Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 11:07
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 2.1.2011, 16:58    Post subject: INTRODUCERE ÎN CUNOAȘTEREA SPIRITUALĂ Reply with quote

INTRODUCERE ÎN CUNOAȘTEREA SPIRITUALĂ

Vreau să le dau oamenilor o învățătură ușor de înțeles. Dacă sunt încă cu totul lipsiți de cunoaștere și vor să primească o explicație adevărată, îi lămuresc la modul cel mai simplu. - Vă puteți da seama că EU nu am creat oamenii așa cum sunt, căci oamenii au multe lipsuri. Dacă vă gândiți la aceasta, vi se va părea îndoielnic ca o ființă cu desăvârșire perfectă, pe care o numiți DUMNEZEU, să fi creat o omenire atât de imperfectă. - însă fiindcă voi nu v-ați putut crea pe voi înșivă, nici toată creația ce se vede, toate acestea trebuie să fie opera unei "puteri" - iar vouă vi se cere credința în ea.

Trebuie să existe un DUMNEZEU, un creator a tot ceea ce vedeți, care v-a creat și pe voi. Acest creator este perfect. Puteți găsi multe dovezi în viața pământească pentru aceasta. El v-a creat deci pe voi, oamenii, însă nu în starea în care vă aflați acum. El v-a dat ființă într-o stare de deplină perfecțiune. Sunteți produsul unei puteri creatoare de cel mai înalt grad de perfecțiune, care, ca și voi, e o ființă capabilă de gândire, însă e cu desăvârșire perfectă. Ați fost deci creați perfecți. Dar nu ați rămas în stare de perfecțiune pentru că aveați voința liberă, care putea să evolueze în orice direcție și putea deci să-și și lepede perfecțiunea și să se transforme în opusul ei.

Și asta ați făcut! - Ați părăsit CASA TATĂLUI vostru, v-ați îndepărtat de MINE, DUMNEZEUL și CREATORUL vostru. Ați refuzat dragostea MEA părintească și prin aceasta a-ți devenit făpturi nefericite, căci fericirea ține de dragostea MEA nemărginită.

Însă dragostea MEA nesfârșită vă urmează și în adâncimile spre care v-ați îndreptat din liberă voința. - Dragostea MEA dorește să obțină întoarcerea voastră la MINE și de aceea nu vă lasă în starea nefericită în care vă aflați ci vă ajută să vă ridicați din nou din adâncimi, vă ajută să vă întoarceți din împărăția întunericului în împărăția luminii și să vă recâștigați fericirea de odinioară. Căci dragostea MEA vrea mereu să dăruiască fericire și de aceea nu se lasă până nu parcurgeți în întregime drumul reîntoarcerii la MINE.

Iar existența voastră ca oameni pe pământ e o foarte scurtă stație a acestui drum de reîntoarcere. Sunteți dotați cu rațiune, dispuneți de o voință liberă și judecată; puteți gând, simți, voi și acționa ca atare. Dacă gândirea și voința vă sunt corecte, atunci ele sunt mereu pătrunse de dragoste. Atunci dragostea e cea care vă determină gândirea și voința, căci voința orientată corect îmi permite s-o îndemn la activitate pornită din dragoste. Activitatea izvorâtă din dragoste înseamnă apropierea de MINE, care sunt "veșnica dragoste", înseamnă retransformarea ființei voastre întoarse pe dos în ființă originară, care a luat cândva naștere din MINE în stare de deplină perfecțiune.

Deci voi oamenii aveți pe pământ o singură datorie și anume să trăiți în dragoste. Cu aceasta vă îndepliniți scopul vieții pământești, de a vă reuni cu "veșnica dragoste", astfel ca ea să vă poată dărui din nou nespus de multă fericire, pentru a fi fericiți ca la început, în scopul acesta veți fi învățați de MINE însumi prin glasul conștiinței, prin glasul Spiritului, care mocnește ca scânteie în inima fiecărui om și care trebuie doar aprinsă prin fapte izvorâte din dragoste. Odată aprinsă, aceasta vă spune tot ce trebuie și ce nu trebuie să faceți și vă îndeamnă mereu la noi fapte ale dragostei.

Dragostea este substanța originară a ființei voastre. Dacă vreți să deveniți perfecți și să rămâneți în aceasta stare, dragostea trebuie să vă umple în întregime. Neglijând dragostea rămâneți imperfecți, fiind o generație așa cum o puteți vedea acum în lume: oameni fără dragoste, înfumurați, egoiști, care se gândesc numai la ei înșiși și niciodată nu se îngrijesc de semenii lor care trăiesc în mizerie.

Lipsa dragostei înseamnă și lipsa fericirii, înseamnă întunericul spiritului, lipsa cunoașterii, slăbiciune și lipsă de Libertate. Căci omul nu MĂ recunoaște nici pe MINE, DUMNEZEUL și CREATORUL său și atunci nici nu pornește pe drumul care duce la MINE. Deși numai restabilirea unității cu MINE poate să-l facă din nou fericit.

Vă aflați pe pământ cu scopul acestei contopiri cu MINE. Trebuie să atingeți din nou perfecțiunea la care ați renunțat cândva de bunăvoie. Trebuie să vă retransformați ființa în dragoste substanța voastră originară - și prin această transformare să vă uniți din nou cu MINE. Atunci voi înșivă puteți dărui și primi fără îngrădire dragoste, intrați în viața adevărată, veșnică. Ați devenit perfecți și sunteți prin urmare nespus de fericiți. Amin.

B.D. Nr. 6.11.1961
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !