Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.4.2024, 05:16
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 1) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 16.11.2010, 20:13    Post subject: Capitolul 103 - ASMAHAEL ÎI CERE LUI ADAM SĂ ÎȘI CONTINUE CĂLĂTORIA Reply with quote

Capitolul 103
ASMAHAEL ÎI CERE LUI ADAM SĂ ÎȘI CONTINUE CĂLĂTORIA
(14 iunie 1841)

1. După ce Asmahael le-a adresat aceste cuvinte ale vieții lui Jared și Enoh, El ia părăsit și s-a îndreptat către Adam, căruia i-a spus:

2. “Adam, dacă nu mai avem nimic de făcut aici, noi suntem gata. Spune-le copiilor să plece acasă și haide să ne continuăm călătoria către miazănoapte. Amin!”

3. Adam a rămas însă consternat, căci chemarea „Adam‟ a răsunat în urechile lui la fel ca atunci când el păcătuise și a încercat să se ascundă de Mine. El nu își putea reveni și nu a îndrăznit să îmi răspundă nimic, cu excepția acestor câteva cuvinte: “Doamne, facă-se voia Ta!”

4. Asmahael i-a spus în continuare: “Adam, de ce ești atât de tulburat? De ce Ți-e teamă de Acela pe care ar trebui să-L iubești mai presus de orice? Ai pierdut ceva? Și chiar și așa, nu crezi că este posibil să regăsești acel ceva?

5. Sau poate crezi că ai putea pierde altceva? Dar ce anume ți-a mai rămas ție de pierdut pe care să nu-l fi pierdut deja cu mult timp în urmă?

6. Iată, îți spun: dacă cineva a pierdut ceva, el a pierdut totul și nu mai poate pierde în continuare nimic altceva. Iar acela care nu mai are nimic de pierdut și este totuși în viață, în pofida pierderii sale, poate – fiind viu – să recâștige ceea ce poseda odinioară.

7. Pot să-ți mai spun că în viitorul îndepărtat, descendenții tăi care vor dori să câștige viața eternă vor fi nevoiți nu numai să piardă toate lucrurile lor lumești, ci chiar și viețile lor.

8. Tu ai trăit deja peste 900 de ani, dar descendenților tăi nu li se va permite să trăiască decât puțin peste 50 de ani în trupul lor fizic. Iată așadar ce vor avea de pierdut generațiile viitoare din cauza ta, pentru ca viața lor eternă să fie salvată; în plus, lor nu li se va permite să rămână consternați atunci când Mă vor auzi pe Mine rostindu-le numele. Și totuși, tu ești atât de înspăimântat, deși nu mai ai nimic de pierdut, ci numai de câștigat. De altfel, tu ai câștigat deja imens, căci premiul cel mai înalt se află acum în fața ta.

9. Recunoaște-L, căci teama va dispărea pentru totdeauna de la tine, iar într-o bună zi vei trăi în eternitate, în pacea iubirii eterne. Amin!”

10. Abia acum și-a revenit Adam, înțelegând semnificația acestor cuvinte, și a spus: “Ascultă, Asmahael, Tu, cel pe care-L iubesc acum mai presus de orice, Tu îmi citești în inimă și îmi cunoști teama mea. Aceasta este izvorâtă din iubire! Iubirea Ta m-a făcut atât de slab încât nu am putut să-Ți răspund. Tu știi însă prea bine de ce își pierde puterea graiului cel peste măsură de fericit.

11. O, Asmahael, facă-se voia Ta acum și de-a pururi! Dacă aceasta este voia Ta, vom pleca chiar acum!”

12. Asmahael i-a răspuns: “Nu dezvălui nimănui cine sunt și dispune ca toți cei care nu Mă cunosc încă să se pregătească de călătorie. În timpul acesteia, Eu te voi urma singur pe tine și pe Eva, iar în fruntea coloanei vor merge Enoh și Jared. Vom mărșălui astfel în această ordine prin pădurea cea deasă, către regiunea mai joasă dinspre miazănoapte. Amin!”
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !