Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 22.2.2019, 11:00
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Star Travel
Star Travel


PostPosted: 29.10.2010, 04:02    Post subject: IOAN 14,21: "CINE ARE PORUNCILE MELE ȘI LE PĂZEȘTE..." Reply with quote

IOAN 14,21: "CINE ARE PORUNCILE MELE ȘI LE PĂZEȘTE..."


Dacă îmi țineți poruncile, MĂ iubiți, iar EU pot să MĂ dezvălui vouă. Întotdeauna MĂ voi dezvălui celor care vor să MĂ audă. Niciodată, nu voi amuți și nu MĂ voi retrage, pentru că vă iubesc și nimic nu-Mi doresc mai mult decât să vă pot vorbi, să pot dialoga cu voi și prin aceasta să MĂ dezvălui vouă ca TATĂL căruia îi e dor de copiii SĂI, de când aceștia s-au rupt de EL și au căzut.

Dragostea MEA față de cei căzuți a rămas neschimbată, fapt pentru care fac totul pentru a-i chema înapoi, îndată ce ei îmi aud glasul și îl recunosc ca fiind glasul MEU, îndată ce doresc ca să le vorbesc, au și pășit pe drumul de reîntoarcere - se află deja aproape de inima TATĂLUI lor. Acum nu trebuie decât să caute conștient legătura cu MINE, pentru a regăsi comuniunea cu MINE, care le va reda fericirea de care au avut parte la începuturi!

Voi, dragii MEI de pe pământ, nu trebuie decât să-Mi respectați poruncile, adică să-Mi îndepliniți voința și atunci puteți fi siguri oricând că vorbesc cu voi. Și atunci vă aflați într-o abundență nemăsurată a harului MEU! Căci faptul - că vă vorbesc înseamnă transmiterea unor daruri ale îndurării MELE pentru a vă ajuta să ajungeți la desăvârșire și să deveniți fericiți, pentru a vă face mai ușor drumul reîntoarcerii la MINE - deci pentru a vă atinge scopul vieții.

Dar cât de puțini oameni cred că EU doresc să le vorbesc și că ei pot să MĂ audă dacă vor, și nu trebuie decât să îndeplinească condițiile necesare pentru ca glasul MEU să răsune în ei! Puțini sunt și cei care recunosc glasul tatălui lor când le vorbesc prin solii MEI. Vor cu toții să fie "copiii" MEI, dar nu sunt în stare să recunoască glasul tatălui lor pentru că încă sunt departe de MINE, pentru că li se pare greu să-Mi respecte poruncile și din această cauză nu pot să perceapă în inimile lor vocea MEA înceată. EU însă le vorbesc și fiecare om care crede în MINE și respectă poruncile dragostei față de DUMNEZEU și față de semeni poate să MĂ audă dacă își îndreaptă auzul - în liniște și cu credință - spre înăuntrul lui - ascultând ceea ce vreau să-i spun. Și auzindu-MĂ, va fi nespus de fericit când TATĂL va vorbi cu copilul SĂU. Amin

B.D.: Nr. 8757 19.2.1959
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !