Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 22.2.2019, 11:31
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Star Travel
Star Travel


PostPosted: 29.10.2010, 03:51    Post subject: VEȘNIC RĂSUNĂ CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU Reply with quote

VEȘNIC RĂSUNĂ CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU


V-am făgăduit să rămân cu voi până la sfârșitul lumii - și de aceea cuvântul MEU va răsuna veșnic adresându-vi-se vouă, făpturilor MELE, ca semn al prezenței MELE. Veșnic se va stabili legătura între DUMNEZEUL și CREATORUL vostru din veșnicie și voi, Ființele născute din dragostea LUI.

Astfel, dragostea MEA față de voi se va manifesta întotdeauna, vorbindu-vă. Căci la începuturi cea mai mare fericire a dragostei MELE era să poată comunica prin cuvânt cu făpturile sale. La fel, suprema fericire a tuturor Ființelor constă în a primi continuu puterea dragostei MELE. Iar această revărsare de putere către ele are loc direct, prin cuvânt.

EU însumi MĂ exprim prin cuvânt. Fericirea MEA e ca, transmițându-vă gândurile MELE, să vă fac să-Mi răspundeți. Astfel poate să aibă loc dialogul dintre TATĂ Și copil, ceea ce deja în sine e o mare fericire. Cu cât o ființă este mai perfectă, cu atât îi răsună mai clar în inimă cuvintele MELE. Ceea ce din punct de vedere spiritual înseamnă că ea se află în starea celei mai depline cunoașteri, are aceeași voință cu MINE și gândește ca Mine, aflându-se datorită stării ei de perfecțiune în strânsă legătură cu MINE.

Ființele aflate la un nivel mai scăzut de maturitate pot de asemenea să MĂ audă, dacă restabilesc conștient legătură cu MINE, însă fericirea pe care o resimt este mai mica. Dar îndată ce restabilesc legătură cu MINE ele se trezesc la viață și astfel starea de moarte spirituală e învinsă. Căci numai aceasta le împiedică să MĂ audă. Însă știu doar foarte puțini oameni că DUMNEZEUL și CREATORUL lor dorește să le vorbească și că, trăind după voința LUI, ar putea să-L audă. Numai puțini oameni au parte de fericirea ca DUMNEZEU să li se adreseze direct, doar puțini oameni stabilesc o strânsă legătură cu EL, iar când vorbesc semenilor despre aceasta, nu li se dă crezare și sunt Luați în derâdere, însă "Cerul și pământul vor trece, dar cuvintele MELE nu vor trece".

Voi, oamenii, interpretați și această promisiune a MEA altfel, crezând că ea se referă la faptul că "cuvântul scris" rămâne neschimbat, însă voința omenească nu lasă nimic neschimbat și pentru aceasta e necesar să-Mi transmit în repetate rânduri cuvintele pe pământ, căci cuvintele nu se păstrează în mod garantat în curățenia lor de odinioară.

Dar această promisiune a MEA are și o semnificație mai profundă. "Cuvintele MELE nu vor trece" - adică cuvintele MELE sunt o veșnică mărturie a legăturii dintre făpturile create și MINE. Făpturile MELE vor putea, deci, veșnic să MĂ audă. Căci fericirea lor constă în faptul că le vorbesc nemijlocit, că ele mereu îmi află voința, care este acum și a lor; că pot să vorbească cu DUMNEZEUL și CREATORUL lor așa cum vorbesc copiii cu tatăl lor. Ele sunt pătrunse astfel de cea mai profundă cunoaștere, conformă cu adevărul, și de înțelepciunea supremă - ceea ce le face nespus de fericite.

Toate acestea sunt rezultatul dialogului purtat cu MINE prin cuvânt. Dacă cuvintele MELE n-ar putea răsuna în toate Ființele, n-ar exista nici viață corect trăită. Căci cuvântul MEU este viața, puterea și fericirea. De n-ar fi așa, aș fi un DUMNEZEU îndepărtat și de neatins și n-ar exista nici un motiv pentru a stabili cu MINE o legătură care oricum n-ar avea nici un fel de urmări.

"Voi rămâne cu voi până la sfârșit" - Nu veți rămâne fără MINE, fără prezența MEA, afară de cazul în care încă îi aparțineți dușmanului MEU, în al cărui teritoriu EU nu pătrund, pentru că întoarcerea voastră la MINE trebui să aibă loc de bunăvoie.

Dar imediat ce vă desprindeți de el și vă străduiți în mod serios să ajungeți la MINE, cuvintele Mele vor răsuna în voi. Ce-i drept, la început doar încet de tot, ca glas al conștiinței; însă dăruindu-vă numai MIE, îmi veți distinge glasul din ce în ce mai clar. Veți simți nevoia lăuntrică de a vorbi cu MINE în gând și veți primi răspuns. La început nu vă veți da seama că e răspunsul MEU, veți crede că sunt gândurile voastre. Dar cu cât vă veți izola de lume și MĂ veți căuta numai pe MINE, cu atât mai tare vor răsuna în voi cuvintele MELE - iar credința în faptul că vă vorbesc vă face să-Mi așteptați cuvintele conștient.

Și MĂ veți auzi! Felul în care MĂ percepeți, felul în care îmi auziți cuvintele depinde numai de gradul de maturitate al sufletului vostru, de măsura în care iubiți. Și pentru că aparținându-MI, progresați continuu, cuvintele MELE nu vă vor mai părăsi niciodată. Voi fi și voi rămâne cu voi și vă voi vorbi mereu. Dialogul continuu dintre MINE și voi, realizat prin cuvântul MEU, vă va spori continuu fericirea. Amin.

B.D. Nr. 8599 28.8.1963
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !