Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 01:35
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 30.10.2010, 19:01    Post subject: DARUL ÎNDURĂRII ÎNAINTE DE SFÂRȘIT Reply with quote

DARUL ÎNDURĂRII ÎNAINTE DE SFÂRȘIT


În ultima vreme înainte de sfârșit îmi revărs din abundență harul asupra pământului, căci oamenii au nevoie de el. Ei au mare nevoie de sprijin pentru a putea parcurge cu succes ultimă parte a drumului lor pământesc. Trebuie aduși mulți oameni pe drumul cel bun. Ei au nevoie de ajutor, căci se află pe drumul ce îi duce la prăpastie și de aceea trebuie chemați înapoi și îndrumați spre drumul cel bun.

Toate mijloacele de care MĂ folosesc înainte de sfârșit sunt daruri ale îndurării, căci oamenii nu fac nimic ca să le obțină, ci merg indiferenți pe drumul pământesc și de aceea nici nu merită ajutor, mai ales că mai mult se opun în loc să primească adevărul. EU însă îmi iubesc toate făpturile și nu vreau să se piardă vreuna din ele. Nu vreau ca ele să ajungă din nou într-o stare nefericită pentru un timp nesfârșit de lung, și de aceea pun îndurarea înaintea judecății, încerc totul ca să le salvez înainte de sfârșit.

Știu ce e spre binele fiecăruia. Știu ce poate să-l aducă pe fiecare om în parte pe drumul cel bun. Și MĂ folosesc de acesta, fără a recurge însă la presiuni asupra voinței, căci omul trebuie să hotărască liber. Aceasta îi va veni ușor, pentru că mijloacele - îndurării se vor apropia atât de evident de el, încât va putea să le recunoască. Mereu îi va fi îndreptată, atenția către tărâmul spiritual. Mereu se va apropia moartea de el sub o formă sau alta, fie că trebuie să se despartă de oameni care-i sunt dragi, fie că află de felurite cazuri de deces.

Va fi mereu atenționat că și viața lui e trecătoare, astfel că are ocazia să se gândească la ce urmează după moarte, gândurile îi vor fi îndrumate către tărâmul spiritual, căci se va gândi ades la cei morți și se va întreba: unde sunt ei oare? Au pierit de tot sau mai există o speranță de a-i revedea? Atunci intervin spiritele în paza cărora este încredințat și-l îndrumă și caută să-i influențeze gândirea și să-l lumineze. Ele fac posibil ca fiecare om să ia cunoștință de cuvintele MELE transmise direct pe pământ sau să le cadă în mână cărți în măsură să-i lămurească. Ei fac totul ca gândurile oamenilor să se îndrepte către acea împărăție, care le este adevărata patrie, în care vor păși după ce se vor despărți de lumea aceasta. Și cei morți îi influențează din lumea cealaltă prin faptul că intervin mereu în gândurile oamenilor și prin aceasta se stabilește intr-un fel o legătură spirituală între tărâmul spiritual și cel pământesc.

Îndurarea MEA e nesfârșită și fiecare s-ar putea folosi de ea, dacă aceasta i-ar fi voia. De aceea și fac să-Mi răsune glasul, căci cine îl aude și îl acceptă se folosește într-adevăr de cel mai mare har (dar) al îndurării, care îi asigură succesul: îl ajută să-și maturizeze sufletul și să-și realizeze încă pe pământ scopul de a MĂ găsi, de a lua legătură cu MINE - ceea ce îi va asigura apoi desăvârșirea sufletului. Important este ca omul să restabilească cu MINE înainte ca sufletul să-i fi părăsit trupul, înainte de a fi sosit timpul despărțirii de pământ.

Îndată ce își dă seama de existenta MEA și MĂ recunoaște, el nu se mai pierde, pentru că o pornește pe drumul ce duce la cruce, la mântuitorul dumnezeiesc IISUS HRISTOS. În EL MĂ recunoaște pe MINE, îndreptându-se astfel către MINE. Atunci IISUS Îl descătușează, smulgându-l pentru totdeauna din ghearele dușmanului. Căci IISUS i-a luat păcatele asupra SA, deschizându-i astfel drumul către TATĂ.

IISUS și cu MINE suntem unul - Recunoașterea acestui fapt garantează reîntoarcerea la MINE a celor căzuți odinioară. Iată de ce le vorbesc oamenilor, dându-le explicații. Cuvintele MELE sunt cel mai mare dar al îndurării, pe care-l dau oamenilor înaintea de venirea sfârșitului. Ferice de cel care le acceptă, căci el în veci nu se mai pierde.

Răgazul rămas e scurt, iar forțele întunericului luptă cu înverșunare pentru suflete. Dar și EU lupt pentru voi, făpturile MELE, și sunt alături de voi, ca să puteți opta corect, ca să porniți pe drumul către IISUS HRISTOS, în care am devenit EU însumi om, pentru a vă mântui. Căci voi sunteți cei care decideți rezultatul acestei lupte. Folosiți-vă de aceasta mare operă a îndurării - mântuirea prin IISUS HRISTOS și adevărat vă spun, veți obține victoria, eliberându-vă de cel care va vrea pieirea. Amin.

J.W. 19.7.1965
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !