Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 16.4.2024, 19:31
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 30.10.2010, 18:17    Post subject: DE CE EXISTĂ ÎN REPETATE RÂNDURI NOI DEZVĂLUIRI Reply with quote

DE CE EXISTĂ ÎN REPETATE RÂNDURI NOI DEZVĂLUIRI


Cuvântul lui DUMNEZEU nu poate fi păzit de schimbări, pentru că voința omenească este liberă, iar traducerile nu întotdeauna sunt făcute de oameni treji din punct de vedere spiritual, ei pot deci sa greșească. Aceasta este cauza noilor dezvăluiri. Ele trebuie să rectifice schimbările survenite, pentru ca cuvântul lui DUMNEZEU să poată pretinde pe bună dreptate că spune purul adevăr. Fără noi dezvăluiri ar fi imposibilă corectarea învățăturilor greșite, mai ales în cazul în care oamenii se încred în ideea că EU însumi împiedic orice schimbare a cuvintelor MELE.

Însă trebuie să înțelegeți că aceasta îmi este imposibil din cauza libertății voinței oamenilor, pe care niciodată n-am s-o limitez, nici chiar când e vorba de purul adevăr. Le-am dat însă oamenilor asigurarea că vor afla în mod garantat adevărul dacă sunt dornici de aceasta. Nu puteți deci conta niciodată pe faptul că primiți bunuri spirituale neschimbate când vi se predică "Cuvântul lui DUMNEZEU". Dar aveți promisiunea de a primi adevărul dacă îl doriți. Da, atunci însuși predicatorul - chiar dacă nu e treaz din punct de vedere spiritual - va fi astfel condus în rostirea predicii, încât adesea nu va spune ceea ce și-a propus, ci cuvintele pe care i le dau EU - și aceasta pentru că e ascultat de un om care dorește cu adevărat să cunoască adevărul.

Astfel, dacă ar exista mulți oameni dornici să afle numai adevărul, cei care predică și-ar da repede seama de greșeli și și-ar da mai multă silință să asculte de glasul lor lăuntric, care îi învață altfel. Fiecare om are posibilitatea să-și dea seama de ceea ce e fals în așa-zisele MELE cuvinte, căci dragostea le luminează spiritul și acceptă doar cunoștințele adevărate, nefalsificate. Așadar, dacă omul e pătruns de lumina lăuntrică a dragostei, el nu mai poate să gândească greșit. De-abia atunci vede în câte locuri s-au strecurat greșeli, unde a putut să acționeze dușmanul din cauza că oamenilor le lipsește lumina dragostei. Și știe deja și faptul că omul nu poate să rezolve problemele singur, numai cu gândirea sa, fără ajutor din partea spiritului în el atunci ce sălășluiește în el. Iar atunci știe și de ce e nevoie în repetate rânduri de corecturi, pe care oamenii le primesc sub forma unor noi dezvăluiri.

Mereu MĂ voi dezvălui acelor oameni care MĂ iubesc și care îmi respectă poruncile, așa cum le-am promis. Căci o idee greșită atrage după sine altele și până la urmă nu rămâne decât o idee deformată despre MINE, care nicidecum nu-L oglindește pe DUMNEZEUL bun, peste măsură de iubitor, care vrea să fie TATĂL vostru. Ați acceptat deja multe bunuri spirituale în care s-au strecurat greșeli, fapt pentru care v-a devenit străină imaginea unui DUMNEZEU al dragostei. Vă aflați încă departe de EL, nu vă dați seama că EL vă este TATĂ și de aceea nici nu vă străduiți să ajungeți la EL. Iar ceea ce vi se spune despre EL e de așa natură că vi-L înstrăinează și mai mult.

EU însă vreau să vă câștig dragostea, și de aceea MĂ folosesc de fiecare prilej pentru a vă vorbi - dacă nu direct, atunci prin oamenii care permit Spiritului MEU să lucreze în ei. Aceștia fie că vă transmit direct cuvintele MELE, fie că având o gândire pătrunsă de ordinea MEA, vă pot da o învățătură care corespunde adevărului. Căci e de mare importanță să fiți îndrumați către o gândire corectă, ca să știți ce puteți accepta și ce trebuie să respingeți. - să nu credeți însă că aveți garanția gândirii corecte dacă Luați cunoștințele din Cartea Cărților. Dat fiindcă nu supun voința omului la nici o constrângere, nu pot nici să împiedic ca oamenii - din lipsă de cunoaștere - să interpreteze după bunul lor plac bunurile spirituale cuprinse în această carte. Căci tot ceea ce am spus în ea are un sens spiritual ascuns, care poate fi înțeles numai de spiritul din om, care la rândul lui poate fi trezit numai prin dragoste. Acesta îl călăuzește apoi pe om în înțelegerea întregului adevăr, după cum v-am promis. Amin.

B.D. Nr. 8364 28.12.1962
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !