Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 14:19
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 2.1.2011, 16:52    Post subject: ÎMPLINIREA FĂGĂDUINȚEI LUI DUMNEZEU – ADEVĂRUL Reply with quote

ÎMPLINIREA FĂGĂDUINȚEI LUI DUMNEZEU – ADEVĂRUL

Veți fi inițiați în adevăr de Spiritul MEU. Dacă EU însumi am rostit aceste cuvinte când am trăit pe pământ, înseamnă că există posibilitatea să vă aflați și voi în adevăr, deci nu puteți spune: nimeni nu știe care este și unde este adevărul, însă trebuie să vă ocupați serios cu problema felului în care ajungeți să cunoașteți adevărul.

Există un adevăr care este Incontestabil, care își are izvorul în MINE, "veșnicul adevăr" și care nu se schimba niciodată. Trebuie să vă apropiați voi înșivă de acest izvor originar al adevărului și să vreți să obțineți adevărul de acolo de unde își are obârșia: și anume de la MINE însumi. EU știu totul, cunosc toate corelațiile, nimic nu îmi este ascuns și vreau ca și voi să vă aflați în aceeași lumină ca MINE, ca să știți de unde ați pornit și ce țel aveți.

Semenii voștri însă nu pot să vă spună aceste lucruri, afară dacă au primit cunoașterea de la MINE. Mulți se cred cunoscători și vor să-și convingă semenii de ceea ce au obținut prin cercetarea minții, însă rezultatul gândirii lor nu corespunde adevărului câtă vreme ei nu MI se adresează MIE însumi pentru iluminarea gândirii lor - câtă vreme se folosesc numai de rațiunea lor. Și atunci pe bună dreptate se poate obiecta că nimeni nu știe care este și unde este adevărul.

EU însă, DUMNEZEUL vostru îl știu, și îl știe și acela căruia EU i-l dezvălui. V-am spus că Spiritul MEU vă va introduce în cunoașterea adevărului. Iar cuvintele MELE sunt și vor rămâne adevărul. Însă aceste cuvinte ale MELE sunt prea puțin luate în seamă. - Oamenii nu își dau seama ce făgăduințe mari le-am făcut prin ele. Nu doresc de loc să fie inițiați în adevăr ci acceptă ca adevăr tot ceea le este oferit de semeni sau refuză din principiu totul ca fiind neadevărat.

În ambele cazuri este vorba de regres spiritual, căci fiecare om trebuie să aibă cunoștințe spirituale și de aceea fiecare om trebuie să dorească să primească cunoștințe spirituale adevărate. Deja această dorință înseamnă o apropiere de adevăr, căci nu îl las în întuneric pe omul dornic de lumină. EU însumi intervin și îi conduc gândurile astfel ca el să înceapă căutarea și să pornească pe drumul care duce la adevăratul izvor.

EU însumi îi ofer atunci adevărul, dacă nu direct, atunci prin solii MEI, pe care el va fi deja în măsură să-i recunoască drept soli ai MEI, căci EU nu aștept decât ca adevărul să fie dorit, pentru a-l putea dărui. Vreau ca oamenii să trăiască în adevăr și ca Spiritul MEU să-i învețe îndată ce au bunăvoință. Atunci omul nu se mai îndoiește de adevărul a ceea ce primește de la Spiritul MEU și își va aduce aminte și de cuvintele MELE: "Vă trimit Mângâietorul, Spiritul adevărului, care vă va învăța adevărul și vă va aminti de tot ceea ce v-am spus."

Aveți deci o piatră de încercare prin faptul că prin Spirit veți auzi aceleași cuvinte ca cele pe care le-am rostit când am trăit pe pământ. După aceasta vă puteți da seama cine este cel care vă vorbește și puteți crede cu toată convingerea că EU sunt ACELA care își îndeplinește făgăduința și vă învață prin Spiritul SĂU. Și veți recunoaște astfel deseori asemănarea cu cuvintele adresate de MINE însumi oamenilor.

Atunci trebuie să reflectați serios la fiecare cuvânt al MEU, pentru că acestea sunt cuvinte de la DUMNEZEU, care nu vor trece niciodată, chiar dacă trece cerul și pământul. Și crezând acum convins în aceste cuvinte ale MELE, pătrundeți din ce în ce mai mult în adevăr, pentru că trăiți după ele și simțiți efectul lor. Sunteți acum nu numai ascultătorii cuvintelor MELE ci le și înfăptuiți. Simțiți efectul dragostei care vă este mereu predicată prin cuvintele MELE și care acum vă dăruiește o lumină adevărată, astfel că creșteți continuu în cunoaștere pentru a dobândi din nou cunoașterea pe care ați pierdut-o. Vă aflați din nou pe deplin în adevăr, căci EU însumi vă învăț, așa cum v-am făgăduit. Amin.

B.D. Nr. 28.11.1962
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !