Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 19.4.2024, 08:17
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 2.1.2011, 17:26    Post subject: EU SUNT ÎNCEPUTUL TUTUROR LUCRURILOR! Reply with quote

EU SUNT ÎNCEPUTUL TUTUROR LUCRURILOR!

Eu sunt începutul tuturor lucrurilor. - Țineți seama de aceasta când vă apare o cât de mică îndoială în ce privește crearea a tot ceea ce vedeți în jur și deasupra. Dacă am suficientă putere pentru a da viață din MINE la orice ființă, ce putere ar putea opune voinței MELE creatoare o voință distructivă la fel de mare? Ar trebui să existe un al doilea dumnezeu, care să-și manifeste puterea împotriva lucrării MELE.

Cel care și-L imaginează pe DUMNEZEU ca pe o ființă imperfectă, poate într-adevăr să-i mai alăture câțiva dumnezei, dar atunci încă n-are o concepție corectă despre adevăratul DUMNEZEU, care a creat și guvernează totul. Cine vrea să MĂ cunoască, trebuie să creadă, și, ca făptură creată, să MI se supună MIE, CREATORULUI și atunci i se va da lumină și în această lumină MĂ va vedea pe MINE ca stăpân al universului . Atunci va înțelege că nici o forță potrivnică nu poate să MI se opună, distrugând acolo unde EU creez.

Liberei voințe a omului îi este dată doar transformarea materială a suprafeței pământului, pentru a-și manifesta nevoia de a crea, pe care de asemenea i-am sădit-o în inimă. El poate să acționeze după cum crede de cuviință, este însă mereu nevoit să-și recunoască neajunsurile, fiind, mereu dependent de atotputernicia CREATORULUI și de forțele naturii, cărora nu li se poate opune din proprie voință.

Nimic nu este mai de înțeles decât dorința de a cunoaște în profunzime CREATORUL atotputernic, însă nimic nu este mai imposibil. Rațiunea omenească nici pe departe nu e suficientă pentru a MĂ cuprinde în toată Ființa MEA originară. Cu atât mai puțin i-ar reuși să MĂ specializeze - adică să introducă Existența și Ființa MEA în vreo formă care să i se pară acceptabilă gândirii omenești.

Aceasta este o încercare fără speranță care niciodată nu poate da un rezultat mulțumitor - afară de cea prin Iisus Hristos. Căci EU am fost - sunt - și voi fi mereu un Spirit de nepătruns, care adăpostește în SINE tot ceea ce este în întregul univers, căruia i se supune toată creația, pentru că a luat naștere din EL, care este începutul și sfârșitul tuturor lucrurilor - SPIRITUL DRAGOSTEI din veșnicie în veșnicie. Amin.

B.D. Nr. 8275 17.9.1962
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !