Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 20:40
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Marea Evanghelie a lui Ioan - volumul 1 - Jakob Lorber" 
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar


PostPosted: 28.9.2010, 15:18    Post subject: Capitolul 225 Reply with quote

Capitolul 225

Apariția unui veritabil leviatan. Recompensa promisă celor curajoși.


1. Dar, după o oră, s-a auzit un zgomot violent, ca și cum un trăznet ar fi căzut nu departe de casă. Înspăimântați, au tresărit cu toții, dar amintindu-și de cuvintele Mele, ei și-au reluat meditația în liniște.

2. Dar Satana nu s-a lăsat așteptat mult timp. După această detonare, în timp ce discipolii își continuau meditația, în liniște, fiind preocupați numai de spirit, s-a auzit un nou zgomot ciudat, ca un șuierat și o făptură uriașă și neobișnuită a apărut din apă, cu limba amenințătoare ieșind dintr-un enorm cap de lup; ea avea un corp asemănător cu cel al unui dragon care se încolăcea ca un gigantic șarpe sălbatic, avea două imense urechi de bou ridicate și ochii scânteietori ca doi cărbuni incandescenți; labele din față erau la fel ca cele ale unui urs uriaș, labele din spate ca ale unui leu, întregul corp era acoperit cu o piele de crocodil și botul semăna cu acela al unei iguane. Țipătul său era strident și răsuflarea îi semăna cu un șuierat. Această făptură înspăimântătoare a ieșit apoi din mare.

3. Pe mal pășteau miei, boi, vaci și măgari; monstrul uriaș a început să-i urmărească și să-i înghită unui după altui. Animalele domestice au fugit, după care uriașul s-a îndreptat către noi.

4. Văzând cum monstrul se apropie de ei, mai mulți dintre cei care meditau au spus: “Doamne, dovada este un pic cam prea dură pentru noi! Oribilul monstru a înghițit deja mai multe vaci, zece miei și doi măgari și vine acum să-și ia desertul; ghidat de miros, el tocmai se năpustește acum spre noi! Ar fi mai înțelept să fugim din calea lui. Într-adevăr, este imposibil să te lupți cu el și, având în vedere posibilitățile noastre, nici nu poate fi vorba despre victorie!”

5. Eu le-am spus: “Nu vă lăsați tulburați. Prin puterile noastre exterioare nu putem să-l învingem pe acest uriaș, care este un leviatan perfect. Dar pus în fața forței noastre interioare (spirituale), el va fugi până la capătul lumii. Nu vă faceți deci griji, încă o oră și veți trece acest prag, frontiera morții; pentru aceasta, răsplata voastră va fi domnia asupra infernurilor și asupra tuturor spectrelor”.

6. Cuvintele Mele au fost urmate, după câteva clipe, de țipetele stridente ale monstrului, care și-a încetinit mersul, dar a continuat să se apropie de noi. Mișcările violente ale limbii sale de șarpe indicau foamea sa devoratoare și loviturile puternice cu coada îi trădau intențiile, dar discipolii ale căror suflete se întăreau în credință l-au lăsat pe monstru să se apropie de ei fără a se mai tulbura.

7. Când a ajuns la zece pași de noi, i-am făcut un semn interior îngerului Arhiel, care a mers în fața monstrului și i-a spus: “Pe cine cauți tu aici, Satană? Pleacă sau te voi distruge!” Monstrul a deschis atunci botul, ca și cum ar fi vrut să vorbească, dar îngerul i-a poruncit încă o dată să plece. Animalul a scos câteva urlete înfiorătoare, după care s-a întors în mare, șuierând și gâfâind!

8. Când s-a aruncat în mare, apa s-a învolburat; întregul golf a fost zguduit ca de o furtună violentă. Dar discipolii nu s-au mai îngrozit, ci au urmărit ca în această ultimă oră să-și regăsească pacea întru Dumnezeu.

9. La sfârșitul acestei ore de liniște, s-a pornit o furtună puternică. Fulgerele brăzdau cerul, vântul îndoia copacii până la pământ, iar picăturile violente de ploaie, amestecate cu grindină, cădeau din norii negri.

10. Discipolii cei mai slabi au vrut să fugă în casă. Dar îngerul le-a spus: “Rămâneți aici pentru a vedea ultimul tur de forță al lui Satana!” Ei au rămas, suportând ploaia care creștea în intensitate, până în punctul în care grindina sărea de pe sol, fără însă să-i lovească pe oameni, care nu au fost nici măcar udați de ploaie.

11. Îngerul a alungat atunci norii, care s-au risipit îndată, după care s-a făcut din nou lumină. Câteva secunde mai târziu, exercițiul s-a încheiat. Baram a spus: “învățătorule, preferi să rămâi aici sau să mergi în casă? Masa este gata!”

12. Eu i-am răspuns: “încă o jumătate de oră și totul va fi în ordine. Trebuie să le spun ceva discipolilor mei”.

13. Baram s-a urcat din nou în barca sa, după care a coborât într-un fel de grotă, în care avea mai multe feluri de vinuri dintre cele mai bune. Le-a trimis apoi prin slujitorii săi la bucătărie și le-a spus bucătarilor și bucătăreselor să mai aștepte încă o jumătate de oră înainte de a așeza mâncarea pe farfurii. El s-a întors apoi imediat la Mine, pentru a asculta ceea ce doream să le spun discipolilor referitor la meditație și la utilitatea ei.
_________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !