Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 19.4.2024, 06:45
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 30.10.2010, 18:20    Post subject: NU ÎNTREPRINDEȚI NIMIC FĂRĂ IISUS Reply with quote

NU ÎNTREPRINDEȚI NIMIC FĂRĂ IISUS


Cereți sprijinul MEU pentru tot ceea ce întreprindeți! Nu începeți nimic fără MINE, nu faceți nici un pas, nici un drum fără MINE, ci lăsați-MĂ să merg EU înaintea voastră. Atunci vă voi fi țelul la care veți ajunge cu siguranță.

Tot așa încredințați-vă MIE în toate problemele spirituale, ca să vă conducă Spiritul MEU și să primiți sfaturi bune. Atunci nici nu mai puteți altfel decât să gândiți și să acționați corect și să lucrați cu succes pentru împărăția MEA. În aparența voastră nu acționați din proprie voință, căci EU nu MĂ manifest atât de evident, ca prin aceasta să fiți constrânși să-Mi urmați voința. Și totuși voința MEA este cea care se arată acum în voi.

Dacă îmi înfrânați MIE în prealabil orice muncă, gând sau cuvânt, puteți fi siguri că voi acționa asupra lor. Dar e nevoie să Luați mai întâi legătura cu MINE ca să-Mi simțiți voința în inimă și să puteți gândi, vorbi și acționa ca atare.

De aceea, câtă vreme nu vă considerați activitatea ca muncă lumească, ci vreți să-Mi slujiți MIE cu EA și rămâneți în continuă legătura cu MINE pentru a-MI primi indicațiile, nu trebuie să vă temeți că nu sunteți în stare să lucrați pentru MINE. Căci EU vă așez indicațiile în inimă prin faptul că vă dau sentimente care vă fac să acționați după voința MEA. Și atunci orice începeți să faceți e binecuvântat. Amin.

B.D. Nr. 6674 24.10.1945
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !