Tainele Universului și ale Spiritului sunt dezvăluite doar celui care le caută în mod sincer, cu o inimă curată ! FAZA CURENTA A LUNII
Username:   Password:  Auto Login    
 RegisterRegister 
It is currently 28.3.2024, 15:25
All times are UTC + 3 Hours
Fi binevenit calatorule !
View Post  Topic: "Metoda SUPREMA si EFICIENTA - Programul NU APOCALIPSA !!!" 
Author Message
Acustic
Milenar
Milenar


PostPosted: 27.2.2011, 21:08    Post subject: Mesaj urgent de la Grieg (26 februarie 2011) Reply with quote

Mesaj urgent de la Grieg (26 februarie 2011)


Dragii mei, vă rugăm să citiți cu multă atenție, eventual de mai multe ori, articolul care se află în finalul acestui mesaj de la noi. Puteți observa că la nivelul sistemului solar, evenimentele se precipită. A sosit momentul să nu rămânem cu mâinile încrucișate sau să dăm din umeri râzând batjocoritor și spunând „Toate acestea nu mă interesează“. Vă rog să considerați că a venit momentul să ne mobilizăm, la unison, toți cei care știm despre Programul Planetar de Acțiune Urgent㠄NU APOCALIPSA“ și să acționăm plini de dăruire la orele respective, căci dacă nu o vom face, ne putem aștepta la o catastrofă planetară, care, după cum știm, a fost prevestită și totodată înfățișată, printr-o înfricoșătoare viziune, în fața a peste 70.000 de ființe umane de către Fecioara Maria în cursul aparițiilor și a manifestărilor ei miraculoase ce au avut loc la Fatima în anul 1917.

Dat fiind acest pericol care devine iminent, vă rugăm încă o dată pe toți cei care știți de existența Programului Planetar de Acțiune Urgent㠄NU APOCALIPSA“ să urmăriți să îl realizați de-acum înainte de cel puțin două ori pe zi. În cazul ființelor umane care nu au serviciu, le sugerăm să realizeze Programul Planetar de Acțiune Urgent㠄NU APOCALIPSA“ de cel puțin trei ori pe zi. Acționând în felul acesta la unison, putem să sperăm că, prin intermediul ajutorului pe care Dumnezeu ni-l va oferi atunci când ne vom mobiliza, vom putea evita o catastrofă care ne-ar afecta pe noi toți și pe fiecare în parte. Luați aminte că avem deja la dispoziție o revelație importantă care ne vine de la Dumnezeu, nu uitați că ea este esențială și că ar trebui să ne mobilizeze pe cât mai mulți dintre noi și totodată, să ne motiveze, astfel încât să realizăm zi de zi Metoda Supremă și Eficientă pe care o avem la dispoziție măcar de două ori pe zi fiecare.

Vă rugăm să lecturați cu multă atenție acest mesaj și să decideți că acum, mai mult ca niciodată, a venit momentul să facem ceva pentru planeta Pământ, pentru noi toți, pentru fiecare dintre noi în parte, înainte de a se produce o catastrofă altfel inevitabilă, căci atunci regretele noastre amare ar fi zadarnice. Degeaba am mai spune atunci „Ce proști am fost că nu ne-am mobilizat pentru a reuși cu ajutorul lui Dumnezeu să evităm această catastrofă planetară!“. Vă rog să vă amintiți că a ști ceea ce este de făcut și a nu acționa este și rămâne o supremă lașitate care va avea consecințe dezastruoase dacă nu acționăm aici și acum, până nu este prea târziu. Luați aminte, căci acum și aici, mai mult ca niciodată, avem nevoie de gramul de practică ce poate să ne salveze atât pe noi înșine, cât și planeta Terra.

Este cazul să nu pierdem din vedere nicio clipă că oferindu-ne cu dăruire ajutorul și realizând Metoda Supremă și Eficientă, ne vom ajuta, totodată, pe noi înșine chiar foarte mult, și în felul acesta vom simți ajutorul imens care se va manifesta prin ființele noastre venind de la Dumnezeu Tatăl, atunci când realizăm la orele stabilite Metoda Supremă și Eficientă. Este cazul să vă lăsați egoismele și prioritățile neserioase la o parte și urmăriți, fiecare dintre voi, să vă găsiți timp pentru a realiza măcar de două ori pe zi Metoda Supremă și Eficientă. Sperăm că, în felul acesta, Dumnezeu Tatăl se va milostivi de noi și iminenta catastrofă care amenință planeta Terra va putea fi amânată sau, de ce nu, chiar evitată în totalitate.

Pentru a înțelege cât mai bine importanța acestui Program Planetar de Acțiune Urgent㠄NU APOCALIPSA“, vă rugăm să studiați, cu multă atenție, atunci când vă găsiți timp liber, ambele volume ale broșurii „Programul Planetar de Acțiune Urgentă NU APOCALIPSA“.

Vă promitem că, de acum înainte, vă vom ține mereu la curent cu ultimele vești referitoare la erupțiile solare care se vor dezlănțui de-acum înainte. Realizând atent și perseverent Metoda Supremă și Eficientă de două ori zi de zi, vom putea spera că Planeta Pământ va fi, în felul acesta, iertată de Dumnezeu și nu se va declanșa catastrofa ce a fost prevestită și înfățișată de Fecioara Maria la Fatima, în anul 1917. Este cazul să dați dovadă de spirit de abnegație și să nu gândiți că se vor mobiliza ceilalți, așa că noi putem să ne ocupăm de alte activități inutile sau în mod evident rele, gândind că ceilalți vor face pentru noi ceea ce am putea, de fapt, să facem și noi. Trebuie să luăm aminte că, simbolic vorbind, mitica sabie a lui Damocles amenință prin intermediul Soarelui planeta Terra.

Vă rugăm să acționați cu multă dăruire și este cazul să vă gândiți că fiecare zi pe care o trăiți de-acum înainte ar putea fi ultima, dacă ne vom complace cu toții în inerție, în egoism și vom gândi în modul meschin care este caracteristic multora, că noi nu avem timp pentru astfel de fleacuri, fiindcă se vor mobiliza ceilalți care au suficient timp la dispoziție. Nu uitați că, dacă mulți dintre cei care au la dispoziție „Programul Planetar de Acțiune Urgentă NU APOCALIPSA“ vor gândi în același mod meschin, atunci foarte puțini vor realiza zi de zi Metoda Supremă și Eficientă și, într-o astfel de situație, ne putem aștepta la dezlănțuirea unei catastrofe care ne va afecta fără niciun fel de îndoială atât pe fiecare dintre noi, cât și pe toți cei care trăiesc pe Planeta Pământ.

Este cazul să observați cu luciditate cât de ticăloasă și perversă este mass-media din această țară, care a refuzat până în prezent și ne putem aștepta să refuze și în continuare să ia în considerare „Programul Planetar de Acțiune Urgentă NU APOCALIPSA“. Această atitudine criminală a mijloacelor mass-media din România este determinată de faptul c㠄Programul Planetar de Acțiune Urgentă NU APOCALIPSA“ a fost lansat de această școală spirituală, căreia mijloacele mass-media i-au declarat un război nedrept și neîncetat. Puteți fi siguri că, dacă un astfel de Program Planetar de Acțiune Urgentă ar fi fost lansat de francmasoneria mondială, toate mijloacele mass-media ar fi prezentat zi de zi, până la saturație, acest Program Planetar de Acțiune Urgentă. Dat fiind faptul că Programul Planetar de Acțiune Urgentă a fost inițiat de această școală spirituală, mijloacele mass-media vor tăcea, dând, în felul acesta, dovadă că se complac într-o atitudine criminală, ce contravine spiritului de neutralitate pe care mijloacele mass-media ar trebui să și-l însușească și apoi să-l manifeste. Am făcut această mențiune nu pentru că ne-am fi așteptat ca mijloacele mass-media să vorbească despre „Programul Planetar de Acțiune Urgentă NU APOCALIPSA“, ci pentru a evidenția, în felul acesta, că mijloacele mass-media sunt aservite francmasoneriei mondiale, și tocmai de aceea ele nu mai răspund de multă vreme nevoii stringente a maselor de oameni de a afla adevărul.

Totodată, este necesar să observați atitudinea imbecilă a mijloacelor mass-media pentru că, în cazul în care se va declanșa o astfel de catastrofă planetară, atât redacțiile, cât și posturile de televiziune și toți cei care lucrează acolo vor fi, la rândul lor, afectați și mulți dintre ei își vor pierde viața sau le va fi afectată în mod cumplit sănătatea. Cu toate acestea, încăpățânarea, răutatea și prostia îi determină pe conducătorii mijloacelor mass-media să se prefacă sistematic, chiar și de acum înainte, că nu au auzit de acest „Program Planetar de Acțiune Urgentă NU APOCALIPSA“.

Merită să vă întrebați „Este justă această atitudine?“, „Este firesc ca mijloacele mass-media să nu publice știri despre acest Program Planetar de Acțiune Urgentă care, dacă va fi cunoscut de cât mai multe ființe umane și pus în aplicare, va putea salva această planetă?“, „Putem oare spera că domnul ziarist Emil Berdeli de la ziarul «Puterea», care nu mai contenește să scrie despre filmele erotice (care în realitate nu au fost niciodată realizate în cadrul MISA), va scrie în mod obiectiv despre Programul Planetar de Acțiune Urgentă NU APOCALIPSA?“. Dată fiind ura viscerală și răutatea gratuită a acestui ziarist, putem fi siguri, cu anticipație, că el va tăcea sau va scrie decât, poate, niște răutăți despre „Programul Planetar de Acțiune Urgentă NU APOCALIPSA“. Dată fiind ura, răutatea și perversitatea pe care o manifestă față de această școală spirituală mijloacele mass-media, nu este cazul să ne imaginăm că se va produce vreo transformare de atitudine, care ar fi mai mult ca niciodată salvatoare atât pentru această țară, cât și pentru planeta Terra.

Este cazul să ne dăm seama că toți cei care avem la dispoziție „Programul Planetar de Acțiune Urgentă NU APOCALIPSA“ trebuie să îl punem de două ori pe zi în aplicare, astfel încât să contribuim prin eforturile noastre realizate la unison la evitarea unei catastrofe care va deveni iminentă dacă ne vom mulțumi să rămânem cu mâinile în sân și să spunem „Nu se poate face nimic“.

Luați aminte că tot ceea ce rămâne de făcut de acum înainte este să punem zi de zi în aplicare sfaturile divin inspirate ale Fecioarei Maria și pentru aceasta noi, cei care avem un sâmbure de inteligență, de responsabilitate și de bun-simț, trebuie să ne mobilizăm acum, când încă nu s-a declanșat această catastrofă, și să o stopăm înainte ca ea să se producă.

Luați aminte că, dacă nu vom acționa acum, când încă se mai poate, nu se va mai putea face nimic după ce o astfel de catastrofă va afecta pentru zeci de luni întreaga planetă Pământ.

În cazul ființelor umane care au mijloace financiare, le sugerăm ca de acum înainte, să urmărească să facă ofrande de lumină și să aprindă o sută de lumânări pe zi, consacrând această lumină pentru contracararea unei astfel de catastrofe ce ar putea afecta planeta Terra. În măsura în care este cu putință, este bine să explicați Metoda Supremă Eficientă rudelor, cunoștințelor apropiate, prietenilor și eventual puteți să realizați împreună cu ei, în grup, Metoda Supremă și Eficientă pentru a contribui, în felul acesta, la anihilarea grabnică a energiilor malefice care expun planeta Terra la pericolul de a fi afectată de o astfel de catastrofă.

Vă rugăm să aveți în vedere că semnele care au apărut de curând arată că pericolul dezlănțuirii unei astfel de catastrofe este chiar foarte mare. Știind aceasta, este foarte bine să acționăm acum până ce nu va fi prea târziu. Nu uitați că regretele ulterioare că nu am făcut ceea ce trebuia nu vor avea nicio valoare după ce o astfel de catastrofă cumplită se va dezlănțui, dacă ne vom complace în această stare de inerție, indiferență și egoism.

Vom reveni în curând cu un articol mult mai mare, pe care am început deja să-l pregătim. Sperăm că toți cei care vor lectura cu atenție acest mesaj al nostru se vor mobiliza neîntârziat, realizând de două ori zilnic „Programul Planetar de Acțiune Urgentă NU APOCALIPSA“.

Înțelegând gravitatea situației, este cazul, mai mult ca niciodată, să ne mobilizăm cu toții și să acționăm la unison, de două ori pe zi, de-acum încolo. Vă rugăm să nu uitați că, dacă nu vom acționa cât mai mulți dintre noi la unison, un astfel de fenomen catastrofal, așa cum de altfel anticipează aceasta oamenii de știință, poate să se producă în realitate oricând, în fiecare zi ce urmează de-acum încolo, dezlănțuind la scurt timp după aceea o cumplită catastrofă planetară ce ne-ar afecta chiar și pe noi, cei care știam care este pericolul și totuși, datorită inerției și scepticismului ce ne caracterizează, nu am acționat. Vă rugăm ca de acum înainte să nu uitați că această alternativă dumnezeiască pe care o avem deja la dispoziție și care este Metoda Supremă și Eficientă va opera (atât spre binele nostru individual, cât și spre binele tuturor) dacă mulți dintre noi (mai ales cei care știm) vom acționa de acum încolo la unison.
„A ști și a nu acționa este o supremă lașitate. Mai ales atunci când ești inițiat și cunoști o mulțime de modalități eficiente pe care le poți aplica atunci când te confrunți cu felurite adversități, nu trebuie să te dai niciodată bătut. Mai ales în astfel de situații, trebuie să continui să lupți chiar și atunci când timpurile îți sunt potrivnice. Trebuie să nu pierzi niciodată din vedere că totodată, astfel de situații sunt pentru tine și niște încercări spirituale.“


Profesor yoga Gregorian Bivolaru

Explozii solare gigantice sunt pe cale să distrugă Planeta Terra







Vă rugăm să vizionați aceste înregistrări video pentru a vă da seama că ceea ce se petrece este o realitate care ar trebui să ne impulsioneze să facem ceva, căci pericolul este aproape iminent!

Observatorul pentru dinamica solară de la NASA (SUA) a surprins marți 15 februarie 2011, dimineața,  în intervalul aproximativ 3:45 – 5:00 ora României o erupție solară imensă. Erupția respectivă a avut loc în pata solară 11058 și este evident după estimările care s-au realizat la scurt timp după aceea, că ea este cea mai puternică dintre toate exploziile solare care au avut loc în ultimii patru ani, inclusiv în raport cu cea din august anul trecut (2010), care a putut fi chiar observată cu ochiul liber de pe Pământ.

Furtunile solare din ce în ce mai mari, precum aceasta, fac să se declanșeze totodată aurore boreale superbe care pot fi văzute în apropierea cercului polar, dar, dincolo de toate acestea, există și amenințări cumplite pentru planeta Pământ. Această recentă erupție solară a emis o cantitate considerabilă de radiație ultravioletă de înaltă energie (EUV) și a expulzat o masă coronară imensă, care s-a estimat că va atinge planeta Pământ într-un interval de 36-48 ore, putând afecta atât sateliții de comunicații, cât și sistemele generatoare de energie care există pe planeta noastră. Erupția solară a fost cea mai mare din actualul ciclu solar, care a început în anul 2008 și a oferit o cutremurătoare confirmare a efectelor devastatoare care pot apare la nivelul planetei noastre: atunci când masa de particule și radiații a impactat Terra, au fost afectate linii de înaltă tensiune de pe întreg globul, precum și funcționarea sateliților, iar în sudul Chinei au fost, joi 17 întrerupte comunicațiile bazate pe unde radio scurte.
Cercetătorii de la NASA au prevăzut că activitatea solară se va intensifica, iar astrofizicianul american Michio Kaku de la Universitatea din New York a avertizat că aceasta va atinge un maxim în jurul anilor 2012-2013 și că, în viitorul apropiat, vor urma explozii solare foarte puternice. Iată, însă, că ceea ce s-a petrecut de curând indică faptul că astfel de fenomene solare extrem de intense s-ar putea să se dezlănțuie chiar mai repede decât a fost prevăzut.

Din această cauză, savantul Michio Kaku urmărește să convingă administrația americană să ia măsuri de protejare a echipamentelor electrice și de comunicații pentru ca acestea să reziste la erupțiile solare din ce în ce mai puternice care urmează să se producă. S-a estimat că în anul 2013 s-ar putea declanșa astfel de fenomene ce riscă să devină chiar devastatoare pentru sistemul energetic (electric) al planetei Terra.

Este bine să știm că după calculele oamenilor de știință, Soarele este capabil să producă erupții de 20 de ori mai puternice decât cea din 15 februarie. Anul trecut (2010), dr. Richard Fisher, directorul departamentului de Heliofizică din cadrul NASA a fost citat de presa internațională deoarece a afirmat, printre altele: „Știm că astfel de erupții solare imense vor putea să apară, dar nu putem estima cât de rău va fi pentru planeta Pământ“. El a adăugat: „În cel mai rău caz, primele vor cădea sistemele de comunicații, sateliții și sistemele de ghidare a avioanelor. Apoi vor urma dispozitivele electrice din bănci, din spitale și chiar cele din propriile noastre locuințe. În cazul în care toate acestea se vor produce, vor fi probleme uriașe pentru omenire. Viața a milioane de ființe umane ar putea fi pusă în pericol. Întinse părți ale globului pământesc vor rămâne complet în întuneric pentru ani de zile din cauza căderii sistemelor generatoare de energie, căci refacerea acestora va necesita foarte mult timp“. Toate acestea au fost declarate de către dr. Richard Fisher.


Mai multe detalii despre Programul Planetar de Acțiune Urgentă NU Apocalipsa găsiți aici:
http://www.scribd.com/doc/38994160/Programul-Planetar-de-Actiune-Urgenta-NU-APOCALIPSA-Vol-1-Partea-1
http://www.scribd.com/doc/38994273/Programul-Planetar-de-Actiune-Urgenta-NU-APOCALIPSA-Vol-1-Partea-2
http://www.scribd.com/doc/38994378/Programul-Planetar-de-Actiune-Urgenta-NU-APOCALIPSA-Vol-2-Partea-1
http://www.scribd.com/doc/38994511/Programul-Planetar-de-Actiune-Urgenta-NU-APOCALIPSA-Vol-2-Partea-2

Cele două volume ale broșurii NU APOCALIPSA vor fi publicate în serial și pe site-ul yogaesoteric.net.

sursa: yogaesoteric
26 februarie 2011
_________________
La început a fost Cuvântul ! Cuvântul sau Sunetul Primordial !
 

Style:  
Search:
Fii binevenit călătorule ! Tainele Cerului și ale Universului îți sunt pregătite. Cere și ți se va da ! Bate și ți se va deschide ! Caută și vei găsi !