Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 19.4.2024, 04:31
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Cine este Dumnezeu, cine este Lucifer, ce este omul, Explicate de insusi Dumnezeu prin Bertha Dudde" 
Author Message
1%
Milenar
Milenar


PostPosted: 2.1.2011, 23:05    Post subject: IMAGINE FALSĂ DESPRE DUMNEZEU; ÎNVĂȚĂTURI FALSE Reply with quote

IMAGINE FALSĂ DESPRE DUMNEZEU; ÎNVĂȚĂTURI FALSE

Ce imagine deformată vi se dă despre Ființa MEA, când vă sunt prezentat ca DUMNEZEU al mâniei și răzbunării, care mereu pedepsește și condamnă și nu e nicicând îndurător. De un astfel de DUMNEZEU nu vă poate fi decât frică și tot din frică îi arătați supunere; poruncile LUI le țineți numai din teama de pedeapsă - dar nu îl puteți iubi, așa cum și-o dorește.

Cât timp vi se arată o astfel de imagine despre MINE, nu trăiți în adevăr ci încă vă aflați în negură spirituală, astfel că vă atingeți anevoie scopul existenței, realizând cu greu comuniunea cu MINE. Pentru că numai dragostea poate să ducă aceasta la bun sfârșit, și e puțin probabil să simțiți dragoste față de o ființă care vă este astfel prezentată.

EU însă vreau să vă câștig dragostea și încrederea deplină, vreau să MĂ recunoașteți ca TATĂ credincios, care dorește să fie strâns unit în dragoste cu copiii SĂI. De aceea trebuie să vă faceți o imagine corectă despre MINE, trebuie să aflați adevărul despre FIINȚA MEA, care este DRAGOSTEA, ÎNȚELEPCIUNEA și PUTEREA în sine. Eu sunt de o desăvârșită perfecțiune, și când simțiți că dragostea MEA veșnic vă învăluie, puteți și voi la rândul vostru să MĂ iubiți.

Un DUMNEZEU care vă pedepsește când păcătuiți vă inspiră teamă și nu puteți să-L iubiți. Eu însă nu vă pedepsesc ci vă ajut necontenit să ieșiți din starea păcătoasă în care vă aflați. Primiți de la MINE putere și îndurare ca s-o puteți face.

Și niciodată nu îl arunc în adânc pe cel care a păcătuit, niciodată nu îl osândesc, ci mereu caut să-l ridic, pentru că îmi pare rău de el că singur a pornit spre adâncime.

Toate mijloacele de care MĂ folosesc pentru a-l ridica în înalt pe cel căzut sunt dovezi ale dragostei MELE. Nu sunt pedepse, pentru că acestea sunt incompatibile cu dragostea MEA.

Nu dați deci crezare învățăturilor care MĂ prezintă drept un DUMNEZEU răzbunător, care pedepsește.

Astfel puteți respinge învățătura despre veșnica osândă ca fiind cu totul eronată. EU niciodată nu osândesc o făptură, ci ea însăși se îndreaptă din liberă voință spre adâncime. EU vreau mereu doar s-o readuc din adânc. Dar dreptatea MEA nu poate fi dată la o parte. Ceea ce înseamnă că nu pot să dăruiesc fericire unei ființe care s-a depărtat de bunăvoie de MINE, îndreptându-se spre adâncime.

Când vă gândiți la MINE, gândiți-vă mereu la un TATĂ bun, peste măsură de iubitor, care e mereu gata să vă dăruiască dragostea LUI, care însă în virtutea perfecțiunii sale nu poate acționa împotriva veșnicei rânduieli. Dar drumul către MINE e deschis fiecăruia, în orice clipă. Până și cel căzut la cea mai mare adâncime nu trebuie decât să întindă dornic brațele către MINE și EU îl apuc de mână și îl trag în înalt.

Căci atât de mare îmi este DRAGOSTEA și ÎNDURAREA, încât trec cu vederea orice vină, dacă ființa MI se dăruiește de bunăvoie.

Atunci pot să-i șterg păcatul, pentru că pentru aceasta MI-am vărsat sângele în omul Iisus - datoria păcatului a fost plătită, așa cum o cere dreptatea. Și dacă MĂ arăt acum vouă cu toată sinceritatea, în adevărata MEA Ființă, nu vă va fi greu să porniți din liberă voință pe drumul care duce la MINE. - însă un DUMNEZEU de care vă temeți nu îl puteți iubi. De aceea oamenii trebuie să afle adevărul curat, trebuie să primească cunoștințe spirituale care să dea explicații clare despre MINE, DUMNEZEUL și CREATORUL vostru, dornic să vă fie TATĂ. Căci învățăturile greșite nu pot să vă ducă la fericire.

Acestea trebuie stigmatizate, pentru că pornesc de la potrivnicul MEU, care vrea să vă țină în întuneric spiritual, făcând totul pentru a vă împiedica să găsiți drumul către MINE. El implantează în inima oamenilor teama de MINE pentru a nu lăsa să se înfiripe dragostea care unește copilul cu TATĂL său. EU însă vreau să vă câștig dragostea și pentru aceasta vă dăruiesc adevărul. Amin.

B.D. Nr. 4484 11.11.1948
_________________
Totul cu si alaturi de Dumnezeu !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !