Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 13:26
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Stravechea Scoala a Maestrilor Inaltati din Tibet !" 
Author Message
Lamda
Aspirant
Aspirant


PostPosted: 31.8.2010, 15:10    Post subject: Re: Stravechea Scoala a Maestrilor Inaltati din Tibet ! Reply with quote

Te rog sa ma crezi ca nu am sesizat faptul ca as avea un ton agresiv si nici nu am avut vreo intentie in publica mai multe anunturi decat ar fi trebuit.. iar daca este asa eu imi cer scuze fata de tine si fata de acest forum.
Consider ca orice atentionare sau idee, conteaza.

"Ce inseamna "ultima" scoala ? Te rog fii clar si explicit, sa nu se faca confuzii."

"Ultima" scoala inseamna cel mai inalt nivel spiritual in care nu iti folosesti doar trupul ( exercitii fizice ) ci si mintea la tot potentialul ei. Paradoxal aceasta scoala a existat dintotdeauna ( pot sa-ti spun este o scoala foarte veche).
Tehnicile, disciplinele si intelepciunea pe care o primesti in schimb sunt extraordinare - ele ajutandu-te sa intelegi lumea din jurul tau mult mai usor.
Consider ca Adevarul este unul singur , oricat de mult timp ar trece el ramane acelasi , unic si extraordinar.
Doar omul in limitarea lui este schimbator... Dumnezeu nu !

" Din cate imi amintesc in Tibet exista anumite linii spirituale. Care este sursa originara de unde s-a plecat si care este ultimul maestru tibetan care reprezinta scoala aceea ?

Multumesc pentru amabilitatea si deschiderea sufleteasca si inaltatoare cu care mi-ai raspuns si sper ca-mi vei raspunde si in continuare. "

Tibet-ul de astazi nu mai este cel de acum 2000-3000 de ani poate si mai mult... deci nu putem vorbi acum in 2010 de linii spirituale. Ceea ce se vede si se stie acum despre Tibet este doar 0,1 % din adevaratul TIBET.

Numele ultimului maestru Tibetan care reprezinta scoala aceasta nu poate fi mentionat. Nu conteaza cine este , conteaza intelepciunea pe care o impartaseste. Eu respect si inteleg asta.. sper din tot sufletul ca si tu.

Mi-ar face mare placere , daca ai avea timp , sa intri pe site-ul scolii si sa citesti ce scrie acolo. Astfel poti sa-ti faci o parere proprie despre tot ceea ce scriu aici.
_________________
" Iluminarea nu este o dorinta , este o consecinta a modului de a trai "
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !