Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 17.4.2024, 01:57
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "De la iad la rai (Robert Blum) - volumul 1 - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
Fire
Initiator
Initiator


PostPosted: 9.10.2010, 16:41    Post subject: Capitolul 89 - Pământul și ororile sale. Spiritul lui Antichrist. O manifestare simbolică. Reply with quote

Capitolul 89
Pământul și ororile sale. Spiritul lui Antichrist. O manifestare simbolică.

1. Helena se grăbește să ajungă la fereastră și privește afară. După o vreme, își lovește palmele, șocată. Se întoarce rapid către Mine și îmi spune: „Bine... dar... Doamne, Dumnezeul meu! Iisuse! O, dar este teribil ce se întâmplă!”

2. Eu: „Ei bine, scumpa Mea Helena, ce anume te-a șocat atât de tare? Ai văzut oare vreun diavol sau vreo altă apariție la fel de înspăimântătoare? Haide, revino-ți și spune-ne ce ai văzut!”

3. Helena își adună puterile și spune: „O, scumpul meu Iisus! Cred că prin comparație cu ororile pe care le-am văzut adineauri, diavolul nu este decât un biet poznaș! Pentru prima dată de când am murit am văzut din nou pământul și toate atrocitățile care sunt comise pe el, ca și cum ar fi fost învăluite de ceață! Ciudat, dar am văzut Austro-Ungaria și toate țările din jur ca pe un fel de hartă pe care toate obiectele erau vizibile, de la cele mai mari și până la cele mai mici. Vai, cumplită imagine! Orașele erau cuprinse de flăcări, de obscenități și de cele mai odioase lucruri! Râurile, lacurile și mările erau pline de sânge! Armate teribile se înfruntau, și nu puteam vedea altceva decât crime, trădări și noi crime! Popoarele se sfâșiau reciproc, mai rău decât fiarele sălbatice! De partea Imperiului am văzut inclusiv un mare număr de ruși. Din rândurile armatei austro-ungare făceau de asemenea parte numeroși polonezi, precum și alte popoare din întreaga Europă. Și toată lumea striga: «Moarte despoților! S-a terminat cu grația și cu iertarea! Blestemat să fie cel care se gândește la iertare!» Bieții imperialiști nu au putut face nimic, în pofida eforturilor lor, căci erau nevoiți să se lupte cu un număr de zece ori mai mare de oameni, așa că nu aveau cum să facă față. O, Doamne, pune capăt acestui genocid odios și nu-i lăsa pe cei slabi să piară în luptă! Trimite-le ungurilor și austriecilor un spirit al reconcilierii, căci ceea ce fac compatrioții mei mă îndurerează peste măsură!”

4. Eu: „Iubita Mea Helena, ce ai văzut este adevărul curat! Inimile oamenilor au fost luate în posesiune de un spirit malefic, pe care noi îl numim spiritul Antichristului! El este cel care divide umanitatea, punându-i pe oameni să se omoare reciproc de parcă ar fi tigri, hiene și dragoni. Te asigur însă că în cel mai scurt timp, aceste desfășurări de trupe vor fi oprite într-o manieră cum nu a mai fost văzută vreodată pe pământ!

5. Iată, pe această masă vei putea vedea un vas care va crește ca o plantă, direct din masă. În el vei vedea măsura tuturor ororilor care se petrec pe pământ. Îți vei putea da astfel seama în ce perioadă de timp ne aflăm. Iată, a început să apară. Privește în interiorul lui și descrie-ne ce vezi acolo!”

6. Fascinată, Helena privește apariția miraculoasă a vasului fabulos. După câteva secunde, ea strigă: „Bine, Doamne, dar pentru numele lui Dumnezeu, ce fel de formă este aceasta? La început mi se părea un fel de plantă naturală, nu foarte diferită de nuferii de pe pământ. Din ea a crescut însă o tulpină rotundă și groasă, în vârful căreia a apărut un boboc, în scurt timp, frunzele s-au veștejit, iar bobocul s-a desfăcut, dar nu s-a transformat într-o floare, ci în tripla coroană papală (tiara), așezată însă cu susul în jos, astfel încât tripla cruce așezată pe un măr să fie așezată invers. Această tiară se află acum în fața mea, de parcă ar fi o cupă de băut, fiind așezată - curios lucru! - pe un fel de trepied, care s-a născut din tulpină. Această cupă ciudată are interiorul complet negru, la fel ca cea mai întunecată dintre nopți. Din pietrele prețioase cu care este încrustat exteriorul tiarei curge foarte mult sânge, amestecat cu tot felul de murdării și de viermi, care au capul la fel ca fierul înroșit și trupuri de dragon. Aceste bestii sorb cu nesaț sângele, astfel încât cupa nu se poate umple, în pofida fluxului extrem de bogat. De aceea, conținutul ei nu se poate revărsa în afară; mă cutremur numai la gândul a ce ar putea conține acesta... O, cu câtă lăcomie sorb aceste bestii sângele! Privește, acum văd mai clar una dintre aceste bestii! Ea are șapte capete, pe fiecare dintre ele crescând câte zece coarne ca niște săbii, fiecare dintre coarne fiind încununat cu o coroană strălucitoare. Ori de câte ori se scufundă în sânge, acesta începe să șuiere, părând că o să se reverse în afară, lucru care nu se întâmplă însă niciodată, căci bestia îl soarbe cu lăcomie, în timp ce sângele neconsumat încă se transformă în abur și fum! - O, Doamne, leagă fălcile bestiilor și ia-le coroanele strălucitoare, pentru ca această cupă să se poată umple în sfârșit! O, ce priveliște înspăimântătoare!”

7. Eu: „Ei bine, iubita Mea Helena, începi să înțelegi în sfârșit ce se întâmplă, mai ales dacă vei compara imaginea pe care ai văzut-o pe fereastră cu cea de pe masă?”

8. Helena: „O, Doamne, nu prea! De aceea, Te implor să ne revelezi Tu semnificația corectă a acestor două fenomene, dacă aceasta este voia Ta sfântă și înțeleaptă!”

9. Eu: „Foarte bine, draga Mea Helena, voi face acest lucru din toată inima! Ascultă-Mă deci cu atenție! Când ai privit pe fereastră, ai putut vedea marea răutate care există pe pământ, iar pe această masă ți-am revelat simbolic care este cauza ei! Când ai privit pe fereastră, ai putut vedea consecințele naturale, iar pe această masă cauzele care au stat la baza lor, de la A la Z.

10. Pe această masă poți vedea simbolul absolut al răului: o tiară inversată, a cărei împărăție sângerează din interior, astfel încât în curând va ajunge pe moarte. Vârfurile ierarhiei încearcă să ascundă sângele, pentru ca reputația lor exterioară să nu aibă de suferit din cauza ororilor interioare, dar eforturile lor nu vor avea rezultatul scontat de ei. În acest scop, Eu am fost Cel care a întors tiara cu susul în jos, pentru ca toată lumea să poată vedea cu ochiul liber care este conținutul ei. Orice ar face de acum înainte acești oameni, ei nu vor mai putea întoarce tiara în poziția sa normală, autodistrugându-se și consumându-se din interior, înțelegi ceva din ce îți spun?”

11. Helena: „O, Doamne și Dumnezeul meu! Înțeleg într-o oarecare măsură, dar nu chiar pe deplin. Căci nimeni în afara Ta nu poate înțelege care este semnificația sângelui și a bestiilor rapace care se târăsc pe suprafața vasului. De aceea, Te implor, revelează-mi în câteva cuvinte în ce constă această semnificație!”

12. Eu: „Ei bine, ascultă-Mă! Sângele care curge din aceste pietre prețioase cu care este încrustat exteriorul tiarei simbolizează tirania prin care guvernează bogații pământului. Ei pretind în exterior că își doresc doar libertatea deplină a popoarelor lor și drepturi egale pentru toată lumea, dar în interior nu simt decât o dorință de răzbunare și o sete de sânge față de cei care nu le recunosc deplina suzeranitate tiranică. Amintește-ți de Inchiziție și compară ororile ei cu cele ale timpurilor prezente, și îți vei da astfel seama de ura și furia celor puternici, precum și de persecuțiile de toate felurile la care îi supun ei pe cei slabi, de crimele și de sângele de care se fac vinovați, chiar dacă acestea nu ies întotdeauna la vedere, căci sunt foarte grijulii să le scundă de ochii mulțimilor, ceea ce face ca dorințele și intențiile lor secrete să fie cu atât mai odioase!

13. Creaturile care se târăsc, consumând cu nesaț sângele, astfel încât popoarele oarbe să nu îl poată vedea, sunt toți acei ipocriți revoltători care ocupă pozițiile de putere în cadrul ierarhiei conduse de mai-marii pământului, lingându-i și tămâindu-i cu orice chip pe aceștia, numai pentru a-și păstra pozițiile și privilegiile. În orice societate umană există astfel de ființe respingătoare și decăzute. Ei sunt dușmanii popoarelor lor și nu se iubesc decât pe ei înșiși. De aceea, sunt oricând gata să îi trădeze pe cei de binele cărora pretind că se ocupă, dacă pot obține astfel cel mai mic profit personal. Căci orice om care a trădat o dată va continua să trădeze ori de câte ori va considera că va putea extrage în acest fel vreun profit. Aceasta este semnificația simbolică a femeii romane (n.n. bisericii catolice). Ea nu îi iubește decât pe ipocriți, pe complotiști, pe cei care se laudă pe sine, pe denunțători, pe spioni, pe mincinoși și pe cei lipsiți de inimă, care inventează cele mai variate mijloace pentru a-i înșela pe oameni fără nici un fel de scrupul. Dar chiar aceștia vor fi judecătorii săi nemiloși și cei care o vor trăda primii.

14. Ei, iubita Mea, acum înțelegi care este semnificația sângelui și a creaturilor care se târăsc? Văd că înțelegi. A mai rămas să vorbim de animalul ciudat cu șapte capete. Ca să înțelegi mai limpede la cine se referă acesta, va trebui să creăm o nouă apariție.

15. Privește din nou către vasul de pe masă și fii atentă la ceea ce îți va revela el. Descrie-ne apoi tot ceea ce vezi, în cele mai mici detalii”.
_________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !