Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.4.2024, 22:47
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 30.10.2010, 19:10    Post subject: CHEM OAMENII LA ÎNTOARCERE Reply with quote

CHEM OAMENII LA ÎNTOARCERE


Tot mai mult aleargă oamenii după avuții pământești, nu-și mai găsesc odihna, nimic nu le mai satură foamea și setea. E bine ca oamenii să se străduiască neobosit la fapte bune, căci strădaniile lumești adună numai lucruri moarte, care nu servesc vieții sufletului.

Nu vă molipsiți și voi de strădaniile lumii, care nu urmărește decât bogăția, gloria și plăcerile. Ea seamănă cu un orb care caută un țel și fiind orb, nu poate să-l găsească. Dar lumea e orbită tocmai de faptul că își caută fericirea în cele pământești. Fie-vă milă de acești oameni. Ei nu trebuie condamnați, fiindcă sunt orbi și de cele mai multe ori nu știu ce fac. Veți constata că oamenii au o orientare din ce în ce mai materialistă, că uită tot mai mult de valorile mai înalte ale vieții și își află bucuria în plăceri primitive.

Cunosc gândirea întoarsă pe dos a oamenilor și vreau să le vin în ajutor. Dar nu mai pot să-i ajut prin glasul lăuntric, spiritual, ci doar din afară, prin semne cum ar fi catastrofele naturale, epidemiile, foametea și războaiele. Ei nu-și vor da seama de ce sunt nevoit să permit toate acestea și chiar se vor indigna. Să știți însă că întâmplările acestea vor veni asupra oamenilor numai pentru că ei sunt de rea credință. De aceea faptele lor se vor întoarce asupra lor și copiilor lor. Trebuie să permit din cauza răutății lor ca propriile lor fapte să se întoarcă asupra lor, ca prin aceasta să-și dea seama de gândirea lor întoarsă pe dos, ca să se depărteze de cele pământești și să-și caute fericirea în MINE.

Oamenii vor avea necazuri atât de mari, încât vor fi zguduiți, redevenind astfel receptivi față de cuvintele MELE și spiritul MEU aflat pretutindeni. Oamenii vor râde și vor dănțui în așa-zisa lor fericire până în momentul intervenției MELE. Atunci bucuriile li se vor transforma în râuri de lacrimi, dansurile în bocete.

Vă spun: n-ar fi nevoie de necazurile acestea dacă oamenii n-ar fi intorsi pe dos sufletește, dacă n-ar fi uitat de MINE pentru a se închina principelui lumii și a-l iubi. Dar fiindcă oamenii iubesc întunericul, întunericul va cădea asupra lor și-i va judeca după dragostea lor întoarsă pe dos.

Puțini numai se vor trezi, întorcându-se cu totul către MINE, încetând să mai păcătuiască pentru a se elibera definitiv de sub stăpânirea celui care aduce numai nenorocire celui care se atașează de el - fiindcă el este nespus de rău.

Dar cei mai mulți oameni nu cred aceasta până nu o simt amarnic pe propria lor piele. Eu însă sunt păstorul cel bun care aduc vindecare și binecuvântare acolo unde oamenii MĂ iubesc și merg pe căile MELE.

J.W.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !