Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 29.3.2024, 09:25
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Atentie !!!" 
Author Message
Unique
Gazda
Gazda


PostPosted: 15.2.2011, 21:20    Post subject: Atentie !!! Reply with quote

Ca urmare sesizarii unor femei membri ai acestui forum dorim sa va atragem atentia asupra unui aspect neconform cu viziunea noastra ca si gazde ale acestui forum si al acestui demers spiritual pe care dorim sa-l imprimam acestui forum Unique.

Am raspuns cu bucurie cererii de infiintare a acestui colt de forum unui membru al forumului, "minunat", pentru ca ideea ni s-a parut interesanta si de bun simt, dar si integrata intr-o viziune superioara, spirituala a relatiei de cuplu. Insa in spatele acestui demers, din pacate se pare ca se ascunde o dorinta personala a acestui user prin care urmareste sa agate femei intr-un mod "spiritual", cu metode "ezoterice". Nu ni se pare corect si demn un asemenea gest (de exemplu scrie un mesaj IDENTIC pe care il trimite in PM la mai multe femei useri, mesaj in care le spune ca a remarcat ceva deosebit in "astrograma" lor si vede o posibila compatibilitate intre ea si el si le cere poze cu ele, adrese de email si chiar sa sa intilneasca cu ele). Indiferent de care sunt motivele reale ale userului minunat, dupa un dialog in PM cu el, noi ca Echipa Unique, am decis sa luam atitudine si sa ne prezentam dezavuarea fata de acest demers al sau si sa explicitam neimplicarea noastra ca si gazde la acest demers al sau, mai ales ca pana azi el a benficiat de statutul de "colaborator" al forumului, statut care poate i-a indus in eroare pe unii vizitatori si membri ai forumului. Noi nu colaboram cu el in aceasta directie. Sunt zeci de astfel de site-uri de "agatat" sau de facut "relatii" sau de "gigolo" sau "femei de companie", asadar pe cei amatori de asa ceva ii invitam catre acele siteuri.

Deasemenea am dorit sa le avertizam si pe alte femei membri ai forumului nostru de aceasta situatie si sa stie in ce situatie se afla si sa nu se mai lase pacalite si manipulate de astfel de "anunturi". Deasemenea nu va recomandam sa ca oferiti adresele de email, poze si alte date personale unor necunoscuti, indiferent de cat de "pompos" s-ar prezenta ei.

Userul minunat primeste cu ocazia aceasta o ATENTIONARE vis a vis de acest demers al sau. Apreciam alte idei si materiale personale ale dansului, pe care cu o anume rezerva personala le-am considerat demne de a fi impartasite si altor oameni, dar cu acest demers al sau din PM nu suntem de acord.

Echipa Unique
_________________
Dumnezeu este UNIC !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !