Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.2.2019, 03:53
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Star Travel
Star Travel


PostPosted: 29.10.2010, 03:45    Post subject: ESTE BIBLIA ÎNCHEIATĂ ? Reply with quote

ESTE BIBLIA ÎNCHEIATĂ ?


E o mare greșeală să credeți că odată cu scriptura, cu cartea bătrânilor, Cuvântul MEU ar fi încheiat - că EU însumi am pus un hotar, în sensul că nu MĂ mai dezvălui, că nu le mai vorbesc oamenilor.

Cine vă da dreptul să presupuneți aceasta? Cine ar putea să-Mi interzică să le vorbesc - ca TATĂ - copiilor MEI? Cine vă dă dreptul să afirmați că Biblia singură e suficientă și că în afară de aceasta nu mai aveți nevoie de cuvintele MELE?

Voi, cei care respingeți orice nouă dezvăluire din partea MEA, vă aflați încă în cel mai mare întuneric spiritual! Și în acest întuneric nu înțelegeți nici Biblia - deci pentru voi aceasta încă este o carte zăvorâtă! Nu înțelegeți încă sensul spiritual al literelor, altminteri ați fi găsit în ea trimiterile referitoare la necontenitele MELE dezvăluiri și ați înțelege și activitatea Spiritului (Duhului) MEU. Câtă vreme nu v-ați trezit încă spiritual nu pricepeți nici sensul cuvintelor pe care le-am spus ucenicilor MEI când am trăit pe pământ.

Cât de săraci ați fi voi oamenii dacă ar trebui să vă mulțumiți cu o carte pe care nu o puteți verifica în ce privește starea neschimbată a conținutului ei, dacă nu vi s-ar oferi mereu de sus adevărul curat, prin care puteți să măsurați dacă vă mai aflați, în adevăr. Voi care considerați ca fiind valabilă doar "Cartea bătrânilor", n-ați pătruns încă în " Cuvânt ". L-ați citit doar cu mintea, însă nu i-ați permis spiritului din voi să vorbească, pentru a vă învăța și a vă lămuri înțelesul cuvintelor. Voi încă vă opriți la litere și nu înțelegeți sensul lor spiritual!

Iar când vreau să vă introduc EU însumi în adevăr, îmi negați activitatea și îi suspectați pe slujitorii MEI de relații cu potrivnicul MEU. Îmi contestați voința și puterea de a vorbi celor care se oferă cu deplină credință să MĂ slujească - și care sunt prin aceasta capabili să-Mi audă glasul. Rămâneți cu încăpățânare la părerea că cuvântul MEU s-a încheiat odată cu scriptura pe care o recunoașteți drept singura carte prin care M-am dezvăluit. Dar aceasta e o mare pierdere pentru voi! Căci refuzând cuvintele MELE venite de sus dovediți că sunteți doar niște creștini morți.

Căci creștinismul viu înseamnă "activitate în dragoste". Aceasta ar duce la iluminarea spiritului vostru și v-ar face să înțelegeți ajutorul MEU deosebit în vremuri de mare nevoie spirituală! Ați înțelege atunci și cuvintele Bibliei, făgăduințele pe care EU însumi vi le-am dat și care arată că MĂ dezvălui celor care țin poruncile MELE. (Ioan 14,21)

Cum vreți să vă explicați aceste făgăduințe ale MELE, dacă negați orice "nouă dezvăluire" din partea MEA? Vreți să spuneți că v-am mințit când v-am anunțat venirea Mângâietorului, care "vă învață adevărul" (Ioan 14,26)? Cum înțelegeți aceste cuvinte, care trebuie să se împlinească, dat fiindcă tot ce am făgăduit oamenilor în timpul vieții MELE pe pământ se îndeplinește?

Și de ce nu vreți să credeți? - Pentru că aveți spiritul îngâmfării în voi! Pentru că lăuntric sunteți lipsiți de viață, nu v-ați trezit din punct de vedere spiritual și de aceea credeți că puteți să-Mi hotărâți și să-Mi îngrădiți activitatea după bunul vostru plac!

Dar vă înșelați. Chiar dacă credeți că prin studiu ați ajuns la o cunoaștere care vă îndreptățește să refuzați cuvintele MELE venite de sus - aveți spiritul îngâmfării în voi și din această cauză nu vă pot face niciodată dezvăluiri, Căci numai umilului îi dăruiesc îndurarea MEA - iar vouă vă lipsește aceasta umilință. De aceea trăiți încă în întuneric Și nu ieșiți din el pentru că vă feriți de lumina care, dacă ați dori să pășiți în raza ei, v-ar putea dărui cunoașterea.

Niciodată nu va înceta dragostea MEA față de făpturile MELE și de aceea nu voi pierde niciodată ocazia să vă vorbesc când undeva există condițiile care permit aceasta. Cuvintele MELE vor răsuna mereu celor care au bunăvoință, cărora EU, TATĂL, pot să le vorbesc ca unor copii care au credință vie în EL. Lor le voi da mărturie despre MINE. Ai MEI îmi vor recunoaște glasul, căci pot să fiu prezent la ei și să MĂ dezvălui - după cum am făgăduit. Amin.

B.D. Nr. 8522
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !