Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 21:38
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 2.1.2011, 17:37    Post subject: DUMNEZEU ESTE O FIINȚĂ Reply with quote

DUMNEZEU ESTE O FIINȚĂ

Credeți-MĂ, că niciodată nu veți putea înțelege până la capăt Ființa MEA. Ce sunt EU la origine, nu vi se poate explica pentru că gândiră voastră are limite și nu poate cuprinde ceea ce este nelimitat - iar Spiritul pentru care ați alcătuit noțiunea de DUMNEZEU este nelimitat. Ce anume este acest Spirit, iarăși nu puteți înțelege, pentru că EL nu există în vreo formă, iar voi vă reprezentați tot ce există sub diverse forme, cu atât mai mult când e vorba de o ființă cu voință gânditoare.

Eu, ca Spirit originar, exist, însă nu pot fi imaginat sub nici o formă. Sunt o putere nelimitată, cu acțiune nelimitată. Această putere pătrunde tot universul, cuprinde fiecare creație materială și spirituală și acționează întotdeauna printr-o ordine a legilor. Căci o voință care gândește, cârmuiește această putere cu dragoste și înțelepciune conform unui plan.

Această "voință gânditoare" vă îndreptățește să MĂ imaginați ca fiind o Ființă, dar să nu-MI dați nici o formă, ci gândiți toată creația vizibilă și cea spirituală ca fiind pătrunsă de puterea dragostei MELE. Puteți deci intra pe calea gândului în legătură cu MINE, pentru că EU sunt o Ființă care gândește.

Ființa MEA, Spiritul MEU, Dragostea MEA, Puterea MEA - toate sunt același lucru. Puterea care umple totul este DUMNEZEU. Dragostea în sine este DUMNEZEU. Spiritul este DUMNEZEU. Și totuși acest DUMNEZEU este o Ființă, căci o voință care gândește, hotărăște cum se manifestă Dragostea, Puterea, Spiritul și determină toată guvernarea și activitatea MEA. Iar dacă puterea dragostei MELE se revarsă în nenumărate scântei - fiecare scânteie este ceea ce sunt EU însumi: un spirit, de aceeași natură cu MINE, dar în miniatură. Totuși e plină de putere, dat fiindcă și ea e purtătoarea veșnicei DUMNEZEIRI: căci nu și-ar putea menține existența de n-ar fi continuu străbătută de puterea dragostei MELE.

Astfel omul poate să-și imagineze că îi sunt asemănător, voi toți fiind copii ale MELE. Totuși sunteți ființe limitate. Sunteți doar o parte din MINE, parte care, atât timp cât sunteți încă imperfecți, trebuie considerată limitată. Când veți redeveni perfecți, așa cum ați fost la început, va avea loc contopirea cu MINE Și atunci mai degrabă vă veți putea face o idee despre ceea ce este DUMNEZEU, cu toate că, în toată profunzimea ființei MELE sunt și mereu voi rămâne de nepătruns. Atunci însă nu vă veți mai folosi de criterii limitate, cum o faceți ca oameni, gândind din această cauză deseori greșit.

Sunt Spirit, adică o Ființă de neperceput pentru simțurile omenești, care cu toate acestea există. Sunt o ființă pentru că tot ceea ce creez are un sens și o menire, puteți deci deduce din această existența unei puteri care gândește și are voință. Intrați deci în legătură cu această putere de necontestat! Căci de-abia această legătură, și mai ales această uniune vă face să vă dați seama că proveniți din aceeași substanță originară.

Iar când vă vorbește, nu se adresează învelișului vostru exterior, corpului, ci celui care sălășluiește în înveliș și vă caracterizează ca făpturi după chipul lui DUMNEZEU: spiritului vostru, care v-a fost dat de MINE și care este partea din MINE pe care ați respins-o odinioară. Acum l-am pus din nou în voi - ca mică scânteie - pentru viața omenească. Cu alte cuvinte: MĂ adresez părții nemuritoare din voi, vorbesc cu ceea ce îmi aparține, cu ceea ce se află - ca scânteie iscată din MINE - ascuns în învelișul trupului omenesc. Aceasta iarăși e o dovadă că doresc să MĂ regăsesc în voi, făpturile create de MINE - și de aceea rămâneți inseparabil legați de MINE, pentru că Spiritul MEU este indivizibil. Iar puterea dragostei MELE vă întreține existența și nu puteți pieri niciodată, căci sunteți putere revărsată din MINE, care, după veșnica lege, trebuie să se reîntoarcă la izvorul de putere de unde a pornit. De-abia ajunși în stare de perfecțiune veți putea înțelege toate acestea. Atunci nu veți mai avea o gândire limitată și veți ști și faptul că EU sunt o Ființă., căreia îi dăruiți toată dragostea voastră. Veți ști atunci și că EU sunt însăși DRAGOSTEA și veți înțelege și de ce nu ați putut pricepe ca oameni toate acestea.

Cât nu sunteți încă desăvârșiți, EU - adică Spiritul MEU și dragostea MEA - nu pot să vă iau cu totul în stăpânire și până atunci nu pot să pătrund în voi în așa fel, ca să vă luminez pe deplin. Lucrez însă în voi în măsura în care aceasta este posibil, în măsura în care îmi permite starea de maturitate la care ați ajuns - dăruindu-vă tot mai multă lumină, pentru ca odată să atingeți perfecțiunea. Amin.

B.D. Nr. 8265 6.9.1962
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !