Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 26.2.2021, 07:43
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "De la iad la rai (Robert Blum) - volumul 1 - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
Fire
Initiator
Initiator


PostPosted: 8.10.2010, 23:08    Post subject: Capitolul 49 - Grupul fostelor dansatoare intră în casa lui Robert, după ce au suferit foarte mult în lumea spiritelor Reply with quote

Capitolul 49
Grupul fostelor dansatoare intră în casa lui Robert, după ce au suferit foarte mult în lumea spiritelor,
fetele solicită cu umilință puțină pâine și un loc de odihnă.

1. Nici nu a terminat bine Robert cu monologul său interior că grupul celor douăzeci și ceva de fete a intrat în casă, una câte una. După ce au făcut o plecăciune plină de grație, ele ne-au întrebat dacă în acest palat somptuos nu există cumva o scenă de teatru în care să dea un spectacol de înaltă coreografie.

2. Robert le răspunde: „Adevăratul Stăpân al casei se află lângă mine. De aceea, întrebați-L pe El. Eu nu am devenit proprietarul acestei case decât de foarte puțin timp, așa că nu cunosc încă foarte bine ce conține ea și ce nu. Totuși, nu pot să nu remarc cu uimire că în această lume a spiritelor, în care singura grijă a spiritelor ar trebui să fie descoperirea Domnului Dumnezeul nostru și adorarea Acestuia mai presus de orice, care le-ar putea ajuta să devină perfecte, voi sunteți preocupate de o asemenea artă scandaloasă! Pe de altă parte, dacă aceasta este voința și plăcerea Domnului acestei case, atunci faceți după cum vă îndeamnă inima! Așa cum vă spuneam mai devreme, lângă mine se află însuși Domnul!”

3. Primele trei fete, cele din fruntea plutonului, îi răspund lui Robert: „Cum este posibil? Cei de afară ne-au spus că tu ești proprietarul acestui palat, iar acum vii și ne spui că adevăratul proprietar este prietenul tău!”

4. Robert: „Da, și am să vă repet de o mie de ori dacă va fi cazul: acesta este adevăratul Domn al acestei case! Cine v-a spus altceva a fost un orb și un prost! Dar cel mai bine este să îl întrebați chiar pe Proprietar, căci astfel vă veți convinge singure!”

5. Cele trei fete se întorc către Mine și Mă întreabă dacă Eu sunt adevăratul stăpân al acestui palat. 6. Le răspund: „În lumea spiritelor fiecare este propriul său stăpân, respectiv proprietarul avuției sale. De vreme ce acest om este prietenul și fratele Meu, rezultă implicit că el se află în posesiunea Mea, la fel ca și toate lucrurile care îi aparțin. De aceea, eu sunt Domnul lui și al întregii sale averi. Exact același lucru îl poate spune și el în legătură cu Mine.

7. Faptul că sunt mult mai bine familiarizat cu structura acestei case se datorează faptului că Mă aflu în această lume a spiritelor de mult mai mult timp decât prietenul Meu, aici de față.

8. De aceea, vă pot spune că în acest palat nu se află nici o sală de teatru sau de spectacole, exceptând colțul din nordul extrem al casei, în care se află un fel de scenă pentru vorbitori, în interiorul căreia se află o gaură prin care toate spiritele impure, care nu sunt dispuse să accepte ordinea lui Dumnezeu se pot scufunda în iad, unde își vor putea continua activitatea rebelă! Dacă doriți să dați o asemenea reprezentație pentru oaspeții acestei case, atunci respectiva cameră a vorbitorilor, cunoscută și sub numele de Hades, vă poate fi pusă imediat la dispoziție! Va trebui să fiți însă foarte atente să nu cădeți în gaura de care v-am povestit, căci odată ajunse în iad, vă va fi foarte greu să vă găsiți din nou drumul înapoi către această lume! M-ați înțeles?”

9. Prima dintre cele trei femei îmi răspunde: „Bine, dragă prietene, dar ceea ce spui tu este teribil! Cu siguranță, această scenă nu este deloc potrivită pentru spectacolul pe care dorim să-l dăm noi! Arta noastră este rafinată, nu decadentă! Mă întreb dacă nu am putea să dăm spectacolul în grădina de afară!”

10. Eu: „Într-adevăr, afară puteți dansa și sălta oricât de mult doriți. Până una alta, nici Eu și nici prietenul meu aici de față nu avem nici o obiecție în această direcție. De aceea, întoarceți-vă afară și faceți ceea ce doriți să faceți! În interiorul acestei case vă va fi însă imposibil să dați un asemenea spectacol!”

11. O altă femeie din cele trei spune: „Dragă prietene, pe vremea când trăiam încă pe pământ ne-am descurcat foarte bine, căci eram idolii marilor orașe. Toți cei care aveau posibilitatea să asiste la spectacolele noastre rămâneau încântați. Am câștigat astfel nu doar favoarea marilor lideri ai lumii, dar și foarte mulți bani și bijuterii. Când ne așteptam însă mai puțin, trupurile noastre au căzut pradă unei boli fatale, și astfel am murit, talentul nostru dispărând odată cu noi!

12. De atunci au trecut circa 30 de ani, iar noi nu facem altceva decât să bântuim fără rost prin această lume a spiritelor, pătimind teribil! Nimeni nu dorește să ne primească în casele lor. La toate porțile la care am bătut ni s-a răspuns în același fel ca și aici. Suntem rupte de foame, dar nu am dori să ne câștigăm pâinea muncind cu brațele, sau prin alte mijloace, încă și mai odioase, căci suntem mult prea talentate pentru acest lucru. În mod particular, nu dorim să avem nimic de-a face cu mulțimea zgomotoasă de afară, care nu își dorește altceva decât satisfacerea plăcerilor sale murdare, cu atât mai mult cu cât pe vremea când trăiam pe pământ le-am negat chiar și prinților asemenea favoruri. De când am ajuns în această lume, nimeni nu ne-a dat însă nici măcar o picătură de apă. De aceea, cred că îți imaginezi cât de nefericite suntem și cât de tare ne chinuim!

13. Nu ar fi posibil să ne primești totuși în această casă în schimbul vreunui alt serviciu, dându-ne puțină pâine ca să ne potolim foamea care ne macină? Te implor din toată inima, în numele tuturor prietenelor mele!”

14. Eu: „Ei bine, dragele Mele dansatoare, acest lucru nu depinde numai de Mine, căci adevăratul proprietar al acestei case și al întregii regiuni este acest prieten și frate al Meu. Dacă el dorește să vă ofere găzduirea de care aveți nevoie, Eu unul nu numai că nu voi obiecta, dar voi fi cât se poate de fericit. De discutat, trebuie să discutați însă cu el!”

15. Vorbitoarea se întoarce atunci către Robert, dar acesta i-o ia înainte și îi spune: „Draga mea dansatoare, la fel ca și voi celelalte 23, până în prezent nu știam despre voi decât că aveți picioarele mai flexibile decât ale altor oameni, dar acum constat că aveți și niște nasuri de vulpi! Dacă era după mine, v-aș fi arătat ușa, dar de vreme ce Prietenul meu aici de față este de acord să vă îndeplinească cererea, vă primesc și eu în casa mea, în numele lui Dumnezeu! De aceea, puteți rămâne! În colțul acela există o măsuță pe care se află niște pâine și niște vin. Haideți, mergeți și potoliți-vă foamea. Apoi întoarceți-vă la noi, iar noi vă vom da ceva de făcut. Va trebui să respectați întocmai sarcinile noastre. Haideți, mergeți și faceți așa cum v-am spus!”. Dansatoarele nu ezită nici o clipă și îi îndeplinesc porunca lui Robert.
_________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !