Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 15:00
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 29.10.2010, 04:47    Post subject: DE CE LE VORBEȘTE DUMNEZEU OAMENILOR? Reply with quote

DE CE LE VORBEȘTE DUMNEZEU OAMENILOR?


Gândiți-vă ce însemnătate are faptul că însuși DUMNEZEUL și CREATORUL vostru se apleacă la voi ca să vă vorbească. Aceasta înseamnă că EL urmărește un scop pe care voi nu-l puteți înțelege în toată profunzimea. EU însumi MĂ aplec la voi ca să vă vorbesc, deci trebuie să fie foarte important să ascultați ceea ce vă spun, pentru a dobândi o cunoaștere pe care EU o consider foarte necesară.

Nu vă dau numai sfaturi și avertismente, ci caut să vă ridic și capacitatea de cunoaștere, pentru aceasta vă dau îndrumări referitoare la felul în care puteți realiza aceasta, în primul rând vreau să vă scap de întunericul în care trăiți. De aceea vreau să vă spun care este cauza acestuia și cum puteți să-l înlăturați. Vreau să vă dau lumină, căci întunericul e o stare nefericită, iar voi, aflându-vă în întuneric, nu găsiți drumul care duce la lumina zilei.

V-ați lepădat cu totul de lumină, de cunoaștere, și nu mai știți nimic despre MINE, DUMNEZEUL și CREATORUL vostru, care vrea să vă fie tată. Nu mai știți nimic despre voi înșivă, despre ceea ce ați fost la început, despre schimbarea voastră și despre scopul existenței voastre pe pământ. Aceasta este o stare cu totul lipsită de cunoaștere, care nici pe departe nu-i dumnezeiască. - Pe când voi sunteți de origine dumnezeiască. Ați fost cândva perfecți, aflându-vă în lumină; cunoșteați totul, știați de dragostea MEA nesfârșită care vă ilumina, ferindu-vă de întuneric. Astfel știați de toate corelațiile și dispuneați de o cunoaștere de care numai o ființă dumnezeiască poate să dispună.

Însă v-ați lepădat de bunăvoie de aceasta cunoaștere, de lumină, de înțelegere, căzând într-o stare lipsită de lumină. Noțiunile vi s-au încețoșat și n-ați mai putut înțelege nimic - nici cine sunteți, nici scopul existenței voastre, nici legătura voastră cu MINE, cel care v-am dat ființă din puterea dragostei MELE. Ați căzut în întuneric și veți rămâne prizonierii acestuia până când nu doriți din proprie voință ca dragostea MEA să vă lumineze, dându-vă iar lumina cunoașterii.

În acest întuneric răsună acum cuvântul MEU venit de sus. - Vă puteți da seama cât de profundă e dragostea MEA, care dorește să vă dăruiască din nou tot ce ați abandonat cândva de bunăvoie? Vă puteți da seama că cuvintele MELE nespus de prețioase sunt cel mai mare dar al îndurării din partea MEA, pe care-l dăruiesc oamenilor ca să le fac posibil și ușor drumul de reîntoarcere?

Vă vorbesc direct, arunc o punte peste marea prăpastie care încă ne desparte și din împărăția luminii trimit pe pământ un șuvoi al îndurării ca să aline marea secetă spirituală și să vă redea viața.

Vreau să schimb starea mizerabilă în care se află oamenii dându-le ajutor ca să poată ieși din întuneric, venindu-le în întâmpinare cu lumină. Ei trebuie s-o primească și să-i permită ca de acum înainte să le lumineze viața, ca să ajungă în mod sigur la țintă - ceea ce întotdeauna este posibil numai în lumină, niciodată în întuneric.

E un act nemăsurat de mare al îndurării MELE față de oameni, faptul că le ofer din nou lumina dragostei pe care ei au refuzat-o odinioară, faptul că o transmit pe pământ cu toate că oamenii nu o doresc, afară de câțiva de care MĂ folosesc ca intermediari, ca să ducă lumina și într-acolo unde încă este întuneric.

Toți oamenii au voie să se împărtășească din ea, nu-i refuz nimănui acest dar al îndurării MELE. Vreau să-l aduc pe fiecare om în cercul MEU de lumină și caut să-l luminez, ca apoi să poată fi îndrumat în împărăția luminii, care nu așteaptă decât ca oamenii să se deschidă ajutorului oferit cu dragoste.

Mereu voi trimite lumină pe pământ, căci întunericul încă va mai spori până la sfârșit - însă cine va fi dornic de lumină, o va primi. Va avea parte din nou de cunoaștere, fiind introdus de MINE însumi în cunoștințe profunde, pe care nimeni nu i le poate da dinafară, afară de solii MEI, pe care i-am inițiat EU însumi.

B.D. Nr. 8917 24.1.1965
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !