Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 23:17
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Merkaba" 
Author Message
Ganapati
Avansat
Avansat


PostPosted: 18.10.2010, 01:27    Post subject: Partea a treia Reply with quote

Partea a treia

Respirațiile a 11-a, a 12-a, a 13-a: Inspirație și expirație

MINTE: Relaxați-vă, simțind doar curgerea pranei de la un pol la altul al tubului pranic, cele două întâlnindu-se la nivelul ombilicului, apoi explodând într-o sferă imensă.

RESPIRAȚIE: Respirați profund și ritmic. La sfârșitul celei de a 13-a respirații, sfera s-a stabilizat și puteți trece la extrem de importanta respirație a 14-a.


A 14-a respirație

INIMĂ: Iubire.

MINTE: Pe inspirația celei de a 14-a respirații, chiar la începutul ei, mișcați punctul în care cele două raze de prana se întâlnesc, din zona ombilicului, în cea a sternului - care este chakra celei de a 4-a Dimensiuni. întreaga sferă imensă, împreună cu sfera inițială, care este acum conținută în sfera mare, se mișcă acum către noul punct de întâlnire. Deși acest lucru este lesne de făcut, mișcarea este extrem de puternică. Respirând din acest nou punct, situat în interiorul tubului, ne vom schimba, într-un mod inevitabil, nivelul de conștiință, acesta trecând de la 3D, la 4D - de la conștiința pămâneană la conștiința cristică. Ne va lua ceva timp, dar cum spuneam, este ceva inevitabil.

CORP: Această mudră se va folosi pentru tot restul meditației. Așezați palma stângă peste palma dreaptă, pentru bărbați, și palma dreaptă peste palma stângă, pentru femei. Este o mudră a relaxării.

RESPIRAȚIE: Respirație ritmică, profundă. Totuși, dacă veți continua să respirați din centrul cristic, fără a intra în propria MER-KA-BA, ceea ce se recomandă pentru faza în care nu ați realizat încă legătura cu Sinele Superior, atunci treceți la o respirație superficială. Cu alte cuvinte, respirați ritmic, dar confortabil, atenția fiind concentrată mai mult asupra fluxului de energie care se mișcă în sus și în jos, de-a lungul tubului, întâlnindu-se în zona sternului și trecând apoi în sfera imensă. Simțiți legătura cu toate formele vieții, prin respirația lui Christos. Reamintiți-vă de conexiunea intimă ce vă leagă de Dumnezeu.
_________________
मैं गणेश, सुप्रीम शिव का बेटा हूँ!
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !