Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 18.4.2024, 23:34
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 2.1.2011, 22:38    Post subject: CREDINȚA ÎN DUMNEZEU PRIN IISUS HRISTOS Reply with quote

CREDINȚA ÎN DUMNEZEU PRIN IISUS HRISTOS

Doar atât trebuie să faceți: să credeți în MINE și s-o Luați pe drumul către MINE când sunteți la necaz. Refugiați-vă la MINE ca un copilul la tatăl său, care vă va ocroti la orice necaz spiritual și pământesc, pentru că v-ați încredințat LUI. Mereu vă atrag atenția să Luați legătura cu MINE fie în gând, fie prin fapte izvorâte din dragoste sau prin rugăciune, și atunci nu vă mai pierdeți, căci legătura cu MINE vă garantează ajutorul MEU pentru a vă elibera de dușmanul MEU și a vă reîntoarce la MINE, la cel de la care ați pornit odinioară.

Deși nu poate fi dovedită existența unui DUMNEZEU și CREATOR - credeți totuși în EL. Și dacă credeți, veți găsi de la sine în tot ceea ce vă înconjoară mărturiile care îmi dovedesc existența. Reflectând la acestea, puteți ajunge de la sine la credința în MINE. Numai să nu treceți prin viață fără a gândi, ca nu cumva să nu vedeți decât lumea și să credeți că viața voastră pământească este un scop în sine.

Puneți-vă mereu întrebarea, de ce în cu ce scop vă aflați pe lume, pentru a vă ocupa apoi și de gândurile referitoare la existența unui DUMNEZEU și CREATOR. Undele acestor gânduri vor fi mereu în preajma voastră, dar fiindcă scopul și țelul vieții voastre pământești este tocmai ca voi să recunoașteți existenta unui DUMNEZEU și CREATOR - și să vreți de asemenea să luați legătura cu EL.

Atunci, DUMNEZEUL și CREATORUL vă cuprinde în EL, pentru a nu vă mai lăsa să cădeți vreodată. EL vă va da și cunoașterea referitoare la Iisus Hristos, mântuitorul vostru. Căci la EL trebuie să ajungeți pentru a scăpa de slăbiciunile voastre, pentru ca ridicarea să vă fie asigurată. Căci, cu toate că MĂ recunoașteți, aveți prea puțină putere a voinței, pentru a vă strădui în mod serios să ajungeți la MINE - sunteți prea slabi pentru aceasta din cauza păcatului de odinioară de a vă fi depărtat de MINE. Și pentru ca voința să vă devină mai puternică, omul Iisus a murit pe cruce ca să obțină pentru voi - ca dar al îndurării - întărirea voinței.

EU însumi v-am venit în ajutor în mizeria voastră spirituală - urmare a păcatului originar - EU însumi am dus la bun sfârșit opera mântuirii în omul Iisus, pentru a vă răscumpăra păcatul. Acum vă e deschis drumul de întoarcere la MINE - dacă cereți putere de la Iisus Hristos, dacă îi depuneți la picioare datoria păcatului vostru și vă arătați dorința serioasă de a vă reîntoarce la TATĂL vostru, care și-a luat lăcaș în Iisus, unindu-se cu EL pentru totdeauna. Dacă credeți în DUMNEZEU, fie ca și creator, fie ca mântuitor, niciodată nu trebuie să vă gândiți la DUMNEZEU separat de Iisus Hristos. Căci DUMNEZEU și IISUS sunt unul. DUMNEZEU s-a servit de un înveliș exterior omenesc, numit de oameni "Iisus", în care sălășluiesc EU în toată plenitudinea MEA.

EU am creat totul. Forma omenească Iisus tot din MINE a luat ființă. EU însumi MI-am ales-o drept înveliș, pentru a MĂ putea afla printre oameni, și voi, oamenii, ați luat ființă din voința MEA, dar v-ați despărțit odinioară de MINE din proprie voință, renunțând de bunăvoie la dragostea MEA. Legătura cu MINE însă o poate stabili numai dragostea. Omul Iisus era cu totul pătruns de dragoste. ÎL umplea deci dragostea, care e însăși substanța MEA originară, astfel că era însuși DUMNEZEU în ființa LUI. Dar învelișul care L-a purtat a fost omenesc până când și 1-a spiritualizat, putându-se alătura astfel sufletului SĂU dumnezeiesc, astfel că n-a mai rămas în EL nimic omenesc, când a săvârșit opera mântuirii.

De aceea cine MĂ recunoaște în Iisus, s-a și salvat de întuneric, căci "Lumina însăși" îi ridică acum în înalt, deoarece EU însumi sunt LUMINA. Și pentru că ea 1-a umplut cu desăvârșire pe omul Iisus, strălucirea ei a răzbătut până la pământ. Doresc să vă dăruiesc tuturor această rază de lumină, însă mai întâi trebuie să vă deschideți inimile și să vă îndreptați gândurile către cel care v-a creat. Voința aceasta trebuie să vină de bunăvoie de la voi - și atunci dragostea MEA milostivă vă cuprinde și se face totul ca să primiți cunoștințe corecte despre Iisus Hristos. Și dacă ÎL recunoașteți ca Fiu al lui DUMNEZEU și Mântuitor al lumii, care a devenit una cu MINE, niciodată nu vă mai puteți pierde. Amin.

B.D. Nr. 5744 11.8.1953
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !