Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 12:40
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Momente si aspecte privilegiate - conferinta publica - Gregorian Bivolaru - Herculane - Mai 2003" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 27.11.2010, 22:09    Post subject: Momente si aspecte privilegiate - conferinta publica - Gregorian Bivolaru - Herculane - Mai 2003 Reply with quote

Momente și aspecte privilegiate în care Dumnezeu Tatăl poate fi descoperit și simțit

- inregistari audio (vezi link fisier audio) si textul (vezi link denumire) -


01. Prefata

02. Teofania

03. Consacrarea-Inceput

04. Dumnezeu

05. Caderea

06. Absolutul

07. Adevarul

08. Imparatia Cerurilor

09. Podul

10. Corespondenta

11. TOT

12. Analogia

13. Centrul

14. Eternitatea

15. Secretul

16. Ignoranta

17. Intelectul transcendent


Momentele propriuzise


01. Iubirea

02. Tu-si-celalalt

03. Fericirea

04. Suferinta

05. Raul

06. Iertarea


Textul in varianta (PDF)

Sa va fie hrana to be fond of pentru sufletele voastre insetate de Dumnezeu !   thumbs

Teofania


Având în vedere că materialul este mult, este cu putință să nu putem încheia în această seară și vom continua la Costinești. Atunci, în finalul acestui material, va exista și o inițiere specială care este totodată și o teofanie. De aceea mai întâi am să definesc ce înseamn㠄teofanie”.

TEOFANIE este o manifestare sensibilă a lui Dumnezeu sau, altfel spus, o manifestare în care Dumnezeu este cu putință să fie simțit într-un anume mod de ființele umane, de cele care sunt pregătite să îl simtă în propia lor ființă, în universul lor lăuntric. Teofania este întotdeauna momentul unei comunicări rare și incomparabile între om și Creatorul său, a unui contact, a unei deschideri a Cerului în direcția lumii manifestate, a unei transmiteri sau revelații.

Se spune că Metatron, Îngerul chipului lui Dumnezeu Tatăl, este agentul prin excelență al teofaniilor. El este cel care reunește toți profeții și trimișii divini; deci este vorba despre Îngerul Metatron.

Orice învățătură divină autentică trebuie să-și aibă originea într-o teofanie, într-un act divin, care îi conferă acelei învățături o validitate sigură, într-o relație transcendentă, care va marca cu pecetea sa valoarea supraumană a textelor sau viziunilor celui care este obiectul acestei revelații. Tocmai de aceea, la începutul acestei Conferințe vom realiza consacrarea fructelor acestei Conferințe mai întâi lui Dumnezeu Tatăl și apoi, suplimentar, vom realiza o consacrare către Îngerul Metatron.

Înainte de a trece la subiectul propriu-zis pe care l-am indicat și anume: „Momente și aspecte privilegiate în care Dumnezeu Tatăl poate fi descoperit și simțit” am să vă definesc cât mai bine anumiți termeni fundamentali care apar în această expunere, pentru a vă fi astfel mai ușor să înțelegeți ceea ce doresc să vă comunic. În primul rând noțiunea de Dumnezeu.
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !