Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 22:56
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "UE vrea să interzică medicamentele homeopate" 
Author Message
Dr Unique
Colaborator
Colaborator


PostPosted: 21.12.2010, 14:29    Post subject: UE vrea să interzică medicamentele homeopate Reply with quote

UE vrea să interzică medicamentele homeopate

Oficialii Uniunii Europene le-au pus gând rău medicamentelor naturiste. Din luna aprilie, anul următor, medicamentele pe bază de plante ar putea fi interzise în statele din UE.

Începând cu data de 1 aprilie 2011, medicamentele naturiste ar putea dispărea din farmacii, iar medicilor le va fi interzis să le mai prescrie. Potrivit directivei, produsele de acest tip trebuie să treacă prin aceleași procedure ca și cele farmaceutice, fără să se țină cont dacă plantele au fost folosite fără probleme chiar și o sută de ani.

Presa din Statele Unite, unde este o situație asemănătoare, scrie că marile companii sunt pe punctul de a pierde bătălia împotriva ordonanței care interzice medicamentele pe bază de plante, fiindu-le ‘furată oamenilor și puțina sănătate care le-a mai rămas'.

http://www.libertatea.ro/stire/ue-vrea-sa-interzica-medicamentele-homeopate-309037.html
_________________
Mens sana in corpore sano !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !