Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 12:21
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 2.1.2011, 17:32    Post subject: DUMNEZEU ESTE DE NEPĂTRUNS Reply with quote

DUMNEZEU ESTE DE NEPĂTRUNS

Niciodată nu vă va fi posibil vouă, făpturilor MELE, să MĂ cercetați: nici chiar când, ajunși la cea mai deplină perfecțiune, puteți să creați și să lucrați alături de MINE, ca și copii ai MEI. Căci voi sunteți produsul veșnicei MELE puteri creatoare - pe când EU sunt însuși IZVORUL PUTERII, inepuizabil, nelimitat, revărsându-MĂ continuu în infinit. Dar sunt și o ființă, adică un Spirit care gândește cu cea mai deplină înțelepciune și lucrează după voința SA cu dragoste nețărmurită, făcând nespus de fericit tot ceea ce creează. Sunt o ființa gânditoare, care face să apară noi creații. Puterea care izvorăște din MINE nu poate să rămână inactivă pentru că ea este Viață și dă naștere la Viață.

Atunci când voi, făpturile MELE, atingeți din liberă voință cel mai înalt grad de perfecțiune, devenind copii ai MEI, astfel că puteți să creați și să lucrați alături de MINE, pătrundeți și în cea mai profundă înțelepciune. Atunci dispuneți voi înșivă de lumină și putere. Acestea vă fac nespus de fericiți și le puteți folosi nelimitat în mod creator spre fericirea voastră. Puterea se revarsă continuu către voi din veșnicul izvor originar, el însă este și în veci va rămâne de nepătruns pentru voi. Dar cea mai mare fericire e să vă știți mereu alimentați de el. De aceea MĂ veți iubi, iar dragostea voastră față de MINE va crește mereu. Mereu vă va fi dor de MINE și mereu MĂ veți simți în apropierea voastră. Și MĂ veți vedea prin Iisus Hristos.

Și totuși voi rămâne pentru voi o taină: căci ființei create în veci îi va fi imposibil să cerceteze Ființa care există dintotdeauna și va exista în vecii vecilor, căci ea este o scânteie numai din marea de foc a Dragostei MELE. Dar faptul că ea, ființa creată, știe că va fi întotdeauna hrănită de puterea dragostei MELE, că se află în legătură cu MINE și poate să se poarte cu MINE ca un copil cu tatăl său, că poate să-Mi vorbească și să lucreze împreună cu MINE - îi sporește mereu fericirea, și face ca dragostea ei față de MINE să devină tot mai profundă.

Dragostea e fericire. Dragostea e lumină. Dragostea e putere. Dragostea este dumnezeiescul care face ca fiecare ființa să devină ea însăși un dumnezeu, pentru că dragostea dă o perfecțiune tot mai deplină. Și că toate acestea nu au limită e o nebănuită fericire pe care o dăruiesc mereu făpturilor MELE. Acest lucru poate fi înțeles numai în stare de perfecțiune, când ființa creată de MINE s-a îndumnezeit și a devenit copilul MEU. Atunci ea știe ca EU în veci rămân de nepătruns. Totuși se va strădui mereu să se apropie de MINE, căci simte că faptul acesta o face fericită, își află fericirea în dragostea MEA împărtășită. Fapt pe care voi oamenii nu-l înțelegeți încă, pentru că încă nu sunteți perfecți. Totuși trebuie să vă faceți o noțiune despre veșnicie, pe care cândva s-o înțelegeți. Aflați deci, că într-o bună zi această Ființă de o supremă perfecțiune își va atinge scopul și va putea dărui întregii creații o fericire nețărmurită. Aceasta să vă fie un stimulent pentru a vă strădui fără oprire să deveniți desăvârșiți, căci astfel veți fi peste măsură de fericiți.

Cu toate acestea este și va rămâne pentru voi de neînțeles, că EU MĂ aplec atât de mult la voi, făpturile create de MINE, vorbindu-vă. Că veșnic voi rămâne de neatins pentru voi și totuși îmbrățișez cu cea mai mare dragoste fiecare făptură și o ridic spre MINE. Că MĂ străduiesc să vă fac să MĂ înțelegeți, să-Mi înțelegeți Ființa, pentru a vă câștiga dragostea. Căci EU pot să MĂ unesc numai cu dragostea. Deci această legătură a dragostei e necesară pentru ca odată să vă pot face fericiți.

Cea mai desăvârșită Ființă - cel mai mare Spirit al infinitului - însuși veșnicul izvor al puterii și luminii caută legătură cu voi, făpturile create de EA și pentru aceasta vă adresează cuvântul. Se apleacă la cel mai mic, pentru a-l ajuta să se ridice. Iar acest Spirit nu-i nimeni altul decât EU, TATĂL vostru ceresc.

Puteți acum înțelege dragostea MEA? Niciodată această dragoste a MEA nu se va micșora, căci dragostea e nelimitată și caută să dăruiască fericire tuturor făpturilor care au luat cândva ființa din MINE. Amin.

B.D. Nr. 8622 21.9.1963
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !