Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 16.4.2024, 07:54
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Merkaba" 
Author Message
Ganapati
Avansat
Avansat


PostPosted: 18.10.2010, 01:31    Post subject: Partea a patra Reply with quote

Partea a patra

Merkaba
- vehicol al ascensiunii

În timpul ultimelor trei respirații, vi se cere să încercați această a PATRA PARTE, până veți realiza contactul cu Sinele Superior, pînă ce Sinele Superior vă va acorda permisiunea de a merge mai departe. Această parte trebuie luată foarte în serios. Energiile care se vor crea în și în jurul corpului și spiritului au o putere redutabilă. Dacă nu sunteți pregătit, ele vă vor putea face rău. Dacă Sinele Superior v-a dat permisiunea de a intra în propria Merkaba, nu vă temeți. înseamnă că sunteți pregătit.

A 15-a respirație: Inspirația

INIMĂ
: Iubire.

MINTE: Conștientizați tot tetraedrul stelat. Realizați că există trei tetraedre complete care sunt suprapuse, unele peste altele. Unul este corpul însuși, este limitat ca loc și, cu anumite excepții, nu se mișcă. Este plasat în jurul corpului, potrivit cu faptul că este vorba de un bărbat sau de o femeie. Cel de al doilea tetraedru stelat este de natură masculină, este electric, este - literal vorbind - mintea omenească și se rotește într-un sens invers acelor de ceasornic, pornind dinspre corpul dvs., sau altfel spus, el se rotește către stânga. Al treilea tetraedru stelat complet este de natură feminină, este magnetic, este practic corpul emoțional și el se rotește în sensul acelor de ceasornic, față de corpul dvs., sau spus altfel, se mișcă către dreapta. Pentru clarificare, nu spunem aici că trebuie să rotiți tetraedrul masculin într-o parte, și pe cel feminin, în partea opusă. Când spunem că rotim întregul tetraedru stelat, înseamnă toată construcția. Pe inspirația celei de a 15-a respirații, cînd inspirați, vă veți spune, cu glasul din interior, cuvintele codificate - VITEZE EGALE. Aceasta va imprima minții voastre faptul că doriți ca cele două tetraedre stelate rotitoare să înceapă să se învârtească în direcții opuse, cu viteze egale, pe expirație. Aceasta înseamnă că, pentru o întreagă rotație a tetraedrelor mentale, vom avea o rotație completă a celor emoționale.

CORP: Mențineți în continuare mudra mâinilor așezate una peste cealaltă.

RESPIRAȚIE: Respirați din nou profund și ritmic, yoghin, dar numai pe durata următoarelor trei respirații, revenind apoi la o respirație superficială.

A 15-a respirație: Expirația

MINTE: Cele două seturi de tetraedre au început să se învârtească. într-o clipă, ele se vor mișca, la exterior, cu o viteză de exact 1/3 din viteza luminii. Probabil nu veți putea vedea aceasta, din cauza vitezei deosebit de mari, dar o veți putea simți. Ceea ce ați făcut este că tocmai ați pornit motorul MER-KA-BA. Nu veți pleca nicăieri, nici nu veți trece prin vreo experiență. Este exact ca și cum ați fi debraiat o mașină, dar transmisia este neutră.

RESPIRAȚIE: Rotunjiți ușor buzele, exact cum ați făcut ca la cea de a zecea respirație. Expulzați aerul în același mod și, făcând aceasta, simțiți cu cele două seturi de tetraedre au început să se învârtească.


A 16-a respirație: Inspirația

MINTE: Aceasta este cea mai uimitoare dintre respirații. Pe inspirație, în timp ce inspirați, spuneți-vă, cu voce interioară, 34 - 21. Este codul spus minții, pentru a face ca cele două seturi de tetraedre să se învârtească într-un raport de 34-21. Aceasta înseamnă că tetraedrele mentale se vor învârti spre stânga, făcând 34 de rotații, în timp ce acelea emoționale vor merge, spre dreapta, de 21 de ori. Pe măsură ce viteza crește, raportul va rămâne același.

RESPIRAțIE: Respirați ritmic, yoghin.

A 16-a respirație: Expirația

MINTE: Pe măsură ce veți produce expirația, cele două seturi de tetraedre vor trece de la viteza lor de 1/3 din viteza luminii - la o viteză de 2/3 din viteza luminii. Când se vor apropia de viteza de 2/3 din viteza luminii, se produce un fenomen. în jurul corpului se formează un disc de aproape 17 m. în diametru, situat la la baza coloanei vertebrale. Iar sfera de energie care este centrată în jurul celor două seturi de tetraedre alcătuiește o formă care se aseamănă cu o FARFURIE ZBURăTOARE, care se află în jurul corpului. Această matrice energetică este cunoscută sub numele de MER-KA-BA. Totuși, ea nu este stabilă. Dacă vedeți sau simțiți, în acest moment, MER-KA-BA, în jurul vostru, veți ști cât de instabilă este ea. Va avea ezitări.

Deci, cea de a 17-a respirație este o necesitate.

RESPIRAȚIE: Ca și la respirația a 16-a, rotunjiți ușor buzele, expulzând aerul cu putere. Exact în acest moment, vitezele cresc. Când simțiți cum crește viteza, aruncați afară tot aerul, cu forță. Prin această acțiune, vom atinge cea mai înaltă viteză care va îngădui formarea MER-KA-BA.


A 17-a respirație: Inspirația

INIMĂ: Reamintiți-vă, iubirea necondiționată pentru toate formele vieții trebuie resimțită pe tot parcursul acestei meditații. Altfel nu veți obține nici un fel de rezultate.

MINTE: Pe inspirație, spuneți, cu voce interioară, codul 9/10 din viteza luminii. Acst cod va imprima minții să crească viteza MER-KA-BA la 9/10 din viteza luminii, ceea ce va stabiliza câmpul energetic rotitor. Se va mai întâmpla ceva. Acest univers tridimensional, în care trăim, este acordat la o viteză de 9/10 din viteza luminii. Fiecare electron din corpul vostru se rotește în jurul fiecărui atom din corpul vostru cu o viteză de 9/10 din viteza luminii. Acesta este și motivul pentru care a fost alească această viteză.

RESPIRAȚIE: Respirați ritmic, yoghin.

A 17-a respirație: Expirația

MINTE: Viteza crește la 9/10 din viteza luminii, stabilizând MER-KA-BA.

RESPIRAȚIE: Exact ca la respirațiile a 15-a și a 16-a, rotunjiți ușor buzele, expulzând aerul cu presiune. Când veți simți cum viteza sporește, aruncați în afară tot aerul din plămâni, cu forță. Vă aflați acum în interiorul unei MER-KA-BA stabile, acordată cu 3D. Cu ajutorul Sinelui Superior, veți înțelege ce însemnă aceasta.

A 18-a respirație

Aceasată respirație specială nu va fi învățată acum. Trebuie ca voi să o primiți de la Sinele vostru Superior. Este respirația, cu ajutorul căreia veți ieși, cu viteza luminii, intrând în 4D. Veți dispărea din această lume, pentru a reapărea într-o alta care va deveni, pentru un timp, noul vostru cămin. Acesta nu este sfârșitul, ci doar începutul unei expansiuni din ce în ce mai accelerate a conștiinței care vă va readuce ACASĂ, la TATĂL.


sursa: Floarea vietii
_________________
मैं गणेश, सुप्रीम शिव का बेटा हूँ!
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !