Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 23:57
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Kriya Yoga - Eveniment Nayamwami Shivani In Bucuresti" 
Author Message
Ganapati
Avansat
Avansat


PostPosted: 14.11.2010, 02:25    Post subject: o alta intrebare Reply with quote

Hoper @ Sat 13 Nov, 2010 22:53 wrote:
Am o intrebare mai aparte. Am citit intr-una din editiile cartii Autobiografia unui yoghin, afirmatia precum ca Lahiri Mahasaya a fost si discipolul lui Ramakrishna. Este adevarata aceasta informatie ?

Aveti cunostinta despre acest detaliu ? Puteti lua legatura sau sa transmiteti aceasta intrebare dnei Nayaswami Shivani Lucki sau chiar domnului Swami Kriyananda ?

Eu as avea o intrebare chiar mai inedita pentru dl. Swami Kriyananda ?

Exista anumite zvonuri precum ca cei trei maestri spirituali ai sistemului Kriya Yoga (Lahiri Mahasaya, Sri Yukteswar si Paramahansa Yogananda) s-au intrupat in lumea fizica. Ce parere are domnia sa, dl. Swami Kriyananda despre aceste zvonuri sau poate chiar informatii reale ?

PS. Se pare ca si Ramakrishna ar fi si el la randul sau intrupat in lumea fizica, ca de alftel si alti mari sfinti si intelepti ai planetei, pentru a fi alaturi de Iisus, la cea de a doua venire a Sa.
_________________
मैं गणेश, सुप्रीम शिव का बेटा हूँ!
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !