Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 21:33
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "De la iad la rai (Robert Blum) - volumul 1 - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
Fire
Initiator
Initiator


PostPosted: 9.10.2010, 13:49    Post subject: Capitolul 52 - Efectul pozitiv generat de spiritul fui Robert. Inima lui este zguduită de compasiunea Domnului. Reply with quote

Capitolul 52
Efectul pozitiv generat de spiritul fui Robert. Inima lui este zguduită de compasiunea Domnului.
Efectul pozitiv generat de simpatia lui.

1. Îi spun lui Robert: „Dragul Meu prieten, frate și fiu! Trebuie să recunosc că inima ta este cât se poate de flexibilă, lucru care îmi provoacă o mare bucurie. Deși pari să vorbești de la tine, în realitate Eu sunt Cel care vorbește prin tine. Acest lucru este extrem de pozitiv aici, în lumea spiritelor. Este foarte bine atunci când gura prietenului rostește cu voce tare binele și adevărul din inima aproapelui său. Inima ta percepe cu cea mai mare acuratețe gândurile Mele, ascultând întru totul de voința Mea. Întregul proces este opera spiritului Meu, care s-a trezit plenar în interiorul tău.

2. Acest spirit pur, născut din Mine, pătrunde în profunzimile Mele ultime și extrage de aici gândurile Mele, care corespund voinței Mele. Constat bucuros că acest proces te-a afectat și pe tine într-o mare măsură, astfel încât ai ajuns să percepi ce gândesc și ce doresc Eu, ca și cum ai fi inițiat în tainele cele sfinte de mii de ani. Continuă în acest fel și în cel mai scurt timp vei deveni instrumentul Meu perfect. 3. Acum că dansatoarele noastre știu ce au de făcut, vom deschide ușa de care îți vorbeam și ne vom întâlni cu cei trei eroi vienezi, aflați în plină dezbatere.

4. Dar mai întâi de toate doresc să te întreb dacă le consideri pe dansatoare suficient de frumoase, sau crezi că ar trebui să le facem să arate încă și mai frumoase”.

5. Robert îmi răspunde zâmbind: „Doamne, cât de bun, de blând și de plin de compasiune ești Tu, mai presus de tot ce își imaginează oamenii despre Tine! Tu vorbești cu mine de parcă nu ai fi Domnul și Stăpânul etern al universului, ci mai degrabă un prieten personal; ca și cum ai avea cu adevărat nevoie de sfatul meu. Acest lucru mă face să Te consider mai măreț chiar decât dacă ai crea în fața mea noi universuri și ceruri. Faptul că ești un Domn și un Dumnezeu atotputernic, capabil să creeze lumi întregi, mi se pare absolut normal, dar felul în care îmi vorbești mie, creatura Ta, cu aceeași încredere de parcă aș fi fratele Tău, cerându-mi sfatul și părerea - mă umple de o adorație infinită față de Tine!

6. În ceea ce privește frumusețea acestor dansatoare, las această decizie pe seama Ta. După părerea mea, primul grup nu arată de loc rău. Celelalte oferă însă o imagine cam jalnică, iar rochiile lor zdrențăroase îmi amintesc de cele ale unor actrițe ambulante. Dacă le-ai putea îmbunătăți puțin imaginea, nu cred că acest lucru ar fi ceva rău, atât timp cât nu vor deveni astfel mai orgolioase. Până una alta nu par să se simtă deloc tulburate, deși văd că se ascund undeva mai în spate”.

7. Eu: „Foarte bine, dragul Meu Robert. Facă-se după cum dorești. Dacă vei privi în colțul acela al camerei, vei vedea un dulap plin cu haine. Condu-le pe fetele cărora dorești să le îmbunătățești imaginea până la el și arată-le rochiile din interior; te asigur că le vor veni cât se poate de bine!”

8. Robert trece imediat la treabă, iar dansatoarele se dovedesc extrem de fericite, schimbându-și imediat rochiile.

9. Văzându-le astfel îmbrăcate, în rochii mult mai elegante decât cele pe care le aveau anterior, Robert rămâne uimit în fața formelor lor pline, cu rotunjimi pline de grație. El se grăbește către Mine și îmi spune: „Este incredibil. Nu numai că aceste rochii celeste le vin de parcă ar fi fost croite special pentru ele, dar constat că le schimbă până și expresia facială. Cât de frumoase arată fețele lor acum, și cât de albe și de grațioase sunt brațele lor, care înainte mi se păreau cam zbârcite! Ce piepturi pline le ies din decolteu, ca să nu mai vorbim de picioarele lor zvelte! O, nici un păcătos de pe pământ nu are șansa de a avea parte de o asemenea priveliște! De altfel, acest lucru mi se pare de-a dreptul salvator, căci dacă aș fi văzut cât timp mă aflam pe pământ asemenea picioare, m-aș fi aruncat asupra lor ca un lup turbat! Aici, alături de Tine, nu fac decât să le contemplu frumusețea, fără ca în mine să se trezească nici o poftă.

10. Din păcate, cele care înainte păreau mai frumoase pălesc acum prin comparație cu acestea. Mă tem că va trebui să le îmbunătățești și acestora imaginea!”

11. Eu: „Cred că ai dreptate! Du-te înapoi și deschide același dulap! Vei constata că și de data aceasta va fi plin cu rochiile necesare!”

12. Robert se grăbește să le dea vestea cea bună celorlalte dansatoare, care aleargă bucuroase către dulapul fermecat, îmbrăcându-se la rândul lor cu frumusețea celestă.

13. Robert rămâne uluit în fața frumuseții divine care îi apare în fața ochilor, nemaiputându-și desprinde privirile de la ele. El se întoarce către Mine și îmi spune: „O, Doamne, nici chiar cel mai perfect dintre spirite nu ar putea realiza ceea ce pentru Tine pare să fie atât de ușor! Of, cât de frumoși sunt acești îngeri! Cât de cerească este grația lor, prospețimea și splendoarea care par să emane din privirile lor! Ce mai, trebuie să recunosc că sunt ușor ispitit să le fur acestora un sărut! Mă tem însă că nu am dreptul să fac așa ceva... Oricum, nimeni nu poate contesta faptul că sunt de o frumusețe divină! Ei bine, dragii mei vienezi, înclin să cred că atunci când le veți vedea pe aceste dansatoare, o veți lua puțin razna! Putem să mergem acum să ne întâlnim cu cei trei eroi?”

14. Eu: „Da, haide să ne întâlnim cu ei!”
_________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !