Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 00:20
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Despre meditatie" 
Author Message
Hoper
Initiator
Initiator


PostPosted: 15.10.2010, 12:30    Post subject: Despre meditatie Reply with quote

Meditația yoghină


Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen."Meditați asupra Înțelepciunii și Beatitudinii eterne și veți găsi Înțelepciunea și Beatitudinea. Beatitudinea este eternă, dar ea este ascunsă de ignoranță.” (Ramakrishna)

"Vocația omului este comuniunea cu divinitatea” (Ma Ananda Moy)

"Este foarte bine să meditați profund la Dumnezeu Tatăl  în fiecare dimineață și seara înainte de culcare. Această practică ce va deveni pentru voi o obișnuință vă va liniști foarte mult mintea și totodată vă va purifica în mod gradat sufletul. În felul acesta veți atinge o inefabilă stare de detașare și luciditate." (Gregorian Bivolaru)

"Cerurile de dincolo sunt mari și minunate, dar încă și mai mari și mai minunate sunt cerurile din voi înșiv㔠(Sri Aurobindo)

"Roagă-te la Dumnezeu gândindu-te la El ca la o persoană care îți este mai dragă decât îți ești tu însuți" (Ramakrishna)

"Amintește-ți neîncetat că tu nu apartii nimănui și că nimeni nu îți aparține. Gândește-te că într-o zi va trebui să părăsești totul în această lume; așa că fă cunoștință cu Dumnezeu de acum. Meditează neîncetat pentru a te percepe că Esența Infinită eliberată de orice formă de suferință. Încetează să mai fi prizonier al corpului" (Lahiri Mahasaya)

"Numai cei care se vor dărui în întregime lui Dumnezeu vor cunoaște sensul profund al Eliberării spirituale." (Balayogi)

"Pentru a gusta plăcerea meditației trebuie să știi să te abandonezi complet fără a căuta să-ți orientezi gândurile. Trebuie să rămâi complet disponibil și plin de o credință vie și intens trăită în Dumnezeu" (Gregorian Bivolaru)

"Fii mai umil decât un fir de iarbă și fii răbdător și îndurător ca un copac. Nu te cinsti pe tine însuți, cinstește tot ce te înconjoară. Repetă fără încetare numele lui Dumnezeu" (Ramakrishna)
_________________
Posted image may have been reduced in size. Click image to view fullscreen.
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !