Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 27.10.2020, 01:35
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Paramhansa Yogananda – Sufletul si Dumnezeu" 
Author Message
Hoper
Initiator
Initiator


PostPosted: 12.9.2010, 16:04    Post subject: Paramhansa Yogananda – Sufletul si Dumnezeu Reply with quote

Paramhansa Yogananda – Sufletul si Dumnezeu


Învățăturile hinduse sunt panteiste. Creștinii s-au servit de aceasta pentru ca să incrimineze hinduismul. Este o greșeală din partea lor, pentru că panteismul implică adorarea lui Dumezeu sub toate formele Sale, înțelegând că Dumnezeu se exprimă și există în toate formele pe care Le-a creat. Nu este minunat să recunoști manifestarea lui Dumnezeu în toate lucrurile, frumusețea Sa într-un apus de soare, lacrimile Sale în ploaie, tandrețea Sa în dragostea unei mame pentru copilul său?

Dacă Dumnezeu este omniprezent, nu este evident că El există în toate lucrurile? Deci trebuie să-L căutăm în spatele tuturor voalurilor Sale. Pentru cel care îl iubește pe Dumnezeu, toate elementele creației nu sunt decât o reamintire permanentă a prezenței Sale. “Reamintiți-vă, în primul rând” – spune Isus – “că împărăția lui Dumnezeu este în voi”. (Luca, 17, 21)
_________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !