Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 19:04
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 1) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 16.11.2010, 21:38    Post subject: Capitolul 110 - PUTEREA MIRACULOASĂ A LUI ASMAHAEL Reply with quote

Capitolul 110
PUTEREA MIRACULOASĂ A LUI ASMAHAEL
(18 iunie 1841)


1. După aceste cuvinte, Asmahael s-a dat jos de pe animal și i-a spus: “Haehaera, poți să pleci, căci ți-ai făcut datoria și nu mai este nevoie de tine!” Iar animalul a dispărut instantaneu.

2. Patriarhii au rămas uluiți în fața acestui spectacol; nici chiar Enoh nu a rămas impasibil, iar Abedam nu era sigur dacă este treaz sau visează, căci ei nu au văzut animalul plecând, ci dispărând pur și simplu în neant.

3. Apoi, Asmahael s-a retras, lăsându-i pe patriarhi să se odihnească, puși pe gânduri, îndeosebi aceia care nu știau încă Cine era de fapt Asmahael.

4. Atunci, Jared i-a făcut semn cu cotul lui Enoh și i-a spus: “Enoh, ce spui de asta? Unde o fi dispărut animalul?

5. El nu a intrat în pământ, nici nu a fugit la suprafața pământului, nici nu a zburat în aer. A dispărut instantaneu din fața ochilor noștri și nu a lăsat nici o urmă. Și toate acestea s-au petrecut ca urmare a unui simplu cuvânt din partea lui Asmahael.

6. Nu, dragul meu fiu, cine poate înțelege așa ceva, știe cu siguranță mai multe decât mine și decât tine.

7. Iată, dacă fiul tău, Methuselah, și fiul său, Lameh, în vârstă de cel mult 40 de ani, ar fi asistat la aceasta, indiferența lui Methuselah ar mai fi slăbit cu siguranță, iar optimismul lui Lameh ar fi fost înfrânat.

8. Aș fi dorit să-i iau cu mine, dar nu știam care este voința lui Adam în acest sens. În plus, m-am gândit că soției tale i-ar fi lipsit suportul lor plin de iubire, având în vedere că tu aveai să lipsești, fiind oricum chemat de Adam să locuiești alături de el, astfel încât nu puteai locui în coliba noastră comună.

9. Lameh ar fi fost încântat să vină cu noi, dar părintele Adam nu îl prea simpatizează, din cauza neastâmpărului său și a faptului că vorbește încontinuu, deși mie unul nu mi se pare că ar spune prostii.

10. Pe scurt, mi-e dor de ei, și cred că ar fi bine ca și ei să fie aici, cu noi.

11. Of, eu nici nu-mi cunosc simțămintele, și mi se pare că vorbesc cam dezlânat.

12. Ce crezi, am greșit dacă i-am chemat în secret să ne întâlnească în regiunea de miazănoapte?

13. O, ce bine ar fi fost dacă i-aș fi chemat să vină aici, cu ceva provizii pentru Adam! O, Enoh, totul mi se pare atât de ciudat! Te rog, spune-mi ceva care să mă liniștească! Amin!”

14. Enoh și-a îmbrățișat atunci tatăl și i-a spus: “Dragul meu tată, ce inimă bună poți avea! Crede-mă, Tatăl cel mare și preasfânt nu lasă asemenea inimi să flămânzească multă vreme, și intuiesc că El ne-a făcut deja o surpriză în acest sens.

15. Privește la drumul care conduce către miazănoapte; se pare că cei doi copii ai noștri se grăbesc deja către noi, și îl văd pe Asmahael grăbindu-se să-i întâmpine.

16. O, tată Jared, acum toate dorințele mi s-au împlinit; iubirea mea pentru Dumnezeu și pentru tine nu mai poate fi oprită de nimic, așa încât îngăduie-mi să-L iubesc pe Domnul și să păstrez tăcerea în fața Lui și a ta! Amin!”
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !