Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 19.4.2024, 02:42
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Casa (Gospodaria) Domnului (Volumul 1) - Dicteu Divin prin Jakob Lorber" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 10.12.2010, 03:46    Post subject: Capitolul 160 - AJUTORUL LUI DUMNEZEU ȘI GRIJA OMULUI Reply with quote

Capitolul 160
AJUTORUL LUI DUMNEZEU ȘI GRIJA OMULUI

1. Și iată, subit, toate flăcările au dispărut, iar animalele s-au retras. Adam și Seth au fost eliberați de cumplita tentație, iar drumul lor a devenit liber, astfel încât ei puteau merge oriunde vroiau.

2. Văzând aceasta, Adam și-a spus: “Oricum, Eva nu mai are nevoie acum de ajutorul meu derizoriu; căci cum aș putea eu să ajut pe altcineva câtă vreme sunt incapabil să mă ajut pe mine însumi? Având în vedere că bătrâna mea colibă a fost eliberată de toate aceste orori prin marea grație a Domnului, picioarele mele – acum libere – mă vor duce acolo de unde a provenit această eliberare”.

3. Iar cei doi, Adam și Seth, s-au îndreptat pe loc către Abedam.

4. Acesta a ieșit însă în întâmpinarea lor, și întrucât inimile lor erau atât de copleșite de recunoștință, astfel încât nici unul nu era în stare să rostească nici un cuvânt, Abedam le-a luat-o din nou înainte și le-a spus:

5. “Dacă, aflați în nevoie, v-ați rugat Domnului, iar Acesta a răspuns rugăciunii voastre, nu ar trebui să îi mai întoarceți spatele, ci să vă întoarceți către El deopotrivă cu fața și cu inimile voastre. Căci dacă El vă poate proteja pe voi, nu credeți că tot El îi poate proteja și pe aceia pentru care vă făceați griji în mod prostesc?

6. Iată, Eva și toți ceilalți sunt vii și nevătămați. La ce le-a folosit grija voastră nebunească? Dacă nu i-aș fi protejat Eu, păstrându-i într-o perfectă siguranță, ce credeți că s-ar fi întâmplat cu ei? Chiar credeți că voi i-ați fi putut ajuta dacă ar fi fost atacați de fiarele însetate de sânge și atât de puternice, ori dacă ar fi fost înghițiți de flăcări?

7. Adevăr vă spun: omul nu ar trebui să aibă decât o singură grijă, și anume, să-L caute pe Dumnezeu, pe Tatăl lui preasfânt, întotdeauna; iar aceasta, nu doar atunci când se află în nevoie, ci cu toată iubirea, indiferent de ocazie. Iar ce care L-a găsit, descoperind simultan că El este comoara supremă, nu ar trebui să-i mai întoarcă vreodată spatele, ci să rămână cu El, căci în caz contrar, el își va da seama încă de la jumătatea drumului cât este de neajutorat, recunoscând prin experiențele sale amare că el nu poate face nimic fără Mine.

8. Căci dacă cineva îmi strigă Numele, dar stă cu spatele la Mine, adevăr vă spun, el nu va fi auzit până când nu va sta cu fața și cu inima la Mine.

9. Dar să nu uitați un lucru: această a doua întoarcere va fi inevitabil testată cu severitate, căci numai astfel va deveni evident cât de serioasă este inima respectivă, în condițiile în care întreaga lume poate să urle și să vuiască în jurul ei –, astfel încât singurele cuvinte care vor fi auzite vor fi cele dinlăuntrul inimii.

10. Meditați asupra acestor cuvinte și aveți grijă să nu-Mi mai întoarceți vreodată spatele, căci Eu voi avea grijă să vă ghidez și să vă conduc pretutindeni! Amin!”
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !