Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 15:56
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 30.10.2010, 18:13    Post subject: PRIN DEZVĂLUIRI, DUMNEZEU VĂ AJUTĂ SĂ VĂ RIDICAȚI Reply with quote

PRIN DEZVĂLUIRI, DUMNEZEU VĂ AJUTĂ SĂ VĂ RIDICAȚI


De o veșnicie aveți parte de grija MEA iubitoare, căci a trecut deja o veșnicie de când v-ați depărtat de MINE și sunteți nefericiți din această cauză, în viața pământească nu știți nimic de timpul nesfârșit care a trecut de atunci până la întruparea voastră ca oameni și pe care, lăsându-l în urmă, l-ați depășit. Iar acum parcurgeți drumul pământesc și până ce nu porniți din proprie voință către MINE, nu știți către ce soartă vă îndreptați.

De-abia atunci sunteți în afara pericolului de a cădea din nou în adânc și de a fi nevoiți să parcurgeți din nou drumul nesfârșit de lung care v-a adus aici. Și pentru că vă iubesc cu toată dragostea, caut mereu să vă înrâuresc pentru a vă determina să vă dăruiți acelei puteri care v-a dat ființă. Pentru aceasta, în timpul vieții pământești, nu e nevoie decât de decizia voinței voastre, care are deplină libertate. Ea poate să vă readucă la fericirea supremă dar poate să vă ducă și la o nouă cădere, căci numai voința voastră liberă hotărăște ce soartă vă așteaptă în veșnicie.

Atât timp cât voința v-a fost legată - cât sufletul vostru a trăit în lucrurile și creaturile pământești, fiind astfel supus legilor obligatorii - nu erați în pericolul de a cădea, fiindcă potrivnicul MEU nu avea putere asupra voastră. Aceasta îi era retrasă iar dragostea MEA vă trăgea constant în sus. Acum însă, ca oameni, sunteți liberi și de aceea potrivnicul MEU are din nou dreptul să vă influențeze - iar voi trebuie să-i țineți piept din liberă voință. Trebuie să porniți din proprie voință pe drumul care duce la MINE. Cu aceasta treceți cu bine ultima probă a vieții pământești și puteți să vă descătușați de orice formă exterioară.

Ați luat ființă din dragostea MEA, care nu s-a împuținat și nici nu se va împuțina vreodată. De aceea voi fi mereu alături de voi și voi lupta și EU pentru voința voastră, la fel ca potrivnicul MEU. Voi face ca toate evenimentele să se apropie de voi în așa fel ca să vă îndrepte gândurile către MINE. Căci obținând ca voi să MĂ recunoașteți ca ființă cu totul desăvârșită, care vă iubește și nu dorește decât să vă facă fericiți, v-am și câștigat pentru MINE. În acest scop trebuie să vă fac dezvăluiri, trebuie să MĂ străduiesc să luați cunoștință de existența unei puteri care v-a dat viață. Trebuie să vă dau lămuriri despre natura acestei puteri și să vă dau cunoștințe despre activitatea acestei ființe și despre legătura în care vă aflați cu ea.

Și pentru că sunteți înzestrați cu darul gândirii, vă îndemn mereu să gândiți și pătrund EU însumi în gândirea voastră, dirijându-vă viața în așa fel ca să vă puteți gândi la MINE. Caut deci să acționez în toate felurile asupra voinței voastre, astfel ca ea să se îndrepte către MINE și să MI se dăruiască. Fac aceasta din marea MEA dragoste față de voi, care e dornică să fie din nou în legătura cu voi. Pentru aceasta însă e nevoie de decizia liberei voastre voințe.

Ați parcurs un drum lung până a vă întrupa ca oameni. Ca oameni vă aflați acum în acel stadiu de maturitate în care nu trebuie decât să vă folosiți de darurile ce țin de existența omenească pentru a ajunge la țintă. Fiecare zi vă oferă posibilități pentru a dobândi cunoașterea despre DUMNEZEUL și CREATORUL vostru. Aveți zilnic ocazia să vă manifestați dragostea, să duceți la bun sfârșit: fapte pornite din dragoste, care vă garantează totodată și corectitudinea gândirii, clarificându-vă și faptul că aveți de îndeplinit o menire pe pământ. Și atunci vi se pot dezvălui marile cunoștințe despre cauza vieții voastre pământești. (Vezi și „Secretele Vieții”, n.r.) Iar aceasta cunoaștere vă poate îndrepta către MINE, cel care însumi vă dau aceste cunoștințe. Căci trebuie mai întâi să MĂ cunoașteți, ca apoi să porniți către MINE conștient.

Dragostea MEA face totul ca să puteți duce la bun sfârșit drumul dezvoltării voastre, care vă readuce la MINE pentru totdeauna. - Însă un lucru nu poate face nici dragostea MEA nemăsurată: nu poate să vă constrângă la întoarcere. Drumul vieții pământești trebuie să-l parcurgerii în deplina libertate, însă veți deveni și veți rămâne nespus de fericiți dacă vă decideți din proprie voința pentru MINE. Nu mai trebuie atunci să vă temeți de o nouă cădere, căci țin bine și nu mai cedez în veci adversarului MEU ceea ce am câștigat odată pentru MINE. Însă în viața pământească luptă și el pentru sufletul vostru. Trebuie să știți și de faptul acesta, pentru ca apoi să luați decizia conștient și să-i opuneți rezistență, îndreptându-vă pașii către MINE, ca EU să vă ajut, și să apelați la darurile obținute pentru voi prin opera mântuirii înfăptuită de Iisus Hristos. EU însumi am venit prin EL pe pământ ca să plătesc prețul pentru răscumpărarea sufletelor voastre. Căci îi aparțineți și dușmanului MEU, pentru că l-ați urmat din libera voință.

Trebuie deci să știți că, dacă vă îndreptați către cruce, dând dovadă prin aceasta că voința voastră a optat pentru MINE, puteți să vă eliberați de sub stăpânirea lui. Iată de ce MĂ dezvălui necontenit oamenilor, dându-le cunoștințe despre cauza vieții lor pământești și despre posibilitatea mântuirii definitive prin Iisus Hristos, prin care EU însumi v-am adus izbăvirea de păcat și de moarte. Amin.

B.D. Nr. 9002
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !