Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 22.2.2019, 11:33
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Star Travel
Star Travel


PostPosted: 29.10.2010, 04:33    Post subject: NUMAI DUMNEZEU POATE SĂ LE DEZVĂLUIE OAMENILOR ADEVĂRUL Reply with quote

NUMAI DUMNEZEU POATE SĂ LE DEZVĂLUIE OAMENILOR ADEVĂRUL


Lăsați-MĂ să vă vorbesc și acceptați-MI învățăturile. Credeți în faptul ca vi se dă cel mai curat adevăr și dați-l mai departe. Atunci veți fi adevărați lucrători în via MEA. Căci oamenii sunt în mare nevoie spirituală și din această cauză trebuie să afle adevărul curat. Câtă vreme oamenii nu MĂ recunosc cu adevărat și nu au cunoștințe corecte despre DUMNEZEUL și CREATORUL lor, despre ființa LUI, nici nu se străduiesc să ajungă la MINE. Căci până nu știu că dragostea este însăși ființa MEA și că nu vreau altceva decât să le dăruiesc și să primesc de la ei dragoste, ei gândesc că nu se merită să-și dea osteneala.

Pentru ca oamenii să-Mi poată dărui dragostea lor, ei trebuie să-și dea seama de suprema perfecțiune a ființei, MELE și să-Mi poată simți dragostea. Aceasta este însă posibil numai dacă ei îmi deschid inimile lor și MI se dăruiesc de bunăvoie, ca lumina dragostei MELE să-i poată atinge, făcându-i fericiți. Pentru această trebuie de asemenea să știți că sunteți făpturi create de MINE, că însăși dragostea MEA nețărmurită v-a dat ființa. Trebuie să știți că sunteți rezultatul voinței MELE de a iubi și a puterii dragostei MELE, și că la baza și ființa voastră este dragoste. Dar astfel de cunoștințe nu pot să vă dau decât EU însumi, care știu totul. De aceea dați-MI voie să vă învăț și dați apoi aceste cunoștințe mai departe la cei care nu sunt încă în legătura cu MINE.

Căci toți oamenii trebuie să știe cine sunt ei de fapt și trebuie să se străduiască să se reîntoarcă la origine, pentru că astfel vor fi nespus de fericiți. De-abia când oamenii recunosc că EU sunt cea mai desăvârșită ființă în toată nemărginirea, se aprinde în inimile lor dragostea față de MINE, pentru că atunci ei știu că dragostea sunt chiar EU însumi, și atunci dragostea e atrasă de dragoste. Câtă vreme însă nu li se dă oamenilor explicația corectă referitor la ființa MEA și le sunt prezentat ca un DUMNEZEU care condamnă și se mânie, oamenii nu-MI ies în întâmpinare încrezători ca niște copii și de aceea n-au cum să-Mi cunoască dragostea. Cu atât mai puțin MĂ pot iubi și ei la rândul lor, căci nu simt decât teamă față de MINE și nu se stabilește între MINE și ei relația dintre tată și copil. EU însă aceasta vă cer pentru a putea să vă fac fericiți cu dragostea MEA nemărginită.

Dar potrivnicul MEU acționează deformând imaginea pe care v-o faceți despre MINE. El subminează și tăinuiește adevărul, presărându-l cu erori. Oameni, care prin voința lor îi aparțin dușmanului MEU luptă împotriva adevărului punând în circulație bunuri spirituale false, despre care ei susțin că ar fi adevărate, împotriva acestora trebuie să acționați voi, cei care căutați să-Mi îndepliniți voința și să-Mi slujiți ca lucrători în vie.

Căci ați primit de la MINE drept sămânță adevărul curat ca să însămânțați cu el acele inimi care se deschid de bunăvoie, căci adevărul nu poate fi dat nimănui cu forța. El trebuie oferit cu drag și primit de bunăvoie. Atunci el are un efect binecuvântat, în așa fel că oamenii care înainte - neavând lumină - rătăceau în negură, vor trăi în lumină. Vă dau din belșug sămânță ca să însămânțați ogoarele, ca acestea să dea roade bune. Însă numai EU pot să vă dau aceste bunuri de preț, ele nu pot să vină decât de la MINE. EU singur sunt izvorul din care țâșnește fântâna vieții - doar de la MINE vă puteți lua adevărata hrană.

Voi, care aveți bunăvoință, puteți să dați această hrană și semenilor voștri. Și ei au nevoie urgentă de hrană dătătoare de puteri și băutura care să-i învioreze, pentru a-și putea continua, plini de putere, drumul pământesc. Căci drumul pământesc îl parcurgeți cu scopul maturizării sufletului vostru. Trebuie să-L căutați și să-L găsiți în viața pământească pe DUMNEZEUL și CREATORUL vostru. Iar EU, ca TATĂ al copiilor MEI, al făpturilor ce au purces din MINE, îl las pe fiecare om, care MĂ caută cu seriozitate, să MĂ găsească.

Iar când MĂ găsiți, dragostea MEA vă copleșește continuu cu daruri: veți primi bunuri spirituale și pământești. Veți primi cunoștințe spirituale despre ceea ce a fost înaintea existenței voastre ca oameni și veți afla de strădaniile MELE pline de dragoste de a vă aduce în stare de perfecțiune. Bunurile spirituale ce le primiți înseamnă iluminarea cu vaste cunoștințe de ordin spiritual. Vi se aprinde astfel o lumină care strălucește până departe și vă oferă o privire în domenii pe care nu le puteți descoperi decât pe cale spirituală.

Cel care are parte de acest mare har de a primi astfel de cunoștințe cuprinzătoare să se arate recunoscător și să dea mai departe aceste daruri ale îndurării MELE. El trebuie să se gândească mereu la semenii săi, care fiind încă total lipsiți de dragoste, sunt la strâmtoare spirituală. Aceștia trebuie mai întâi îndemnați la fapte pornite din dragoste. Astfel se vor deschide și ei și vor deveni receptivi la darurile spirituale pe care le oferiți.

De aceea, aveți mereu marea îndatorire să le reamintiți oamenilor poruncile dragostei lăsate de MINE, căci numai viața trăită în dragoste îi duce pe oameni la adevăr. Numai trăind în dragoste dobândiți înțelegerea cunoștințelor mai profunde. Numai dragostea poate să-l facă pe om să recunoască scopul și cauza vieții sale pământești, ca apoi să se străduiască în mod serios să-l realizeze. Amin

B.D. Nr. 8568 24.7.1963
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !