Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 19.9.2020, 08:50
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Marea Evanghelie a lui Ioan - volumul 1 - Jakob Lorber" 
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar


PostPosted: 19.9.2010, 20:15    Post subject: Capitolul 194 Reply with quote

Capitolul 194

Patria spirituală a omului. Pacea interioară, punctul de întâlnire a vieții Tatălui, Fiului și Sfântului Duh.


1. Discipolii mei M-au întrebat: “învățătorule, unde mergem?” Eu le-am spus: “Direct acasă”. Discipolii: “Nu este locul cel mai sigur. Fariseii au luat bunurile mamei tale trupești și noi suntem îngrijorați pentru casa Ta, cu toate că știm bine că Tu ești pretutindeni la Tine acasă!”

2. Eu am spus: “Ar trebui să fiți mai ageri în spirit! Cum aș putea să vreau să merg la Nazaret, dacă am spus că ne întoarcem direct acasă? Înțelegeți ceea ce trebuie! Când vorbesc despre întoarcerea acasă, Eu mă gândesc și Mă refer la omul interior, care este adevăratul loc de întâlnire spirituală a vieții, puterii și a întregii înțelepciuni! Ei bine, să mergem acolo, avem nevoie de pace interioară! Iată adevărata patrie în care vom găsi, cel puțin voi, căci Eu nu am nevoie, ceea ce este necesar pentru ființa voastră făcută din carne și sânge!”

3. Discipolii au spus: “Da, Doamne, acum înțelegem”.

4. Eu am spus: “Din punct de vedere pământesc, ne vom întoarce la Kisjonah, la care suntem în siguranță, căci casa lui este liberă; el plătește pentru asta un tribut mare împăratului și astfel fariseii vor fi ținuți la distanță. Apoi, peste câteva zile, ne vom întoarce totuși chiar în patria noastră terestră și vom urmări să îndreptăm lucrurile!”

5. Kisjonah a spus: “Doamne, eu aș vrea să petreci împreună cu discipolii tăi în casa mea câteva luni și nu doar câteva zile, căci casa mea îți aparține cu adevărat și în întregime, în timp ce la Nazaret, dacă nu vei face să cadă foc și pucioasă din cer, nu vei găsi pe nimeni care să Te primească, mai ales din cauza fariseilor și leviților, care încearcă din ce în ce mai mult să-Ți facă rău”.

6. Eu am spus: “Prietene, nu-ți face nici o grijă. Mie nu Mi se poate petrece nimic dacă aceasta nu este voia lui Dumnezeu Tatăl, care este în Mine, așa cum Eu sunt în El. Eu știu din întreaga eternitate ceea ce se va petrece, pentru mântuirea umanității și pentru ca să se împlinească Scriptura și nici un profet n-ar fi anunțat nimic, dacă nu aș fi vrut Eu mai întâi. Căci același spirit, care se află în Mine în toată plenitudinea și care îți vorbește, la fel a vorbit și profeților, așa cum ai putut să citești. Pentru că este același spirit, trebuie cu siguranță să se împlinească ceea ce el a anunțat profeților! Nu-ți face așadar nici o grijă!”

7. Kisjonah M-a înțeles și a tăcut; s-a bătut de trei ori în piept, după care a spus: “Eu nu sunt demn ca Tu să intri sub acoperișul meu, dar ai milă de mine, un biet păcătos și oferă-mi grația de a rămâne la mine câteva zile, pentru a mă consola”.

8. Eu am spus: “Fii liniștit; atâta timp cât voi avea ceva de făcut pe acest pământ, voi locui la tine, împreună cu toți cei care Mă însoțesc; fie ca locuința ta să fie locul Meu de repaus. O voi părăsi adeseori pentru a merge și în alte locuri unde este nevoie de Mine, dar spiritul Meu nu o va părăsi niciodată”. Odată cu aceste cuvinte adresate lui Kisjonah, am pus mâna pe inima sa, într-un gest de binecuvântare!
_________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !