Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.2.2019, 03:39
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Star Travel
Star Travel


PostPosted: 29.10.2010, 03:56    Post subject: DUMNEZEU ÎNSUȘI VORBEȘTE OAMENILOR Reply with quote

DUMNEZEU ÎNSUȘI VORBEȘTE OAMENILOR


Transmit cu deosebită plăcere oamenilor adevărul, vă dau cu deosebită plăcere cunoștințele despre scopul propriu-zis al existenței voastre, despre cauza și țelul final al vieții voastre pământești. Căci de-abia când sunteți lămuriți asupra acestora începeți să trăiți conștient, străduindu-vă să realizați scopul vieții.

Până atunci însă sunteți morți din punct de vedere spiritual și fiecare zi ce trece astfel e pierdută pe când - prin orientarea corectă a voinței - ar putea să vă apropie de țintă.

Însă voi oamenii nu vreți să credeți că vă vorbește însuși DUMNEZEUL și CREATORUL vostru, TATĂL vostru din veșnicie și că prin urmare puteți să acceptați și cunoașterea primită de la EL ca fiind adevărată. Nu vă gândiți că EU sunt un DUMNEZEU al dragostei și că dragostea vrea să vă ofere tot ce aveți nevoie pentru a vă atinge scopul vieții pe pământ. Iar scopul este întoarcerea voastră definitivă la MINE, la cel de la care ați pornit cândva și de care v-ați îndepărtat din proprie voință.

Și de aceea trebuie să știți care e situația cu viața voastră pământească și cum trebuie să trăiți, ca ea să fie încoronată de succes. Căci e posibil să parcurgeți zadarnic întregul drum pământesc și tocmai de aceasta vreau să vă feresc. EU sunt veșnica lumină - o lumină strălucitoare. Voi încă trăiți pe tărâmuri întunecate, căci sunteți cu totul neștiutori și neluminați. De aceea vreau să-Mi trimit lumină în acest întuneric și adevărat vă spun, veți avea parte de fericirea de a primi o cunoaștere care corespunde adevărului.

Căci semenii voștri pot să vă dea și învățături false, dacă ei înșiși nu cunosc încă adevărul. Aceste învățături însă nu destramă întunericul în care vă aflați, ci sunt lumini oarbe, care în loc să lumineze, doar tulbură gândirea.

Eu vă învăț cu drag și puteți primi referitor La toate explicații, dar numai cu condiția de a avea intenția serioasă de a afla purul adevăr. Nu trebuie decât să aveți aceasta voință, și să vă încredințați MIE, celui care, fiind însuși adevărul, vă poate dezvălui adevărul. Și adevărat vă spun, veți primi o învățătură și cunoștințe vaste care vă vor face fericiți. Totul vă va fi pe înțeles și fiecare întrebare va primi răspuns. Astfel se va lumina de ziuă înlăuntrul vostru și veți ieși din bezna spirituală, bucurându-vă de lumina care vă iluminează spiritul.

Însă dorința de a afla adevărul o resimțiți de-abia când se aprinde în voi focul dragostei - căci dragostea, lumina și adevărul țin unele de altele - nici una nu poate fi închipuită fără celelalte. Un om lipsit de dragoste nu dorește să afle adevărul care izvorăște din MINE și niciodată nu e dornic de lumină. Pe când cel care trăiește în dragoste vrea să scape și din întuneric. Lumina înțelepciunii izvorăște din focul dragostei. Iată de ce cei care trăiesc în dragoste activă față de semeni vor dobândi și cunoașterea. Căci EU însumi sunt dragostea, și pe cei care îmi permit aceasta în mod conștient îi învăț prin Spiritul MEU. Și cu cât pot să împart mai multe cunoștințe pline de lumină, cu atât MĂ bucur mai mult de starea spirituală a acelor oameni care au fugit de noapte și prin aceasta de principele întunericului, care vrea să țină oamenii în întuneric, ca ei să nu MĂ poată recunoaște pe MINE, DUMNEZEUL și CREATORUL lor.

EU fiind DRAGOSTEA, iar voi toți ființe născute din dragostea MEA, nu vreau nimic altceva decât să vă fac veșnic fericiți. Pentru aceasta însă e necesară comuniunea cu MINE. Trebuie înainte de toate să vreți să vă apropiați din nou de MINE. Atunci veți primi și darurile îndurării MELE, permițându-MI să vă dau învățătură, îndeplinindu-MI apoi voința pe care v-o dezvălui prin aceasta. Atunci ați pornit de bunăvoie pe drumul care vă readuce la MINE, cel de la care ați plecat odinioară - și aceasta datorită faptului că aveți deja în voi lumina care să vă arate drumul cel bun. Învățăturile primite de la MINE v-au dat cunoașterea și știți deja care este sensul și scopul vieții pământești.

Îndată ce ajungeți să credeți că vă vorbesc, veți și dori s-o fac, și adevărul izvorât din MINE vă va face fericiți. Credința vie în aceasta o dobândiți prin dragoste. Trăiți-vă deci viața în dragoste dezinteresată față de semeni! Prin aceasta veți ajunge să fiți în strânsă legătură cu MINE, astfel că vă voi putea vorbi, introducându-vă în adevăr după cum v-am făgăduit. Amin

B.D. Nr. 7375 23.6.1959
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !