Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 26.2.2021, 15:21
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "De la iad la rai (Robert Blum) - volumul 1 - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
Fire
Initiator
Initiator


PostPosted: 8.10.2010, 22:28    Post subject: Capitolul 41 - Robert: Doresc ca voința Ta să îmi conducă viața. Iubirea despre iubire. Reply with quote

Capitolul 41
Robert: Doresc ca voința Ta să îmi conducă viața. Iubirea despre iubire.

1. Robert îmi răspunde: „O, Doamne, singura mea iubire, acum și de-a pururi! Oricare ar fi intenția Ta în legătură cu mine, păcătosul cel mai nedemn care a existat vreodată, sunt absolut convins că ar fi lucrul cel mai bun pentru mine. Orice destin mi-ai pregăti, nu pot decât să-l consider un semn al grației și compasiunii Tale nemăsurate față de mine! Cine sunt eu în fața Ta? Ce înseamnă firul de praf în fața Celui care a creat spațiile infinite prin puterea Sa, umplându-le apoi cu nenumăratele comori ale iubirii și înțelepciunii Sale eterne? Voința Ta sfântă este însăși viața mea! Cum să nu fiu mulțumit de destinul pe care mi l-ai pregătit, atât timp cât este pregătit de Tine? O, Doamne! Sfânt este numele Tău! Facă-se de-a pururi voia Ta, căci nu îmi doresc altceva decât să îmi transform viața în funcție de ea!

2. Te asigur că voi face plin de entuziasm tot ce îmi va sta în puteri, căci acest destin mi-a fost oferit de Tine, Dumnezeul meu și unica mea iubire! Cum să nu consider acest destin sfânt și cum să nu îmi satisfacă el iubirea față de Tine?

3. Desigur, faptul că mă vei abandona din nou, cel puțin în ceea ce privește această formă vizibilă, mă cam îngrijorează puțin, dar știu că aceasta este voia Ta sfântă. Știu însă că aceeași voie sfântă îmi va permite cândva să Te regăsesc, atunci când inima mea va fi mai demnă să Te primească decât este la ora actuală, când simte că ar putea muri de rușine în fața sfințeniei Tale indescriptibile. Încă mă mai întreb cum de a putut fi atât de oarbă și de stupidă să nu Te recunoască de la prima vedere, întâmpinându-Te ca pe o ființă oarecare!

4. O, Doamne, prostia mea îmi paralizează limba, astfel încât abia mai pot să-Ți vorbesc, o, Dumnezeule preasfânt. De aceea, facă-se voia Ta cât mai curând posibil!”

5. Eu: „Hei, hei, iubite frate...”.

6. Dar Robert Mă întrerupe: „O, Doamne! Numește-mă fir de praf și nimic, dar nu-mi mai spune «frate», căci cum ar putea fi nimicul frate cu Tine”?

7. Eu: „Eu știu cel mai bine că ai putea fi fratele Meu, și știu și ce ai de făcut în acest sens! De aceea, nu mai face din țânțar armăsar! Constat că în inima ta tocmai a apărut un element nou. Cât despre testul libertății prin care trebuie să treci în noua ta viață, te asigur că nu vom fi atât de departe unul de celălalt pe cât îți imaginezi la ora actuală, căci atunci când cineva începe să înflorească, dând dovadă de o iubire atât de mare cum este cea de care dai dovadă tu acum, calea acestuia va fi scurtă și lipsită de obstacolele orgoliului.

8. Ascultă, dragul Meu Robert, toate păcatele tale anterioare ți-au fost șterse. Eu însumi am ajuns să te iubesc indescriptibil de mult, ca răspuns la iubirea ta pentru Mine! Cum crezi în acest caz că te-aș putea părăsi vreodată? Nici vorbă de așa ceva! Nu te teme!

9. De vreme ce Mă iubești atât de mult, nu numai că nu te voi părăsi, dar Mă voi muta chiar în noua ta reședință împreună cu tine și voi lucra alături de tine! În acest fel, voi avea grijă să înlătur inclusiv acele obstacole cu care ar fi trebuit să te confrunți, din necesitate. Căci multe îi sunt iertate celui care dispune de o iubire atât de mare!

10. Așa cum îți spuneam, va trebui să asculți recomandările pe care ți le-am făcut mai devreme, dar alături de Mine! Spune-Mi acum, dragul Meu frate, dacă această ultimă ofertă ți se pare de preferat celei anterioare?”
_________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !