Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 17.2.2020, 00:32
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "ANUNȚ IMPORTANT: Program de meditații pentru contracararea unui posibil cutremur" 
Author Message
Thunder
Practicant
Practicant


PostPosted: 9.9.2010, 02:05    Post subject: Tehnica propriu-zisa, asa cum a fost prezentata in cadrul Taberei de vacanta - Costinesti 2010 Reply with quote

Tehnica propriu-zisa, asa cum a fost prezentata in cadrul Taberei de vacanta - Costinesti 2010:

Tehnica se realizeaza  zilnic, ne trebuie o harta a Romaniei si la 7 dimineata ; 13:00; 17:00; 19:00 si 22:30, se aprinde o lumanare cu 7 minute inainte de orele fixate  si se consacra astfel stand in picioare cu fata orientata spre Sudul geografic si in mijlocul camerei avand si un scaun la indemana.

1. Daruiesc, aici si acum, in totalitate, aceasta lumina si il implor, totodata, pe Bunul Dumnezeu si pe Ingerii Sai de lumina, sa o transfere intr-un mod tainic si sa o alchimizeze, pentru ca aceasta lumina sa ajunga in lumea de dincolo, fie ca prin voia lui Dumnezeu si prin intermediul ajutorului ingerilor Sai, energia acestei flacari sa devina si apoi sa ramana, in totalitatea sa, o tainica lumina binefacatoare ce va contribui din plin, la unison cu Gratia lui Dumnezeu, fie spre a stopa, fie spre a fractiona cutremurul devastator ce urmeaza sa se produca pe teritoriul Romaniei.

Vom incheia aceasta consacrare  cu formula : Asa sa ne ajute Dumnezeu, Amin, Amin, Amin.

Ne concentram sa simtim energia Divina care coboara prin crestetul capului in toata fiinta noastra.

2. Invocatia pentru apelarea Gratiei lui Dumnezeu:

- Semnul crucii si spunem in gand "In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!"

- Formula sacra:
"Doamne Dumnezeule, Tata Ceresc, te implor aici si acum, cu credinta si cu umilinta, sa ma ajuti, dupa marea Mila a Ta, sa devin canalul tainic, in si prin care se manifesta Gratia Ta, ce va face tototdata cu putinta, prin intermediul ajutorului atotputernic ce ne vine de la Tine, indepartarea de la noi a acestui pahar al suferintei, pe care il meritam datorita faptelor noastre. Faca-se Doar Voia Ta, AMIN!

- Vizualizam harta 15-20 secunde si apoi ne asezam pe scaun cu palma stanga in sus si cu mana dreapta indoita in V cu indreptata spre in fata. Constientizam un flux de energie Divina care patrunde prin crestet in toata fiinta noastra (cu efecte benefice si de vindecare), de asemenea simtim entuziasm de a face aceasta tehnica care ne va ajuta pe noi toti, inclusiv persoanele voastre apropiate.

3. Formula sacra folosita in timpul efectuarii metodei simple si eficiente:

In Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh, Amin!

Doamne Dumnezeule, Tata Ceresc, Te imploram cu credinta si cu umilinta, sa indepartezi de la noi, romanii, acest pahar al suferintei, Te imploram, aici si acum, sa reversi, in si prin fiintele noastre, Energia cea tainica a Gratiei Tale ce este menita sa stopeze si sa indeparteze in totalitate de la noi acest pahar al suferintei pe care il meritam pentru toate faptele noastre rele.
Faca-se, in si prin noi, acum doar Voia Ta, AMIN, AMIN, AMIN!


Cu ochii inchisi vizualizam un stropi de lumina si energie Divina captati prin palma stanga si trecand prin corpul nostru, iese prin palma dreapta care se revarsa asupra teritoriului Romaniei.

Tehnica dureaza 15 min in fiecare zi la orele de mai sus si Duminica 30 min de la orele  fixe. Daca simtim ca fluxul de energie si lumina nu mai este puternic, deschidem ochii si repetam aceasta ultima formula .

4. La orele 7:15, 13:15, 17:15 etc se spune formula sacra de multumire:

Iti multumim Tata Ceresc, ca ne-ai ascultat ruga noastra cea umila si sincera, si ne ajuti pe noi oamenii, dupa Marea Mila a Ta, AMIN, AMIN, AMIN!

Din nou simtim energia Divina care se revarsa in fiinta noastra de sus in jos pana la talpi si astfel suntem in legatura constienta cu Dumnezeu .

Daca se doreste  si se poate mai este si o ofranda de lumin cu 12 lumanari care se pot aprinde la orice ora pana la miezul noptii, cu consacrarea de la punctul 1 ; de asemenea cine poate si vrea se tine post in fiecare Marti de la 6 dimineata pana miercuri  la 6 dimineata, consacrea se face la ora 5:50;

Daruiesc, aici si acum, in mod total si neconditionat,toate roadele tainice ale acestui post lui Dumnezeu Tatal.
Il implor totodata, pe Bunul Dumnezeu sa le transfere intr-un mod total si sa le alchimizeze, pentru ca toate energiile binefacatoare ce vor fi generate in felul acesta sa ajunga in lumea de dincolo. Fie ca prin Voia lui Dumnezeu toate aceste energii binefacatoare sa devina si sa ramana, in totalitatea lor, o enigmatica si sublima putere binefacatoare ce va contribui apoi, impreuna cu Gratia lui Dumnezeu, fie spre a stopa, fie spre a fractiona cutremurul devastator ce urmeaza sa se produca pe teritoriul Romaniei.


Vom incheia aceasta consacrare cu formula : Asa sa ne ajute Dumnezeu, AMIN, AMIN, AMIN!
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !