Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.9.2020, 23:58
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 2.1.2011, 17:06    Post subject: IMPORTANȚA CUNOAȘTERII Reply with quote

IMPORTANȚA CUNOAȘTERII

Mereu vă voi vorbi vouă, copiilor MEI, pentru că știu că aveți nevoie de cuvintele MELE, ca să vă dea puteri pentru drumul vieții. Să știți mereu că EU sunt prezent îndată ce un gând al vostru se îndreaptă către MINE, îndată ce doriți să fiți în legătură cu MINE. Iar dacă EU sunt prezent, și puterea MEA vă pătrunde.

Sufletul vostru are nevoie de această putere pentru a se maturiza și de aceea progresați mereu când MĂ lăsați să vă vorbesc. Atunci lumina care vă pătrunde e tot mai strălucitoare - ceea ce înseamnă o cunoaștere crescândă, din ce în ce mai profundă, înseamnă claritate în gândire și o voință bine orientată. Cuvintele MELE garantează acestea, căci lucrează în voi puterea care vine de la MINE și se manifestă prin înțelepciune crescândă.

Voi oamenii, trebuie să doriți cu toții lumina, trebuie să căutați să fugiți de întunericul spiritului și să cereți cunoaștere spirituală. Cât de neștiutori vă începeți viața pe pământ! Și chiar dacă mintea își începe activitatea - puteți pătrunde oare cu ea în domeniul spiritual? Rămâne beznă deasă în voi și toate noțiunile spirituale vă sunt nedezlegate și neclare, atât timp cât nu simțiți nevoia să primiți lămuriri asupra lor. Și în răstimpul acesta nu cunoașteți care este scopul vieții pământești, sunteți morți din punct de vedere spiritual, cu toate că - pământește - trăiți.

Cum vă puteți mulțumi cu lipsa oricăror cunoștințe despre cauza și scopul vieții voastre pământești? Vă mulțumiți numai cu viața fără lumina și cu țelurile pământești? Fără lumina nu sunteți fericiți. Voi înșivă trebuie să vă dați seama de insuficiența acestei stări, și să vă străduiți apoi spre lumina. De-abia după aceea vi se schimbă starea interioară și vă simțiți fericiți când vă sunt dezvăluite cunoștințe care vă lămuresc asupra scopului vieții pământești.

Trebuie să doriți o astfel de lumină și de aceea fiți atenți la cuvintele MELE. Dacă nu puteți încă să MĂ auziți direct, vă vorbesc prin solii MEI. Căutați să vă îmbogățiți cunoștințele spirituale. Aceste cunoștințe sunt lumina care vă lipsește când vă începeți viața ca oameni.

Ea însă poate fi aprinsă și atunci luminează clar în inimile voastre.

Căci Spiritul MEU transmite lumina micii scântei de dragoste care se află în voi ca parte din MINE și pe care voi trebuie s-o aprindeți trăind în dragoste. Deci, indiscutabil, dragostea vă dă înțelepciune și viața trăită în dragoste are ca efect obținerea cunoașterii profunde, căci lumina înțelepciunii izvorăște din focul dragostei.

Starea spirituală trebuie să vi se lumineze. Întunericul spiritual trebuie să dispară și trebuie să fiți capabili de înțelegerea legăturilor dintre lucruri. Trebuie să MĂ înțelegeți pe MINE, cât și guvernarea și activitatea MEA. Atunci veți putea da voi înșivă lămuriri, pentru că lucrez deja EU însumi în voi, deci gândiți, acționați și vorbiți după voința MEA.

Măsura cunoașterii determină gradul de maturitate al sufletului. Căci EU nu vă dau cunoștințe moarte, care vă sunt predate școlărește, ci vă dau cunoașterea vie, și numai aceasta din urmă trebuie să înțelegeți prin cunoaștere. Vă dau înțelepciunea care izvorăște din MINE, DUMNEZEUL vostru și care nu poate fi dobândită altfel decât prin dragoste. Căci ea nu poate ajunge pe pământ altfel decât prin activitatea Spiritului - și nu poate fi percepută decât de o inimă care, fiindcă e plină de dragoste, permite s-o pătrundă strălucirea luminii.

Cunoașterea o dă numai dragostea și numai dragostea o înțelege în timp ce aceleași cunoștințe rămân moarte pentru cel care nu are dragoste.

Străduiți-vă cu toții ca și în voi să se aprindă lumina cunoașterii căci de-abia atunci vă apropiați din nou de starea luminii pure care v-a făcut fericiți la începuturi, și pe care trebuie s-o redobândiți pentru a fi din nou. Amin.

B.D 8205 24.10.1961
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !