divine" ale lui Jean, care abunda in povesti despre extraterestrii, Pamantul gol pe dinauntru, super-conspiratii masonice etc. . show tongue

P.S. Chiar credeati ca daca va retrageti de pe softpedia se linistesc apele? slash

In acest mesaj al "divinului" nostru user yamantaka avem o mostra de manifestare tendentioasa, manipulatorie si mincinoasa, intr-un amestec perfid. Hai sa comentam acest amestect de minciuna, adevar si exagerari si interpretari eronate sau exagerate.

- dupa cum spuneam in mesajul de inceput, "din miile de tehnici si practici si invataturi spirituale predate la cursul de yoga MISA sunt prezentate doar 3-5 dintre ele si evident ca fiind rele, deviate, nespirituale", acest dezgustator denigrator, ex-misan, vorbeste de cele 3-5 pe care mintea lui le fantezeaza a fi "non-autentice", dar nu vorbeste si nici nu aminteste de miile de tehnici spirituale predate vreme de peste 19 ani la cursul yoga al MISA. Dupa cum sper ca ai intuit, tu si "binevoitorii" acolitii ai minciunii veti vorbi de relele si non-autenticele tehnici spirituale ale MISA, alea 3-5, iar eu voi prezenta cateva din cele cateva mii de tehnici spirituale pe care "binevoitorii" si "obiectivii" si "oamenii de bine" precum tine au omis sa le prezinte.

- modul meu de interpretare e la fel de subiectiv ca si al altor oameni, dar cel putin am bunul simt si onoarea sa nu iau numai ce ar fi bun sau rau sau ar parea a fi asa in ce se spune. Oricum, nu e cazul sa discut cu tine aceste lucruri din moment ce esti un anti-Dumnezeu autodeclarat, un satanist ce blesteama in public (fapt dovedit prin propriile tale mesaje de pe softpedia) pe Grig si pe alti "dusmani" ai tai si negi existenta lui Dumnezeu Tatal, Dumnezeu Persoana. Sa-ti renegi maestrul spiritual e o problema oarecum personala intre tine si el, dar sa-L renegi pe Dumnezeu si sa faci apel in schimb la satana si demonii lui pentru a blestema si face actiuni de magie nearga importriva unor "dusmani" ai tai, fosti colegi ai tai din cadrul MISA, aceasta actiune te expulzeaza din patura cautatorilor spirituali ce se afla pe cale, dar si din randul fiintelor ce ar putea reprezenta Binele si Adevarul.

- mesajele lui Jean nu abunda de ce spui tu si nu sunt nici "mega". Daca tu si o mana de acoliti ai minciunii nu acceptati o anume realitate nu inseamna ca ea nu exista. Daca ar fi dupa voi, nici Dumnezeu Tatal nu ar exista. Discutiile despre pamantul gol, conspiratii sper sa fie impartite pe topice destinate acestor subiecte. La fel si despre subiectele spirituale din cadrul MISA si din afara ei, caci spiritualitatea autentica se afla prezenta in diferite proportii in multe cai si scoli spirituale de pe aceasta planeta. As putea integra chiar acele persoane care se manifeste si lupta in felul lor pentru expunerea acestor adevaruri spirituale in cadrul "Fiilor Luminii", iar pe cei ca tine in cadrul "Fiilor intunericului". Tu si cei deviati ca si tine veti afirma contrariul, asa ca pana la obiectivarea acestor aspecte nu ne ramane decat sa traim si sa vedem ce se va petrece si sa continuam munca pentru care vom primi mai tarziu si rasplata bine meritata, fie ca urmarim sau nu aceasta rasplata, fie ca noi credem sau nu in existenta acesteia ce este stipulata de legea actiunii si reactiuniii, mai precis legea karmei.

In opinia mea este un moment de triere, sau de "seceris" cum spunea Iisus, in care umanitatea este "cernuta", inclusiv si cautatorii spirituali, inclusiv yoghinii din MISA, ca tot ai tu un off pentru MISA si urmaresti cu obstinatie sa folosesti legea talionului in ceea ce priveste MISA si pe Grig.

Eu personal cautam un loc cu adevarat curat cu spiritual unde sa prezint oamenilor spiritualitatea asa cum o inteleg eu, cum o percep si cum am experiment-o eu. Mediul mizer si ostil, cat si subiectiv si tendentios de pe softpedia nu este un teren fertil pentru discutii spirituale. Se pare ca cei de acolo sunt interesati doar de partea de business si sa aibe cat mai multi useri si cat mai multe mesaje si accesari ale unor linkuri cu reclame. Ma rog, e treaba si alegerea lor cum vad viata si necesitatea existentei unui forum. Oricum, cei de acolo ofera un anumit meniu, au o anumita oferta, pe cand aici pe forumul Unique se pare ca se ofera un alt "meniu", o alta oferta, una spirituala. Voi va continuati viata acolo, eu prefer aici si pe alte forumuri cu destinatie spirituala, unde comunicarea sa se faca si de la suflet la suflet, nu numai de la "gura la ureche", si nici aia corect si atent realizata. Celor ce le place mizeria, balacareala si rezonantele josnice pe care unii useri le aduc acolo si pe care, culmea, unii moderatori de acolo le tolereaza si chiar le impulsioneaza, face ca acel teren sa fie un loc ce il meritati si in care meritati sa va manifestati, puteti sa va bucurati de acel mediu. Sper ca aici moderatorii sa fie obiectivi si orientati cu adevarat spiritual.
Si ai prins un punct real. Cineva agita apele, iar altii le purifica.

Apropos, nu cred ca acest forum este misan, pentru ca e prea "stufos" ca oferta, dar daca e, FELICITARI !!! Good job!  Kiss of love  mylove

PS. Tu sau sotia ta ... [editat moderator] ... , asa cum ai recunoscut in public ca ati facut candva ? Poate o inviti si pe ea aici si sa discutam aceste "detalii picante" in aria de "sexualitate si spiritualitate" Poftim o invitatie si pentru sotia ta:  
mylove
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !