Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 12:56
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 30.10.2010, 18:51    Post subject: ÎNTÂIA EPISTOLĂ A LUI IOAN, CAPITOLUL 4, I-3: "CERCETAȚI DUHURILE DACĂ SUNT DE LA DUMNEZEU!" Reply with quote

ÎNTÂIA EPISTOLĂ A LUI IOAN, CAPITOLUL 4, I-3: "CERCETAȚI DUHURILE DACĂ SUNT DE LA DUMNEZEU!"


Luați-vă mereu după cuvintele MELE. Dacă vi se dau din afara bunuri spirituale, cercetați-le dacă corespund cu cuvintele MELE pe care vi le-am transmis EU direct și refuzați ceea ce e în contradicție cu ele. Căci ceea ce vă vestește spiritul MEU este adevărul adevărat pe care-l puteți oricând susține ca adevăr.

Nu trebuie să vă fie teamă că răspândiți idei greșite dacă vă țineți strict de ceea ce primiți de sus de la MINE.

Căci voința MEA este ca adevărul să se răspândească printre oameni, așa că MĂ îngrijesc să-l primiți, și mereu voi vorbi prin Spiritul MEU numai acolo unde există garanția că cuvântul MEU este primit și dat neschimbat mai departe. Eu știu când și unde este aceasta posibil, și acolo Spiritul MEU se revarsă.

Vreau ca voi, oamenii să trăiți în adevăr - știu însă în ce măsură acționează dușmanul MEU asupra voastră, căutând mereu să presare adevărul cu erori. Cunosc cine e dornic de adevăr și deci unde are dușmanul MEU puțină influență. Știu când îmi creează dorința de adevăr posibilitatea de a transmite adevărul pe pământ ca să fie dat mai departe la semeni, știu unde există dorința de a sluji adevărul.

EU însumi, când am trăit pe pământ am vestit Evanghelia, astfel că oamenii au primit de la MINE numai adevărul curat, indiferent despre ce le-am dat învățătură. Și acum pornește de la MINE cei mai pur adevăr și nu e nevoie decât de o inimă deschisă, dornică de adevăr, pentru ca adevărul să fie primit și folosit. Atunci el răspândește lumina - căci semnul distinctiv al adevărului este faptul că îi mărește omului capacitatea de înțelegere, el dobândind astfel cunoștințe clare, care îl iluminează - ceea ce poate să facă numai adevărul.

Fiecare greșeală însă zăpăcește gândirea, întunecă spiritul și niciodată nu poate să aducă fericirea. Cine dorește adevărul, acela simte și efectul binecuvântat al luminii - pe când cel care trăiește în eroare nu-și dă seama de aceasta pentru că trăiește în beznă spirituală. Nimeni însă nu va putea spune că adevărul este de negăsit, fiind inaccesibil oamenilor. Căci fiecare om care dorește în mod serios să afle adevărul și care ia legătura cu MINE, poate să-l primească.

Acum îl primiți în mod evident prin cuvintele MELE venite de sus și puteți verifica oricând în ce măsură corespund cu ele învățăturile de natura spirituală care vi s-au dat, pentru a afla dacă trăiți în adevăr. Ceea ce vă transmit EU însumi nu poate fi decât adevărul. Prețuiți-l și nu renunțați niciodată la el, pentru că ați primit prin el un dar al îndurării MELE de o extraordinară importanță, care are menirea să înlăture mizeria spirituală în care vă aflați, să vă aducă în starea luminii și puterii și să vă ajute la maturizarea sufletului. E un dar pe care vi-l oferă marea MEA dragoste ca să nu mai trăiți în bezna spiritului.

Spiritul MEU coboară asupra voastră - se varsă într-un vas deschis, umplându-l mereu din nou. Spiritul MEU vă dă adevărul, care nu poate să pornească decât de la MINE. De aceea puteți să susțineți acest adevăr cu toată convingerea în fața semenilor, pentru că de la MINE nu poate să vină nimic neadevărat.

Dovada că aceste învățături vin de la MINE o aveți prin faptul că: pomenesc mereu de întruparea MEA ca om, de opera mântuirii ce am înfăptuit-o și arată că EU, DUMNEZEUL și TATĂL vostru IISUS HRISTOS, mântuitorul vostru, însumi mă aplec la voi ca să vă dau mărturie despre MINE. De asemenea puteți constata un efect deosebit și deci vă puteți da seama de natura dumnezeiască a acestei puteri spirituale deoarece vă dă mereu învățătură despre dragoste și vi-l arată pe IISUS HRISTOS ca singurul și cel mai important țel al vieții. De aceea puteți să credeți tot ce vine prin Spiritul MEU , căci "însuși veșnicul adevăr" se apleacă la voi, învățându-vă, pentru că vrea să trăiți în adevăr. Amin.

B.D. Nr. 8494 12.5.1963
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !