Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 19:14
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "De la iad la rai (Robert Blum) - volumul 2 - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
Fire
Initiator
Initiator


PostPosted: 9.10.2010, 21:13    Post subject: Capitolul 92 - Cele șase animale aflate în conflict. Efectul provocat asupra oamenilor-lup și asupra regelui. Reply with quote

Capitolul 92
Cele șase animale aflate în conflict.
Efectul provocat asupra oamenilor-lup și asupra regelui.

1. După această pauză, Helena continuă: „Hm, ce ciudat! Aceste creaturi stranii se înmulțesc în jurul tronului mai ceva ca firele de nisip de pe fundul mării. Principalii slujitori ai regelui de-abia mai reușesc să își facă drum printre aceste mase. Mai mult, constat că mulți dintre ei sunt corupți de oamenii-lup, care îi determină să îl influențeze pe rege în sensul dorit de ei. De altfel, în jurul tronului s-a lăsat un întuneric din ce în ce mai dens, astfel încât este dificil să mai faci ceva la vedere. După toate aparențele, acest întuneric provine direct de la aceste ființe pe jumătate oameni, pe jumătate lupi, ale căror ochi strălucesc puternic, iluminând inclusiv obiectele pe care le privesc.

2. Remarc acum în fundal o ființă ciudată, care seamănă cu un bou. Chiar lângă ea se află o alta, care seamănă cu un leu și care încearcă să o înghită pe prima. O, dar lângă leu apare o altă creatură, care seamănă cu un rinocer, cu platoșa sa grea care îi acoperă trupul, și care încearcă să ucidă deopotrivă leul și boul. Între timp, leul - care înainte încercase să mănânce boul - s-a împrietenit cu acesta, încercând să scape împreună de cornul ascuțit al rinocerului. Priviți! A apărut și o a patra creatură! O, dar este un șarpe uriaș, care se încolăcește în jurul primelor trei animale, încercând să le strivească prin puterea sa! Boul, leul și rinocerul se luptă din răsputeri, încercând să scape din strânsoarea șarpelui, dar nu par să aibă un câștig prea mare de cauză. Deși toate trei sunt animale puternice, șarpele îi înlănțuie strâns între inelele sale, și îmi pot da seama ce simt, căci le aud gemetele. Dar cel mai ciudat mi se pare cât de mare este plăcerea pe care le-o provoacă această luptă oamenilor-lup!

3. Iată, un al cincilea animal li s-a alăturat primelor patru - de data aceasta, este vorba de un vultur imens. Acesta zboară pe deasupra ghemului format din cele patru animale, încercând să le separe cu ghearele sale uriașe. Aproape rupt în două de puternicele gheare, șarpele încearcă să se elibereze, dar inelele sale sunt mult prea contractate, fiind ținute strâns de puterea ghearelor vulturului, așa că nu reușește să facă nimic. Primele trei animale încearcă să ajute șarpele, dar atotputernicul vultur se ridică în aer, ducându-și cu el prada. Undeva în spate apare acum un fel de deșert și un râu, către care se îndreaptă vulturul. Iată, acesta coboară din nou la pământ, în plin deșert, și se pregătește să își mănânce victimele.

4. O, iată, din râu iese un crocodil imens, care se îndreaptă către celelalte animale. Șarpele îl întâmpină cu fălcile căscate, dar crocodilul îl mușcă de falca de jos. Vulturul încearcă să își ia zborul, dar crocodilul îl împiedică. De aceea, vulturul renunță la prada sa și coboară asupra crocodilului, încercând să-i smulgă ochii cu ciocul, dar fără nici un rezultat aparent. Intre timp, celelalte trei animale - rămase libere - o iau la goană, încercând să scape.

5. Văd acum un ihneumon (*1) repezindu-se la crocodilul uriaș. În fața acestui dușman de moarte al său, crocodilul lasă să-i scape șarpele din gură, iar acesta se grăbește să dispară, șerpuind în convulsii dureroase. La rândul lui, crocodilul se scufundă în apă. Singurul care rămâne pe câmpul de luptă este vulturul, nemulțumit că nu și-a putut consuma prada. Ihneumonul preferă însă să urmărească crocodilul în apă.

6. Vulturul urmărește la rândul lui ihneumonul de sus, încercând să-l prindă, dar acesta dispare într-o crăpătură din sol, lăsând vulturul să zboare fără nici un fel de pradă. Și astfel, toate animalele au scăpat practic neatinse, doar cu anumite răni și vânătăi. Singurul care a fost rănit mai grav a fost șarpele, și este greu de spus dacă nisipul fierbinte va reuși să îl vindece. Cât despre ihneumon, numai Tu, Doamne, poți ști dacă își va primi răsplata pentru că a despărțit acest grup de animale ostile...

7. O, dar constat că numeroșii oameni-lup fac niște fețe lungi, deloc mulțumite. Scrâșnetul dinților lor îmi dă de înțeles că nu sunt deloc mulțumiți de rezultatul acestei bătălii între animale! Această imagine îmi face plăcere, căci acești oameni de o răutate extremă mi se par infinit mai respingători decât lupta animalelor, care până la un punct este de înțeles, datorită instinctelor lor. De fapt, singurii care mi se par cu adevărat bestiali sunt acești oameni-lup.

8. Constat de asemenea că regele, aflat încă pe tronul său, dă și el semne de nervozitate. Nici el nu pare prea în largul lui, dar ce poate face? Își păstrează puțina putere care i-a mai rămas pentru a încerca să își salveze tronul. Dacă nu va reuși să își păstreze această putere, mai degrabă va abdica la tron, decât să încerce să se unească cu poporul său prin iubire, bunătate și răbdare! Dimpotrivă, oamenii nu îndrăznesc să crâcnească sub pumnul lui de fier, căci ar risca să aibă soarta vulturului de mai înainte, care a fost nevoit să își părăsească prada și să fugă. Banii regelui sunt tocați de soldați, iar oamenii nu își mai pot plăti impozitele decât cel mult cu prețul vieții lor.

9. O, Doamne, manifestarea începe să pălească acum, dar trebuie să-Ți mărturisesc că tot nu m-am lămurit în privința hidrei cu șapte capete. Dacă voia Ta sfântă nu are nimic împotrivă, Te implor să îmi oferi câteva lămuriri!”

10. Eu: „Ascultă, mult iubita Mea, de vreme ce toți cei de față au văzut aceeași manifestare ca și tine, îl voi ruga pe Robert să îți explice. De ce să monopolizăm numai noi doi discuția? Doar și ceilalți au guri!

11. Așadar, dragă Robert, oferă-i dragii noastre Helena lămuririle pe care le așteaptă de la tine!”


(*1) Mamifer carnivor cu coada lungă, considerat sfânt de vechii egipteni.
_________________
Focul îți dă viață, focul îți întreține viața, dar tot focul te arde când îi stai în cale !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !