Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 15:31
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 30.10.2010, 18:07    Post subject: VORBINDU-LE OAMENILOR, DUMNEZEU DOREȘTE SĂ LE CÂȘTIGE DRAGOSTEA Reply with quote

VORBINDU-LE OAMENILOR, DUMNEZEU DOREȘTE SĂ LE CÂȘTIGE DRAGOSTEA


Ce mari bogății aveți voi, cei care primiți continuu darurile îndurării MELE și aveți prin aceasta o dovadă a prezentei MELE, care nu vi se mai poate lua. - Primiți inițiere în cunoștințe ieșite din comun, care nu pot fi infirmate, căci astfel de cunoștințe nu pot veni decât de la SINGURUL care știe totul și care dorește să dea aceste cunoștințe fiecărui om care dorește aceasta cu seriozitate.

EU știu cu mult mai mult decât sunteți voi în stare să cuprindeți. Aceasta să vă fie un stimulent pentru a vă spori mereu maturitatea sufletului. Căci pe măsură ce aflați tot mai mult despre activitatea MEA și cu cât pătrundeți mai mult în tainele veșnicului MEU plan de mântuire, aveți parte de o fericire nemărginită. Iar odată pătrunși în tainele creației, când ați ajuns să înțelegeți mersul lucrurilor, bunurile pământești nu mai au farmec pentru voi.

Căci vă aflați iar într-o stare în care ați redobândit cunoașterea - vă aflați deci în lumină și vă apropiați de starea voastră inițială, în care ați fost nespus de fericiți. Atunci existența voastră ca oameni se apropie de sfârșit, vă puteți lepăda de învelișul vostru trupesc și vă puteți întoarce în împărăția MEA, care este adevărata voastră patrie.

De aceea străduiți-vă neobosit să ajungeți la o maturitate cât mai mare a sufletului vostru și credeți în faptul că vă așteaptă minunății nebănuite în împărăția MEA, care nu-i de pe lumea acesta. Străduiți-vă să vă apropiați din ce în ce mai mult de MINE,căutați să fiu mereu prezent în gândurile voastre. Vreau să fiu cu voi și să vă învălui din nou în razele dragostei MELE - ceea ce are ca urmare faptul că se face lumină în voi și puteți să-Mi auziți glasul într-atât de clar, că nu vă mai îndoiți că EU însumi vă vorbesc și vă învăț.

Din strădaniile MELE de a vă câștiga dragostea, trebuie să vă dați seama că dragostea MEA față de voi e veșnică. V-am urmat în adânc și v-am ajutat să vă ridicați, astfel că v-ați putut întrupa ca oameni. Dragostea MEA față de voi n-a încetat nici acum, ci vă oferă har după har și e gata de orice ajutor. Se străduiește să vă obțină dragostea, vorbindu-vă și dându-vă putere, de care nu trebuie decât să vă folosiți corect pentru a vă ridica din nou în înalt, ca în final să puteți intra în împărăția MEA, căci dragostea MEA vrea să vă primească acolo drept copii ai MEI - vrea să vă ofere cea mai mare fericire, de neînchipuit pentru voi. Iată ce doresc să obțin vorbindu-vă: să fiți convinși de prezența MEA, să-Mi împărtășiți dragostea și să vă deschideți inimile ca să vă pot lumina cu dragostea MEA ca apoi să aibă loc uniunea în dragoste cu MINE - ceea ce face parte din fericire. După aceasta MĂ veți slăvi mereu și îmi veți cânta în veci cântece de laudă și mulțumire pentru că ați redevenit din nou desăvârșiți, cum ați fost la început, cum e și TATĂL vostru în ceruri. Amin

B.D. Nr. 8268 9.9.1962
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !