Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 12:12
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 2.1.2011, 17:58    Post subject: DUMNEZEU ESTE UN SPIRIT CARE S-A MANIFESTAT ÎN IISUS HRISTOS Reply with quote

DUMNEZEU ESTE UN SPIRIT CARE S-A MANIFESTAT ÎN IISUS HRISTOS

Să nu vi-L închipuiți pe DUMNEZEUL și CREATORUL vostru ca fiind o ființă limitată, și nu căutați să-i dați vreo formă, pentru că astfel vă faceți o imagine greșită despre EL. Ființei MELE care este cu desăvârșire perfectă și deci nemărginită, niciodată nu i-ar corespunde forme limitate. Căci EU sunt un Spirit nesfârșit, care cuprinde Și pătrunde totul.

Făpturile create de MINE nu vor putea niciodată cerceta ființa MEA. Deși au luat ființă din MINE în stare de absolută perfecțiune - ca ființe individuale - ele sunt doar scântei de dragoste revărsate din eterna mare de foc a dragostei MELE, și n-ar suporta să vadă veșnicul IZVOR DE LUMINA Șl PUTERE. De M-aș arăta în fața lor în toată plenitudinea luminii MELE, ar pieri de prea multa strălucire.

Dar nici nu-i nevoie să vă faceți despre MINE altă imagine decât cea a Mântuitorului dumnezeiesc Iisus Hristos. Căci prin EL, am devenit pentru voi un "DUMNEZEU vizibil", în EL s-a manifestat Spiritul veșnic și nemărginit, în EL MĂ vedeți pe MINE și MĂ puteți vedea la față. Deci, de dragul vostru, al făpturilor născute din DRAGOSTEA și PUTEREA MEA, EU însumi MI-am dat o formă. Veșnicul Spirit care umple nemărginirea a pătruns cu totul aceasta formă, care a devenit astfel un DUMNEZEU vizibil pentru voi. Cu toate acestea EU guvernez și acționez în continuare în toată nemărginirea, nu sunt deci o ființă limitată. Am devenit doar, prin forma IISUS, ușor de imaginat pentru voi. Căci încă sunteți ființe limitate, departe de a fi perfecți - iar EU MĂ îngrijesc de voi pe măsura stării voastre.

Dar și Ființelor spirituale aflate la cel mai înalt grad de perfecțiune le sunt și le voi rămâne o taină fără sfârșit - ceea ce e însă un prilej de a le spori fericirea. Căci astfel copiii MEI se pot mereu strădui către MINE, iar EU pot să-i fac mereu fericiți, îndeplinindu-le dorința - și totuși ei niciodată nu MĂ pot atinge, dar MĂ pot vedea la față prin Iisus Hristos.

Pentru voi și aceasta este un mister - de-abia ajunși în starea luminii veți începe să-l înțelegeți fără a pătrunde totuși în taina Ființei MELE până la capăt. Pare că sunt nesfârșit de de-parte și totuși sunt atât de aproape, cât poate fi de aproape un tată de copilul său. Conștiința acestui fapt vă face fericiți, dragostea vă sporește continuu, fiind totodată prilej de fericire, pentru că mereu își află împlinire.

Aprindă-se, deci, din ce în ce mai fierbinte dragostea voastră față de Iisus Hristos! În EL puteți să-L recunoașteți pe TATĂL vostru din veșnicie, prin EL vă pregătesc o fericire fără seamăn. Căci prin EL pot să fiu acum aproape de copiii MEI, cu toate că existența MEA nu este legată de forme, și umplu toată nemărginirea cu lumina și puterea MEA, iar Ființa MEA este și va fi mereu o taină de nepătruns. Voi, făpturile MELE căutați-MĂ și MĂ veți găsi în Iisus, căci pe EL MI L-am ales ca formă, care M-a adăpostit. Și această formă cândva omenească s-a spiritualizat cu totul, rămânând vizibilă pentru orice ființă care a ajuns la gradul de maturitate care permite vederea spirituală.

Deci vedeți Spiritul MEU din veșnicie, când îl vedeți pe Iisus Hristos, pentru că EL și cu MINE suntem UNUL. Când îl vedeți pe EL, îl vedeți pe TATĂ, căci am vrut să fiu vizibil pentru voi, pentru a, vă câștiga toată dragostea, însă în deplinătatea luminii și puterii MELE niciodată nu MĂ puteți vedea fără a pieri. EU însă doresc să creez și să lucrez alături de copiii MEI, deci să MĂ și arăt lor, pentru a le spori fericirea. Și vreau să am parte de dragostea lor și de aceea să țin mereu aproape de ei. Amin.

B.D. Nr. 8541 26.6.1963
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !