Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 24.4.2024, 19:32
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 30.10.2010, 18:38    Post subject: CERCETAȚI TOT Șl PĂSTRAȚI CE ESTE BUN! Reply with quote

CERCETAȚI TOT Șl PĂSTRAȚI CE ESTE BUN!


"Cercetați tot și păstrați ce este bun!" - Aceasta o spun celor care sunt predispuși la îndoieli, celor care n-au capacitatea de a discerne și se tem să accepte bunuri spirituale care le sunt oferite într-un mod neobișnuit. Iată ce e de făcut: Luați-le în primire fără prejudecăți, apoi rugați-vă la MINE ca să vă iluminez și după aceea cercetați ce ați primit. Dați deocamdată la o parte ceea ce nu vi se pare acceptabil pentru că încă nu vă e pe înțeles și bucurați-vă de ceea ce după o primă cercetare vi se pare credibil.

Nu vă cer să credeți orbește - vă cer să verificați bunurile spirituale care vi se oferă. Trebuie să reflectați asupra lor și e de preferat să le refuzați dacă vi se par de neînțeles, decât să le acceptați pe negândite. Căci cunoștințele față de care n-ați luat poziție gândind asupra lor, nu sunt spre binecuvântarea voastră, însă dacă doriți să aflați cu adevărat numai adevărul, vă veți da seama cu claritate - când vi se oferă cunoștințe spirituale prin solii MEI - că acestea își au obârșia în MINE. Căci cuvintele acestea au puterea de a da viață - cu condiția ca viața să fie dorită.

"Cercetați tot și păstrați ce e mai bun!" - Aceste cuvinte nu contrazic oare cerința de a crede și nu cerceta? Când vă spun să păstrați ce e mai bun, las la atitudinea voastră ce anume să credeți. Și aceasta pentru că nu vă cer să credeți orbește. Atunci de ce pretindeți de la oameni să nu gândească asupra învățăturilor credinței? Nu procedați astfel împotriva voinței MELE? Știți ce urmări are asupra oamenilor o astfel de constrângere la credință? Mereu subliniez libertatea voinței, mereu scot în evidentă că fiecare om e răspunzător de opțiunea voinței sale. Mereu vă avertizez să vă păziți de orice constrângere spirituală și vă explic ce este de fapt esențial în viața pământească.

Și scriptura vă dovedește aceasta prin cuvintele: "Cercetați toate lucrurile și păstrați ce e bun!" Fiecare om care dorește în mod serios să-Mi îndeplinească voința ar trebui să se mire de aceste cuvinte care sunt în contradicție cu poruncile bisericești, îndemnând la cercetarea cunoștințelor spirituale. Ale cui cuvinte, ale cui învățături sunt mai de crezare? Acestor cuvinte ale MELE nu le puteți da altă interpretare decât de a lua atitudine față de fiecare învățătură religioasă. Trebuie să Luați atitudine indiferent de cine vă oferă bunurile spirituale. Aveți voie să cercetați chiar și adevărul care își are izvorul în MINE, venit direct de sus. Și nu vă condamn dacă credeți că nu puteți accepta totul fără nici o reținere, însă cereți-MI întotdeauna sfatul, iar EU vă fac să înțelegeți cele necesare pentru maturizarea sufletului vostru. Dacă aveți un nivel scăzut de maturitate, încă nu puteți înțelege tot. Dar voi sunteți cei care hotărâți ce anume sunteți dispuși să acceptați.

"Cercetați tot și păstrați ce este bun!" - Căci prin aceasta dați dovadă de seriozitatea intențiilor voastre și a dorinței de a cunoaște adevărul. Cei care acceptă totul fără să gândească, dau dovadă de indiferență și niciodată nu vor ajunge la lumina adevărului, pentru că acesta le este indiferent. O astfel de atitudine nu trebuie stimulată din partea persoanelor cu răspundere. Oamenii trebuie stimulați și nu împiedicați să se confrunte cu bunurile spirituale. De-abia atunci acestea îi sunt binecuvântate omului și îl pot ajuta la obținerea maturității sufletești, dat fiindcă își spune cuvântul libera voință, de opțiunea căreia depinde totul. Amin.

B.D. Nr. 7521 31.2.1960.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !