Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 16.4.2024, 21:28
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "De la iad la rai (Robert Blum) - volumul 1 - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
Fire
Initiator
Initiator


PostPosted: 9.10.2010, 16:30    Post subject: Capitolul 86 - Înțelepciunea lui Olaf. Toastul celest. Noua lumină și puntea iubirii născută din grația Domnului. Reply with quote

Capitolul 86
Înțelepciunea lui Olaf. Toastul celest.
Noua lumină și puntea iubirii născută din grația Domnului.

1. Max Olaf se apropie și își începe astfel discursul: „O, Doamne, după ce a vorbit înțelepciunea Ta este foarte greu ca cineva să își mai exprime vreo dorință, căci Tu ai prevăzut și ai declanșat deja tot felul de acțiuni, care vor pune cu siguranță capăt actualei stări de fierbere de pe pământ în cel mai scurt timp! De altfel, aceasta este chiar principala mea dorință, căci nu i-aș dori nici chiar diavolului ceva rău; ce să mai vorbim de frații mei umani!

2. Nu este necesar nici să-Ți descriu ce se întâmplă pe pământ, o, Doamne, căci Tu poți vedea nu doar faptele odioase care se petrec pe această planetă, dar și inimile celor care le comit, inclusiv impulsurile bune sau rele care au stat la baza lor. Mai mult decât atât, Tu îți dai seama și cum au ajuns aceste gânduri și dorințe negative în inimile oamenilor, așa că este evident că nu ai nevoie ca vreun spirit creat de Tine să îți spună ce este de făcut. De altfel, Tu ne-ai putea spune, pe bună dreptate: «Ascultați! Iată cum voi proceda în continuare!», și nici unul dintre noi nu ar avea dreptul să crâcnească în fața Ta, căci Tu singur ești Domnul, așa că poți face orice dorești!

3. De aceea, sunt convins că Tu cunoști perfect ce se întâmplă pe pământ și de ce permiți ca aceste lucruri să se întâmple, chiar dacă nici unul dintre noi nu-și dă seama care este motivația Ta. Nimeni nu are dreptul să îți spună Ție: «Doamne, oare ai devenit surd și orb, de vreme ce ne lași să pătimim din cauza tuturor acestor nenorociri?» Eu cred, dimpotrivă, că Tu ridici pe oricine care Te strigă și care are încredere în Tine. Trebuie să recunosc însă că celor care nu cred în Tine, ci doar în armele lor puternice, nu le-ar strica o mică lecție, care să-i umilească în fața Ta, o, Doamne, și în fața întregii lumi. Cât despre cei mici și cei smeriți, aceștia au toate motivele să se bucure, căci Tu ești adăpostul și refugiul care îi protejează, și știu că nu vei îngădui niciodată ca ei să fie umiliți de puternicii acestei lumi! Dimpotrivă, mă aștept să îi umilești în cel mai scurt timp pe cei puternici în fața celor mici, desigur, după ce le vei scoate masca fățărniciei! Căci la ora actuală ei joacă un joc perfid cu națiunile pe care le conduc!

4. Am toată încrederea că tot ce vei face Tu va fi bine făcut! Sunt de asemenea perfect conștient de lașitatea acelor oameni! Știu că la momentul potrivit, Tu îi vei lovi pe acești «dușmani» ai oamenilor de rând, care vor dispărea de parcă nu ar fi existat niciodată, cu pozițiile lor înalte cu tot! De aceea, slăvit fie de-a pururi numele Tău sfânt!

5. Trăiesc totuși un sentiment ciudat! Deși nu văd și nu aud nimic, am senzația că pământul a primit o lovitură puternică. O, Doamne, ce se întâmplă?!”

6. Eu: „Dragul Meu Max Olaf! Adevăr îți spun: astăzi, astăzi, astăzi! Ei își doresc pauză de noapte și vor avea parte de ea, dar noaptea îi va înghiți! Își doresc moartea dușmanilor lor, dar vor fi surprinși ei înșiși de ea! Își doresc lux, faimă și onoare, fiind dispuși să ucidă mii de semeni ai lor de dragul acestor orori! Le voi dărui tot ce își doresc, dar luxul lor îi va cutremura, faima lor va fi una teribilă, iar onoarea de care vor avea parte îi va îngropa! Își doresc să conducă! Bine, vor conduce, dar domnia lor va fi ca o ciumă, ca un dragon prins în cușcă și ca un monstru care zace în mâlul de pe fundul mării! Le place minciuna, căci adevărul li se pare o oroare! De aceea, nu se vor ridica niciodată în lumina orbitoare a adevărului! își doresc chiar și un Dumnezeu, dar unul de care să se poată folosi așa cum le convine lor! De aceea, nu îmi vor vedea niciodată fața! Își doresc viața, dar numai pentru ei înșiși; ceilalți nu au dreptul la viață decât dacă aceasta le folosește celor puternici! De aceea, vor trăi de-a pururi în singurătate! Pe scurt, vor obține tot ce își doresc, dar sufletul lor va fi cuprins de o tristețe sfâșietoare, pe care vor încerca să o alunge prin orice mijloace, dar în zadar! Căutarea lor va fi inutilă, căci nimeni nu va putea ridica piatra de moară de pe mormântul sufletului lor! O, îi cunosc foarte bine, și le cunosc poftele desfrânate și faptele nerușinate! I-am numărat pe toți regii pământului și pe foarte puțini i-am găsit drepți în fața Mea! De aceea, cu toții vor avea parte de soarta lui Nabucodonosor! Pe cei puțini care sunt drepți am să-i ajut chiar Eu, în mod miraculos, astfel încât să strălucească printre toți regii și toate popoarele de pe pământ ca niște stele strălucitoare pe firmamentul întunecat.

7. Iar judecata va începe astăzi, astăzi, astăzi! Mulți dintre ei vor fi loviți chiar astăzi! Mulți diavoli vor pieri astăzi, iar Satan nu va mai putea scăpa de capcana pe care i-am întins-o.

8. Iar acum, dragul Meu Robert, du-te și adu vinul cel mai bun, vinul vieții, al iubirii și al adevărului, ca să putem bea în sănătatea sărmanilor noștri frați de pe pământ, binecuvântându-i! Așa să fie!”

9. Robert se grăbește să aducă prețiosul vin, așa cum i-am poruncit.

10. După ce îi așează pe marea masă a conferinței, îl binecuvântez, după care îi spun lui Robert: „Dragul Meu Robert, dacă am spus că doresc vin, este evident că trebuia să aduci și pâine, căci una nu merge fără cealaltă. De aceea, du-te și adu-ne cea mai bună pâine, căci în această casă poți găsi orice dorești, din abundență!

11. Împarte-le inclusiv celor 24 de balerine din vin și din pâine, și spune-le să își pregătească picioarele, căci va veni din nou vremea să danseze! Dacă doresc să se bucure inclusiv de fructele cele mai nobile, atunci deschide-le ușa cabinetului de vizavi și lasă-le să se bucure de ceea ce vor găsi înăuntru!

12. Adu de asemenea un număr suficient de mare de cupe în care să putem turna vinul - câte o măsură întreagă pentru fiecare mesean. Haide, du-te și îndeplinește-Mi dorința!”

13. Robert se grăbește fericit să îmi ducă la îndeplinire porunca.

14. După ce totul este pregătit conform ordinii dorite de Mine, le servesc Eu însumi mesenilor pâinea și vinul, spunându-le: „Copiii Mei, luați și mâncați! Beți și închinați în sănătatea copiilor și fraților noștri de pe pământ, care sunt nevoiți să suporte mari persecuții, simțindu-se slăbiți și îngrijorați! Vă asigur că vor fi ajutați în cel mai scurt timp! Fie ca fiecare picătură de vin băută de noi să se transforme într-o binecuvântare înmiită pentru toți cei cu inima curată! Adevăr vă spun tuturor: ceea ce le vom dori astăzi, se va îndeplini de o mie de ori! Inimile lor și faptele lumii vor adeveri aceste adevăruri! Pe pământ vor apărea oameni care le vor revela semenilor lor ceea ce s-a întâmplat astăzi aici, cuvânt cu cuvânt, și felul în care avem grijă de sărmanul pământ!

15. Nu trebuie să-i uităm însă nici pe cei orbi și surzi! Numai cei împietriți vor trece prin foc - prin acest element capabil să distrugă diamantul și rubinul. Căci cei care nu sunt dispuși să își îmblânzească inimile prin puterea Cuvântului Divin, vor fi nevoiți să și le îmblânzească prin puterea focului! Prin puterea loviturilor de ciocan ale înțelepciunii Mele, ei vor deveni precum fierul înroșit, care poate fi prelucrat apoi în unelte utile pentru casă (altfel spus, se vor transforma în biserica celestă). Desigur, se vor agita și vor face mult zgomot, se vor sfătui și vor face planuri, dar încercările lor vor fi zadarnice, căci planurile lor vor avea întotdeauna rezultate opuse celor scontate de ei! Căci Eu singur sunt Domnul și numai Eu am puterea de a rupe sceptrele și coroanele, ridicându-i pe cei mulți și oropsiți, cu condiția ca ei să își întoarcă fața către Mine. Dacă nu și-o vor întoarce însă, vai lor!

16. Îi voi ridica de asemenea pe regii care își vor întoarce fața către Mine, dându-le adevărata înțelepciune și puterea care derivă din ea! În final, popoarele lor vor striga: «Binecuvântat fie regele nostru dăruit de Dumnezeu! Ce este al nostru este și al tău! Singura constituție pe care o acceptăm este înțelepciunea și bunătatea ta! Voința noastră este cuvântul tău, iar legea noastră este voința ta! Vai celor care vor îndrăzni vreodată să se atingă de capul tău uns cu mir!»

17. Îi ameninț însă de trei ori pe toți acei regi, duci și prinți care își calcă întotdeauna cuvântul, care înșeală credința semenilor lor, umplându-le inimile cu minciuni și cu amăgire! Adevăr vă spun: aceștia se vor prăbuși ca frunzele uscate duse de vânt! Căci am intenția să curăț pământul de toate buruienile sale!

18. Când pământul va fi curățat, voi construi o punte de aici și până acolo, astfel încât locuitorii planetei să poată trece mult mai ușor în lumea noastră atunci când vor dori acest lucru, căci acum nu au la dispoziție decât scara șubredă a lui Iacov, pe care numai îngerii mai pot urca și coborî.

19. Această punte va fi largă și ușor de urcat, la fel cum este să navighezi pe o mare liniștită, pe care nu există nici un val. Puntea nu va avea gardieni nici la început, nici la mijloc și nici la sfârșit, care să-i verifice pe cei slabi, bolnavi sau întristați. Toți oamenii vor fi liberi să urce pe ea, pentru a obține din lumea noastră sfatul și îndrumarea celor de aici, din adevărata lor patrie!

20. Tot pe această punte vom coborî și noi - din nou - pe pământul pe care l-am părăsit de mult, pentru a-i ridica noi înșine pe copiii noștri, învățându-i, ghidându-i și conducându-i cu înțelepciune, astfel încât să restabilim astfel paradisul pierdut!

21. Acum îmi cunoașteți voința și decizia! Comparați-le cu discursurile voastre anterioare, cu opiniile și dorințele pe care le-ați exprimat - și veți constata că am ținut cont de toate! Nici unul dintre voi nu va putea spune că a vorbit în zadar.

22. De aceea, haideți să mâncăm și să bem în sănătatea copiilor și fraților noștri de pe pământ! Căci acum ați aflat ce vom face și cum îi vom ajuta pe copiii pământului, așa că nu mai rămâne decât să trecem la fapte!”
_________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !