Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 03:19
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "De la iad la rai (Robert Blum) - volumul 1 - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
Fire
Initiator
Initiator


PostPosted: 28.9.2010, 21:26    Post subject: Capitolul 3 - Robert crede că a fost anesteziat Reply with quote

Capitolul 3
Robert crede că a fost anesteziat

1. Toată această poveste îl intrigă la culme. Robert verifică dacă nu cumva corpul îi este complet amorțit, astfel încât să nu mai poată simți nimic. Se ciupește și își freacă trupul, dar descoperă că senzațiile oferite de acesta sunt cât se poate de vii, ba chiar mai sensibile ca de obicei.

2. După ce se autoconvinge că este viu din toate punctele de vedere, nefiind închis, ci doar înconjurat de întuneric, el se întreabă disperat:

3. „Pe toți diavolii din lume, unde mă aflu? Ce mi-au făcut aceste fiare însetate de sânge? Este imposibil să mă fi împușcat, căci atunci nu aș mai fi viu! Nici de închis într-o celulă se pare că nu m-au închis, căci nu pot găsi nici un zid, iar membrele nu îmi sunt prinse în cătușe! Îmi simt întregul corp, dar deși, în mod evident, ochii nu mi-au fost scoși din cap, nu pot vedea nimic! Asta mi se pare foarte ciudat! Probabil că nenorociții care s-au prefăcut că mă împușcă mi-au administrat vreun drog secret ca să mă adoarmă... Da, acesta trebuie să fie adevărul! Dar așteptați puțin, tâlharilor, ucigași ai drepturilor omului ce sunteți! Așteptați să ies de sub puterea anestezicului, și abia apoi veți avea motive să râdeți! O să am eu grijă să vă fac să plătiți pentru tot ce mi-ați făcut!

4. La urma urmei, această stare nu va dura de-a pururi. În scurt timp, mă vor căuta prin Frankfurt și prin întreaga Saxonie. Trebuie neapărat să ajung acolo! Vă voi face apoi să plătiți pentru tratamentul pe care l-ați acordat unui membru al parlamentului! Veți plăti, așa cum nimeni nu a mai plătit vreodată.

5. Of, dacă m-aș putea dezmetici mai devreme de sub puterea acestui anestezic! Ard de dorința de a mă răzbuna. Și totuși, această stare de amețeală continuă. Cu siguranță, este o invenție diabolică! Totul este să am însă răbdare, căci va dispărea cu siguranță”.
_________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !