Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 16:34
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Stravechea Scoala a Maestrilor Inaltati din Tibet - Inscrieri grupa de incepatori pana pe data de 15 septembrie" 
Author Message
Lamda
Aspirant
Aspirant


PostPosted: 9.9.2010, 13:08    Post subject: Re: Stravechea Scoala a Maestrilor Inaltati din Tibet - Inscrieri grupa de incepatori pana pe data de 15 septembrie Reply with quote

"Modul de a trai este o consecinta sau un efect al dorintei noastre de a practica tehnicile spirituale, adica a alege Iluminarea in locul intunecarii. "

Fiecare om alege cum sa-si traiasca viata. Intre a merge pe un drum al iluminarii sau pe cel al " intunecarii " fiecare persoane hotaraste. Consecinta alegerii drumului spiritual te va apropria tot mai mult de iluminare pana cand vei ajunge chiar sa o traiesti.
Nu poti sa-ti doresti "iluminarea" - TREBUIE sa o traiesti !

"Dupa data de 1 octombrie, ce se petrece ? Se inchid usile ?"

Usile nu se inchid niciodata. In aceasta perioada se formeaza o noua grupa de Incepatori.

"Dumnezeu sa va deschida calea daca faceti voia Lui, sau sa v-o inchida daca nu faceti voia Lui."

O zi extraordinara si plina de iubire iti doresc.
_________________
" Iluminarea nu este o dorinta , este o consecinta a modului de a trai "
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !